![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Wygląd tematu |
|
|
#1 |
|
Zasłużony
|
Witajcie,
mam taki problem, iż ni skąd, ni zowąt gdy zminimalizuje Tibie z botem, a potem chcę ją otworzyć - Tibia wraz z botem zacina się, jedynym wyjściem jest wyłączenie przez Menadżera Windowsowego. Każda taka zwieszka równoważy się z dedem, wina sprzętu? Pewnie w jakimś stopniu tak, ale wierzę że problem stoi po innej stronie. W dodatku, ElfBota mam oryginalnego. Miał ktoś kiedyś taki problem? |
|
|
|
|
#2 |
|
Newbie
Data dołączenia: Aug 2009
Podziękowań: 0
Podziękowano mu 0 razy w 0 postach.
![]() |
Ja nigdy nie miałam.
Jednakże jeżeli masz DirectX 9, to przełącz na OGL. Ponieważ ja mam tak, że na OGL, żadne inne programy mi nie tną, a na DirectX 9 zawsze mi tnie. |
|
|
|
|
#3 | |
|
Low Botter
Data dołączenia: Aug 2008
Podziękowań: 4
Podziękowano mu 2 razy w jednym poście.
![]() ![]() |
Cytat:
Lol iks de. (A jesli ci sie "tnie" moja droga (sugerując żeś kobietą) to albo twoja karta graf. nie ma pełnej obsługi danych bibliotek DirectX,albo nie masz odpowiednich zainstalowanych (w co szczerze wątpie,teeraz kazdy komp ma chyba 8.1 minimalną jesli nie 9.0c z sierpnia) albo sobie preinstaluj sterowniki bądz co bądz format (odradzam,pobaw sie ccleaner [czy cos w ten dreseń,www.google.pl] i wyczysc sobie rejestr ze zbędnych plików bądz go napraw,polecam gorąco wszystkim). Karidku Koffanie ! Bez bota normalnie dziala ?Zmieniales koligacje/priorytet w Managerze Win (dany proces>prawym myszki i juz sam zobaczysz) ? ,skanowales kompa?Nie masz zadnych programów obciązających twojego kompa?Antywirus nie blokuje Elfa albo innego programu zwiazanego z nim? Jaki win i specyfikacja sprzętu?Aczkolwiek wątpie zeby sęk tkwił w tym. Sterowniki masz zaktualizowane?Inne gry bardziej wymagające działaja ok?Direct zainstalowany jaki ? (Stary >uruchom>dxdiag>enter i pokazuje.) [Spróbuj opcje z pririorytetem,od najnizszego po maxymalny,zalezy na jakich konfiguracjach różnie działa,testuj i w procesach tibii jak i elf bota,przy okazji obadaj ile % pamieci Ci "Zzera Elf i Tibia" ,moze poprostu oba zapychają Ci memory cache :) ] hę?Hm?
[SIGPIC][/SIGPIC] Ostatnio edytowany przez ovvner123 : 15-08-09 o 23:02 |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Newbie
Data dołączenia: Jan 2009
Podziękowań: 0
Podziękowano mu 0 razy w 0 postach.
![]() |
~Karid
Mam taki sam problem, zostawiam bota na nockę, rano się budzę, włączam tibie z paska, a tu nic, oczywiście char padł np. o 3:00, a tibie mogę wyłączyć tylko menadżerem. |
|
|
![]() |
| Tagi |
| elfbota, się, si?¤™, zawieszanie |
| Narzędzia tematu | |
| Wygląd tematu | |
|
|