![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Wygląd tematu |
|
|
#1 |
|
Zasłużony
|
Witajcie!
Jak każdy wie, ostatnie miesiące w botowaniu nie były dla Was łatwe. Wielu musiało się pożegnać z kontami z powodu kasacji za używanie nielegalnego oprogramowania. Ponad kilkadziesiąt kont zostało ukaranych, miesiąc za miesiącem bierze ze sobą kolejne 5 tysięcy kont usuniętych, czy też zbanowanych. Nie jest to także okres łatwy dla nas, administracji botting.pl. Ruch na stronie gwałtownie spadł, mówię tutaj o wizytach, postach i nowych użytkownikach na dzień. Wszystko to spadło o ponad 300%. Nie jest to dobre dla nas, ponieważ reklamodawcy płacą nam za wyświetlanie reklam - które z powodu zmniejszonego ruchu pojawiają się rzadziej na stronie. Wszystkie te wydarzenia spowodowały, że serwis przestał zarabiać sam na siebie co nie wskazuje nam dobrej przyszłości. Aby zachęcić Was, użytkowników do odwiedzania naszego forum wprowadziliśmy małe modernizacje:
Mamy nadzieję, że uda nam się przetrwać ten trudny okres - do czasu, kiedy BlackdTools oraz NGSoft uporają się z systemem wykrywania botów. Międzyczasie zapraszam do OWiON'u, luźne dyskusje czekają ;-) Pozdrawiamy, ekipa botting.pl |
|
|
|
|
#2 |
|
Beginner
Data dołączenia: Jul 2009
Podziękowań: 4
Podziękowano mu 2 razy w 2 postach.
![]() |
Baardzo ładnie :) Podoba mi się! Dziekuję!
|
|
|
|
|
#3 |
|
Beginner
Podziękowań: 0
Podziękowano mu 0 razy w 0 postach.
![]() |
Fail :/ a szcszegolnie ta skorka :/
btw. z cena reklamy przesadziliscie, bo za 3.50 to ja na plikowniku mam na miecha -.- |
|
|
|
|
#4 | |
|
Zasłużony
|
Cytat:
Dla porównania zobacz sobie cenę reklamy na http://kominek.blox.pl - to najpopularniejszy i najczęściej odwiedzany blog w Polsce - blogger życzy sobie 199 PLN za dzień! Odpowiem odrazu na Twoje następne pytanie - tak, kupują u niego reklame różne inne serwisy. Co więcej - nawet wielki operator Heyah. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Beginner
Data dołączenia: Dec 2008
Podziękowano mu raz, w jednym poście.
![]() |
Wszystko ladnie tylko jakoś stara skórka mi się bardziej podobała
Ahh... trzeba się przyzwyczaić
|
|
#6 |
|
Low Botter
Data dołączenia: Mar 2009
Podziękowań: 5
Podziękowano mu 9 razy w 9 postach.
![]() |
Przyzwyczaimy sie do nowej skorki wg mnie jest lepsza ;]
|
|
#7 | |
|
Banned
Podziękowano mu 0 razy w 0 postach.
![]() |
Cytat:
Poprzednia skórka była trochę gorsza. Tę bym jeszcze trochę podrasował. ;] |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Byc i miec.
Data dołączenia: Feb 2009
Podziękowań: 1
Podziękowano mu 19 razy w 15 postach.
![]() ![]() |
Razi po oczach ta nowa skorka. Moze to kwestia przyzwyczajenia.
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zasłużony
|
W prawym, górnym rogu można wybrać 9 różnych kolorów skórki - każdy znajdzie wersję dla siebie.
|
|
|
|
|
#10 |
|
PWJ Na 200%
Data dołączenia: Sep 2008
Podziękowań: 34
Podziękowano mu 152 razy w 74 postach.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gówno dla siebie znalazłem :/
Czekam aż Pekezu ustawi możliwość wyboru między nową a starą skórką, bo od tej to mi się rzygać chce. |
|
|