![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Wygląd tematu |
|
|
#1 |
|
Newbie
Data dołączenia: Feb 2009
Podziękowań: 0
Podziękowano mu 0 razy w 0 postach.
![]() |
Witam.
Moje konto beznazwy77 zostało zhakowane, nie wiem w jaki sposób. Dziś loguje i widzę: ban :/ Jest możliwość odbanowania? |
|
|
|
|
#2 |
|
Zasłużony
Data dołączenia: May 2008
Podziękowań: 19
Podziękowano mu 89 razy w 27 postach.
![]() ![]() ![]() |
Najłatwiej pwiedzieć że mnie hakli i teraz odbanujcie. Niby kogo obchodziłoby twoje konto?
@down no sory ale kogo obchodzi konto jakiegos beznazwy77 ? To nie konto pekeza czy orionka. Pozatym łatwo się domyślić, że koleś coś odwalił, zrobił nowe konto i błagam odbanujcie.
I'm not botting, I'm just sharing my account with my computer. Ostatnio edytowany przez Qbee : 08-02-09 o 22:46 |
|
|
|
|
#3 |
|
Reegae <3 Faza po Kawie<3
Data dołączenia: Mar 2008
Podziękowań: 10
Podziękowano mu 100 razy w 40 postach.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Boże wszystko może się zdarzyć jakby ciebie hakli to zapewne też byś prosił żeby cię odbanowali, nie wiem po co głupio mu dogadujesz.
|
|
#4 |
|
Beginner
Data dołączenia: Apr 2008
Podziękowań: 1
Podziękowano mu 7 razy w 5 postach.
![]() |
na TORG spotkalo mnie to samo, nikt sie tym nie przejoł wiec nie sadze zeby tu było inaczej :P nasteopnym razem zabezpieczaj kompa.
|
|
#5 | |
|
Newbie
Data dołączenia: Jan 2009
Podziękowań: 0
Podziękowano mu 0 razy w 0 postach.
![]() |
Cytat:
@Topic Oczywiście nie da rady odbanować konta, masz brak dowodów. I w ogóle to po co chciałbyś to zrobić? Ważniejsze jest to kto siedzi przed komputerem a nie ilość postów. |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Zasłużony
|
Cytat:
Może doprowadzisz do głosu kogoś, kto jest w stanie to sprawdzić? Dzięki! Sprawdziłem IP z których pisano posty - są takie same. |
|
|
|