![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Wygląd tematu |
|
|
#1 |
|
Zaawansowany botter
Data dołączenia: Apr 2008
Podziękowań: 53
Podziękowano mu 20 razy w 12 postach.
![]() ![]() |
Witam, zakupiłem Xboxa360, ale nigdy jakoś się nie interesowałem tytułami na ową konsolkę. Może mi ktoś coś polecić? Konsolka ma sflashowany napęd, więc cena gier nie gra roli :P
Aktualnie posiadam Tekkena 6, UFC Undisputed 2k9, WWE SmackDown Vs RAW 2010 i Pr Evo 2k10. Jak widać interesują mnie bijatyki, ale innymi rodzajami nie pogardzę, byle nie wyścigi i kolorowe platformówki ;d Z góry dziękuję za pomoc ;) |
|
|
|
|
#2 |
|
Low Botter
Data dołączenia: Mar 2009
Podziękowań: 7
Podziękowano mu 2 razy w jednym poście.
![]() |
To kupuj gta iv!!! Gram i jest zajebiscie!!
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zaawansowany botter
![]() ![]() |
Jakoś Gta IV mi nie podchodzi, a Saints Row 2? Bo ja ogólnie to taki czarny ziomek z getta jestem i np. uwielbiałem grać w Gta San Andreas, a wspominali mi kumple, że SR2 lepsze od IV:d
|
|
|
|
|
#4 |
|
Reegae <3 Faza po Kawie<3
Data dołączenia: Mar 2008
Podziękowań: 10
Podziękowano mu 100 razy w 40 postach.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mirror's Edge, świetna gierka
Shaun White Snowboarding, Jeszcze lepsza Skate 1 i 2, Po prostu najlepsza deska jaka może być. Fight Night 4 . Boks ;d. Soul Calibur III bodajże albo IV
|
|
#5 |
|
Newbie
Data dołączenia: May 2008
Podziękowań: 0
Podziękowano mu 0 razy w 0 postach.
![]() |
bijatyki...
hmm Posiadam Xbox 360 przerobionego i do tego ponad 200 gier i pare gier z Xbox'a starszej generacji. Na temat gier mogę się wypowiadac. Dragon Age - moze byc, prosty RPG nie namęczysz się podobny do WoWa Fable II - gierka/miazga, gra typu cRPG, najlepsza moim zdaniem na konsole. Bayonetta - podobne do God of War tych z Ps2 i podobne do Devil my Cry, taki mix, rozwałki napierdalanie, combosy, idzie się wyżyć w chuj. Ninja Gaiden II / I - podobna jak wyżej, cos ala God of War z Devil my Cry'em. Dośc dobra gra. Left 4 Dead 2 - grałem pierwszy raz w ta gre, gra jest zajebista, taka zabawna nie straszna jak to mówią, prosta. Mozna miec niezlą bekę przy TV. Oczywiscie jest wiele gier równie dobrych, lecz innych typów. Co do Bijatyk, przeiez masz Dead or Alive Def Jam : Icon Seria Dragon Ball (jak kto lubi- ja lubię) dobra gierka FaceBraker - tez jest nie zła polewka jak w to się gra. StreetFighter - jest na Xboxa rózniez. + te co wymieniłeś. Mnie osobiście Boli to ze nie ma Uncharteda 2 na xboxa. Gierka rozpierdala. Ale za to mamy gta Iv episodes, mamy halo, forze etc. poza tym, przerób konsole to jest podstawa, nawet jak grasz na necie, ja nie rozumiem kupowania gier za 200 zł za to może miec 50 DVD + R DL i konto premium na hotfiles. To się chyba bardziej opłaca. |
|
|
|
|
#6 |
|
Beginner
Data dołączenia: Sep 2008
Podziękowań: 18
Podziękowano mu 2 razy w 2 postach.
![]() |
Ja mam Xboxa 360 i gry w które ja gram i które mogę polecić to:
-Gears of War -Halo 3 -Assassin's Creed -Fifa 10 -Guitar Hero (:D)
|
|
#7 |
|
Misiaqqq <3
|
Saint Row 2 mam na kompa, genialna gra :)
Zupełnie inna niż GTA SA :] polecam.
'...Dla takich jak Ty, załatwienie tej sprawy, to kilka ku*ew, jakieś ch*je i pedały. Wybacz, faktycznie dla mnie jesteś matoł, ale ku*wą i szmatą to pozostaje Nowator. To jest hip-hop, nie potrzebnie się napinasz, pewnie jesteś cienki jak sznurówki w mokasynach. O rety, przesadziłem z tym niestety, jesteś cienki jak sznurówki w butach na rzepy...' <33 |
|
|
|
|
#8 |
|
Zaawansowany botter
![]() ![]() |
Wybrałem Soul Calibur 4, DBZ Raging Blast, Saint Row 2, Fifa street3 (kiedys grałem w 2 i znalazłem 3:D), skate2, fight night 4 i Left 4 Dead 2 na więcej gier nie mam płyt xD Dzięki za pomoc :)
|
|
|
|
|
#9 |
|
Beginner
|
Jak masz zamiar kupowac LIVE to pisz, zagramy ; ]
I jak napisał yxorP DkcalB Guitar Hero ROX ! (Nowa gitara 160~ uzywke kupisz za 100+) Ostatnio edytowany przez Pejoo_ : 29-12-09 o 21:31 |
|
|
|
|
#10 |
|
PWJ Na 200%
Data dołączenia: Sep 2008
Podziękowań: 35
Podziękowano mu 152 razy w 74 postach.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
-NBA 2k10
-NBA Live 2010 Polecam - NBA 2k10 znam i mam na PC - natomiast Live testowałem u kumpla i widać sporą różnicę od pozostałych wersji EA. |
|
|