![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Wygląd tematu |
|
|
#1 |
|
Newbie
Data dołączenia: Aug 2008
Podziękowań: 0
Podziękowano mu 0 razy w 0 postach.
![]() |
Witam wszystkich uzytkownikow l !
Mam na imie Andrzej i jestem studentem 2 roku Wyzszej Szkoly Informatyki i Zarzadania we Wrocławiu . Od jakiegos czasu, wraz z kolegą z roku zaczelismy zajmowac się działaniem najgroźniejszego KeyLoggera do gry Tibia , KG o nazwie OwnTibia. Kiedys sami zostalismy poszkodowani, przez ten program. Na dzien dzisiejszy wydalismy najnowsza wersje ( juz po wersjach beta ) AntyKeyLoggera o nazwie PredatorXCrash v 5.2 . Lista rozpoznawanych keyloggerów na dzień 5 seripina 2008: Owntibia.A Owntibia.B Owntibia.C Owntibia.D Owntibia.E Owntibia.F (new) Tibia Inject Lord of Tibia Bez-Keylogger Apocalypsis Nuclear Key Unknown Key 1 Unknown Key 2 Unknown Key 3 Unknown Key 4 Tibia Mail VisualShock KG3 All Tibia 4U Tibia-Force Zakupilismy wersje VIP na stronie owntibii, aby dokladnie poznac dzialanie tego softu i doszlismy do zdania, ze to jeden skrypt , co jakis czas modyfikowany, ale ma tez swoje slabe strony. Niektore częsci kodu są niezmieniane, co czyni go ciagle wykrywalnym dla PXC. Moj soft jest zaopatrzony w wyszukiwarke okreslonych linijek kodu. Inne KG, ktore podalem są pisane podobnie i niemusze juz chyba opisywac, jak PXC je wykrywa. To pierwsze opublikowanie PredatorXCrash AntiKeylogger , wiec prosze o komentarze . Instrukcja : 1.Wyłaczamy nasze AntyWirusy , poniewaz PXC bedzie uwazał go za wirus. ( moze nie bedzie trzeba, ale dla pewnosci radze wyłaczyc, aby uniknąc nieporzadanych kasacji plikow naszego AV ) 2.Uruchamiamy plik PredatorXCrash V 5.2 3.Klikamy Scan 4.Teraz są dwie możliwosci : -Program nie wykryje nic , to oznacza , ze nic nam nie zagraża . -Program wykryje KeyLoggera , musimy kliknąc na Remove KG , aby go wykasować . 5.Gdy w okienku pokaże się napis : KeyLogger has been Remove . Klikamy na EXIT i możemy dalej cieszyć się grą. Screen Nasza strona juz powstaje , gdy zakonczymy prace nad nią , podam link. Wersja 3-dniowa PredatorXCrash : DOWNLOAD Wersje VIP mozna zakupic na stronie . BEDĘ EDYTOWAL POST WRAZ Z ROZWIJANIEM SIE PROJEKTU . #Edit : LINK DO SCANA NA VIRUSTOTAL Ostatnio edytowany przez Dizzy : 08-08-08 o 13:20 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zasłużony
Data dołączenia: Mar 2008
Podziękowano mu raz, w jednym poście.
![]() ![]() ![]() |
Za keyloggera płac, za antikeyloggera płac, za windowsa płac... Cóż za powalony kapitalizm ;[[[
|
|
|
|
|
#3 |
|
Global
|
Ostatnio dałem ci warna za plagiat masz 2 dni aby udowodnić ze to jest twoja praca.
|
|
#4 |
|
Reegae <3 Faza po Kawie<3
Podziękowań: 10
Podziękowano mu 100 razy w 40 postach.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Z tego co tu widać to nie musisz płacić za anty keyloggera przez 3 dni :PP
|
|
|
|
|
#5 |
|
Moderator Globalny
Data dołączenia: Apr 2008
Podziękowań: 15
Podziękowano mu 20 razy w 15 postach.
![]() |
Gdzie link do oficjalnej strony? Tylko nie podawaj linku na darmowym serverze xD
|
|
#6 |
|
Reegae <3 Faza po Kawie<3
Podziękowań: 10
Podziękowano mu 100 razy w 40 postach.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Newbie
![]() |
Bardziej doradzam to : KeyFinder
![]() Download - > http://www.speedyshare.com/477745847.html Zrodlo -> http://forum.tibia.org.pl/showthread.php?t=291698 |
|
|
|
|
#8 |
|
Zasłużony
Podziękowano mu 12 razy w jednym poście.
![]() |
widzę że szerzy się plaga keylogerskich linków -.- gość zakłada konto na forum, ma 2 posty na koncie i tak po prostu daję nam linka do antykeylogera ;D
|
|
|
|
|
#9 |
|
Misiaqqq <3
|
#UP
No co ;d albo jest bardzo zyczliwy albo bardzo zachłanny i naiwny xD
'...Dla takich jak Ty, załatwienie tej sprawy, to kilka ku*ew, jakieś ch*je i pedały. Wybacz, faktycznie dla mnie jesteś matoł, ale ku*wą i szmatą to pozostaje Nowator. To jest hip-hop, nie potrzebnie się napinasz, pewnie jesteś cienki jak sznurówki w mokasynach. O rety, przesadziłem z tym niestety, jesteś cienki jak sznurówki w butach na rzepy...' <33 |
|
|
|
|
#10 |
|
Newbie
![]() |
Witaj, jestem Zdzisław. Mogę Cię dotknąć Andrzeju?
Hyhy, fajny PredatorXCrash, ale po co mu pełno liter aaaa na końcu pliku? Czyżby dlatego, że to jest OwnTibia i po prostu ma zajmować więcej miejsca a ty chcesz nas hacknąć, baaa, na pewno nie. Wytłumacz nam to, proszę. Keylogger oczywiście, owntibia :P.
First user, who got 100 Euros from BlackD (Daniel Pena Vįzquez). Not first user, who cracked BlackD Proxy. Also first user, who cracked BlackD Proxy with new coding system. A tak po polskiemu: Pierwszy użytkownik, który dostał 100 euro od BlackD (Daniela Pena Vįzquez'a). Nie pierwszy użytkownik, który scrackował BlackD Proxy. Pierwszy użytkownik, który scrackował BlackD Proxy z nowym systemem kodowania. |
|
|
![]() |
| Tagi |
| keyloggerami, przed, się, zabezpiecz |
| Narzędzia tematu | |
| Wygląd tematu | |
|
|