Zobacz koniecznie!

Odpowiedz

Narzędzia tematu Wygląd tematu
Stary 09-09-09, 09:14   #1
mag1c
Banned

Data dołączenia: Aug 2009
Podziękowań: 1
Podziękowano mu 0 razy w 0 postach.
mag1c jeszcze nie znają
Standardowy Zaawansowany Mana Refiler

Siema,

Mam pytanko, prośbe etc. Umiem robić refillery. Ale mam taki problem,
W Main BP mam 2-3bp na loota, (gdy postac ma kicka, bot ją reloga i otwiera wszytkie bp) w arrow slocie mam key ringa a wnim np 8bp mp

gdy robie mp refilera, wiadomo ze nie musze otwierrac bp itp, lecz czy da radę zeby bot odrazu kupując wsadzał je do tych zamniętych bp?

Myslałem nad tkaim czymś:
W Main bp dac BP a w nim te 8bp potowionów, a w arrow slocie ten main bp + bp na kase, lina, zarcie itp.

Wiem ze istnieje komenda: buyitemsupto xxx xx, i ona wsadzi te poty do np pierwszych 8bp potów, lecz gdy mam otwarty bbp z arrow slota - tam daje poty..

Podsumowując:
Chce mieć w miejscu BP swoj main bp (bo po relogu bot otowrzy ładnie wsztkie bp), w Arrow slocie chce miec keyringa a w nim 8bp mp i podczas kupowania manasów, zbey bot odrazu wkładał je do arrow slota (jakby zmiana miejsca.. - bo gdy kupuje sie np 80 potow to klient tibi daje je od pierwszego wolnego bp.. a mozna zoribc tak zeby bot dwał poty od pierwszego wolnego bp w arrow slocie amp do main bp w ogole nie dawał?)

moze pomoze nam ta opcja: " settradeoptions BP CAP EQUIP - zmienia ustawienia trade "

tylko jak ją uzywac i co ona dokladnie robi

Ostatnio edytowany przez mag1c : 09-09-09 o 09:16
mag1c jest offline   Reply With Quote
Odpowiedz

Tagi
mana, refiler, zaawansowany

Narzędzia tematu
Wygląd tematu

Zasady Postowania