Miałem nic nie pisać, jednakże postanowiłem po raz ostatni odpisać tym, którym się wydaje, że zostali skrzywdzeni.
Cytat:
|
Oryginalnie napisane przez Elav
Hmm... Jedno przewinienie, nie nazbyt wulgarne, trochę agresywne. Wierz mi, że koledzy mają więcej i przeskorobali sobie wiele razy (nie Ci co teraz polecieli), a ja po roku nienagannej pracy bez ostrzeżenia poleciałm, słodko :)
|
Wybacz, ale nikt w taki sposób się nie zachowuje, a już na pewno nie (prawie) osiemnastoletni facet:
Cytat:
|
Cezz jeśli się nie zmienisz, a kiedykolwiek Cię spotkam za takie teksty dostaniesz prostego w pysk jebany szczeniaku.
|
Kto zachował się jak szczeniak i groził? Chyba nie muszę pokazywać palcem, tak? Czujesz się pokrzywdzony, bo nie dostałeś drugiej szansy? A po co mi moderator globalny, który nie dość, że nic nie robi, to jeszcze źle się zachowuje? Jesteś bezużyteczny.
Cytat:
|
Oryginalnie napisane przez Mr Noosti
Nom stwierdził prawdę i poleciał ;)
|
Są różne rodzaje "stwierdzania prawdy". Ten był wysoce nie na miejscu.
Cytat:
|
Oryginalnie napisane przez Cezz
Za wyrażenie opinii swojej wylecialem z kadry? Nie ma to jak wolność słowa.
|
Dałem Ci jedną szansę i ostrzegłem, że jeżeli znowu coś zrobisz, to nie odpuszczę Ci. Sam mi dałeś powód. Wolność słowa nie ma tu nic do rzeczy.
Cytat:
|
Oryginalnie napisane przez Cezz
Pewnie ci największa penera tego forum to napisała [...]
|
W tym momencie po raz kolejny pokazałeś, że nie warto było Ci dawać drugiej szansy.
Cytat:
|
Tak, lodi stał z boku i się przyglądał :)
|
Nie, wszystkie moje decyzje były z nim konsultowane i przed usunięciem Was ze stanowisk zapytałem, czy ma coś przeciwko - nie miał. Jak widać też miał dość Waszych wybryków, szczeniackiego zachowania, łańcuszków itp. Możliwe też, że zauważył, że sposób w jaki rządził był, że tak powiem... zbyt miękki.
Cytat:
|
Oryginalnie napisane przez Sopelek
Ale pod dyktaturą zupełnie kogo innego, Moim zdaniem Ten ktoś traktuje Peka jak pionka zrób to zrób tamto, zapytałem coś peka od razu do Tego kogoś mnie skierowano na jego życzenie.
|
Tak jak pisałem, wszystkie decyzje były konsultowane. Gdyby Paweł zabronił mi tego, to zapewne bym go posłuchać. Co do tego, że zostałeś do mnie skierowany na moje własne życzenie - to prawda. Paweł jest chory i nie ma sensu żeby się użerał z Waszymi żalami i fochami.
Cytat:
|
Z tego co pamiętam NIGDY nie było newsów na temat wyrzucenia kogoś z kadry. Osobiście czuję się zmieszany z błotem i upokorzony przed całą społecznością forum.
|
Owszem, nigdy nie było, ale Wasze zachowanie zasługuje na potępienie i to był mój pomysł. Zamiast czuć się zmieszany z błotem, lepiej przyznaj się do błędu i nie walcz, bo nie wygrasz i dobrze o tym wiesz.
Cytat:
|
Jest w kadrze grupa osób, która pomimo, że zrobi cos paskudnego ma pobłażane ciągle.
|
Jeżeli chodzi o Karida, to nie do końca jest tak. Wszystko, co było mu pobłażane, to dzieło Pawła. Ostatni wybryk Karida wziąłem "na siebie" i na własną odpowiedzialność dałem mu jeszcze jedną szansę, bo widziałem, że - pomimo swojego durnego zachowania - stara się i pracuje. Do tej pory udowadnia mi, że dobrze, że dałem mu szansę i stara się odpłacić biorąc aktywny udział w życiu forum. Miałeś dostęp do statystyk moderatorów - wiesz jak to wyglądało. Nie pamiętasz? Nie chcesz pamiętać? Przypomnę.
Karid:
Akcje moderatorskie: 1230
Ostrzeżenia: 135
Elav:
Akcje moderatorskie: 167
Ostrzeżenia: 127
Sam więc widzisz, że Twoja praca i Karida to dwa różne światy. Tak jak pisałem - byłeś bezużyteczny i na dodatek źle się zachowywałeś. Nie potrzebuję kogoś takiego w kadrze.
Cytat:
|
Orion od dawna oznaczał się nad popudliwością w stosunku do używania opcji wylatujesz.
|
Bo Orion nie ma zamiaru bawić się z Wami jak Paweł. Pekezu trzymał Was luźno i wyszedł sajgon, widocznie trzeba trzymać Was "za mordy, przy ziemi".
Cytat:
|
Tylko szkoda, że wylatuje osoba, która mu nie leży.
|
Czy ja wiem... trudno jest któregokolwiek z Was nazwać kimś, kto mi "nie leży", bo oznaczałoby to, że obawiam się któregoś z Was z jakiegokolwiek powodu. W gruncie rzeczy nie jesteście dla mnie przeciwnikami w żadnym stopniu. Jedyną osobą, której tak naprawdę nie znoszę to Belens, ale to inna historia.
Cytat:
|
Zresztą przez ostatnie dwa miesiące atmosfera w kadrze tak podpadła, że tylko wypatrywać aż poleca następni.
|
Nie, polecieli wszyscy, którzy na to zasługiwali i/lub byli bezużyteczni. Atmosfera w kadrze się oczyściła bez Was.
Cytat:
|
Oryginalnie napisane przez Tan-Kian
Zachowujecie się jak jak emo dziewczynki z okresem...
|
Nie mogę się z tym nie zgodzić...
Na koniec cytat z wypowiedzi Drasa, który doskonale ilustruje obecną sytuację:
Cytat:
|
Taka brazylijska telenowela na serwerach w Holandii z udziałem polskich aktorów.
|
Temat zamykam. Dalsza kłótnia jest bez sensu. Każda próba nawiązania do tego tematu poprzez tworzenie kolejnych wątków zakończy się
dożywotnim banem.
Pozdrawiam,
Orion.
Edit - 21/01/2009
Dzięki za ślicznego gifa, ex-kadro! :D