![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Wygląd tematu |
|
|
#1 |
|
JESTEM HARDCOREM!
Data dołączenia: Jul 2008
Podziękowań: 4
Podziękowano mu 23 razy w 10 postach.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Witajcie! Jak zapewne zauważyliście, zmienił się troszkę skład kadry. Wszyscy zastanawiacie się pewnie dlaczego? Powody znają sami niżej wymienieni, bo dobrze wiedza co zrobili źle. Głównym powodem odejścia, wyrzucenia znacznej części kadry były kłótnie wewnątrz niej. Mimo tego, nie myślcie nawet, że to jakiś koniec forum. Forum działa jak należy, i nie ma mowy o upadku. Oczywiście chcielibyśmy podziękować wszystkim, którzy byli w kadrze, lecz odeszli, lub zostali wyrzuceni z wyżej wymienionych powodów. Osoby które odeszły:
Wszystkim byłym kadrowiczom bardzo dziękujemy za współpracę.
[ Frost Queen ] Ostatnio edytowany przez Athushi : 20-01-09 o 21:20 |
|
|
|
|
#2 |
|
Baptized in fire
Data dołączenia: Mar 2008
Podziękowań: 7
Podziękowano mu 18 razy w 11 postach.
Za sprawiedliwość i dyktaturę jednego człowieka!
|
|
#3 |
|
Banned
Data dołączenia: Jan 2009
Podziękowań: 5
Podziękowano mu 0 razy w 0 postach.
![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Baptized in fire
Hmm... Jedno przewinienie, nie nazbyt wulgarne, trochę agresywne. Wierz mi, że koledzy mają więcej i przeskorobali sobie wiele razy (nie Ci co teraz polecieli), a ja po roku nienagannej pracy bez ostrzeżenia poleciałm, słodko :)
Klikając w moją sygnaturkę przeniesiesz się do projektu, w którym znajdują się zdjęcia boconego przeze mnie knighta. [SIGPIC] [/SIGPIC] Nie udzielam pomocy w sprawie bota poprzez PW/GG. Ostatnio edytowany przez Elav : 20-01-09 o 20:24 |
|
|
|
|
#5 |
|
Reprezentant
|
Nom stwierdził prawdę i poleciał ;)
|
|
|
#6 |
|
Baptized in fire
Miło, że są ludzie, którzy nie widzą w mojej winie mojej winy :D Mój pan kolega global już sobie naskrobał tyle razy, a dostawał tylko ostrzeżenia i siedzi na tej pozycji po dziś dzień :). Widać, że dzielimy się na równych i równiejszych.
Klikając w moją sygnaturkę przeniesiesz się do projektu, w którym znajdują się zdjęcia boconego przeze mnie knighta. [SIGPIC] [/SIGPIC] Nie udzielam pomocy w sprawie bota poprzez PW/GG. Ostatnio edytowany przez Elav : 20-01-09 o 20:26 |
|
|
|
|
#7 |
|
Zasłużony
Data dołączenia: Apr 2008
Podziękowań: 8
Podziękowano mu 13 razy w 8 postach.
![]() ![]() ![]() |
@up
W tym wypadku się z tobą zgadzam... Ha! Super! Za wyrażenie opinii swojej wylecialem z kadry? Nie ma to jak wolność słowa. Zostałem Wyjebany za stwierdzu i wyrażenie własnej opinii ; d @ topic. Nie skomentuje tego... To wszystko jest jedną wielką pomyłką~! @mutt~~ Prawda! Dostal suppa i już lizus sie zrobil... ; d
http://ochrona-tibia.blogspot.com http://botforums.cba.pl Kadra forum: 06.2008 -20.01.2009 Ostatnio edytowany przez Cezz : 20-01-09 o 20:21 |
|
|
|
|
#8 |
|
PWJ Na 200%
Data dołączenia: Sep 2008
Podziękowań: 35
Podziękowano mu 152 razy w 74 postach.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Za dyktaturę pewnego człowieka! Tak jak mówił Elav, to forum się żałosne robi już, pewien człowiek rozwala forum, odszedłem sam, bo to jest żal.pl.
@Frost Zająłeś sobie miejscówe widze |
|
|
|
|
#9 |
|
Reprezentant
|
Elav, widocznie byłeś zbyt dobry ;D A, że po roku ciężkiej pracy,stwierdziłeś coś co uraziło "pana admina i jego kolege" to nawet już 2giej szansy nie dostałeś... Widocznie, jesteśmy tylko tymi równymi...
|
|
|
#10 |
|
Newbie
Data dołączenia: Jun 2008
Podziękowań: 0
Podziękowano mu 0 razy w 0 postach.
![]() |
co sie dzieje na tym forum? ; o
Tutaj skieruje swoją wypowiedz do cezza bo z tego co wiem to ty jesteś uważany za pomyłkę tego portalu i ponoć przez ciebie wojna czy coś tak się na gg dowiedziałem no ale nvm. @topic Powodzenia all w rl life życzę ; ] |
|
|