![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Wygląd tematu |
|
|
#1 |
|
Botter
Data dołączenia: Apr 2008
Podziękowań: 5
Podziękowano mu 19 razy w 15 postach.
![]() ![]() ![]() |
Witam.
Niby crack a tu lipa. Wylacza sie po 15 minutach (cos kolo tych cyferek). Mam router i 2 komputery moze to byc przyczyna tego wylaczania sie? Btw. crack to wpis do rejestru, innym dziala bez zazutu ;x. Pozdrawiam, Spodzio.
|
|
|
#2 | |
|
Reegae <3 Faza po Kawie<3
Data dołączenia: Mar 2008
Podziękowań: 10
Podziękowano mu 100 razy w 40 postach.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Crack do elfa to wpis do rejestru o.O? Pierwsze słyszę, to jest plik elfbot.dll a nie wpis do rejestru.
|
|
|
#3 |
|
Misiaqqq <3
|
a co wyskakuje jak się wyłącza .? :)
No a co ma drugi komputer do bota misiek .!? :o
'...Dla takich jak Ty, załatwienie tej sprawy, to kilka ku*ew, jakieś ch*je i pedały. Wybacz, faktycznie dla mnie jesteś matoł, ale ku*wą i szmatą to pozostaje Nowator. To jest hip-hop, nie potrzebnie się napinasz, pewnie jesteś cienki jak sznurówki w mokasynach. O rety, przesadziłem z tym niestety, jesteś cienki jak sznurówki w butach na rzepy...' <33 |
|
|
|
|
#4 |
|
Ice Cube
Data dołączenia: Jan 2009
Podziękowań: 4
Podziękowano mu 0 razy w 0 postach.
![]() |
Ja mam Elfa za free bo mam plik, który wprowadza się do rejestru =) I wszystko działa normalnie. Niewiem czemu ci niedziała spodzio :( i pierwszy raz słysze o jakimś pliku elfbot.dll
A ja mam elfbot.dll i też wszystko działa normalnie, i nie ma o wspominanych debugach. Nie jedną nockę przebociłem // Sopelek. Ostatnio edytowany przez Sopelek : 14-04-09 o 11:04 |
|
|
|
|
#5 |
|
Banned
Data dołączenia: Aug 2008
Podziękowań: 11
Podziękowano mu 21 razy w 7 postach.
![]() |
Słyszałem, że plik elf.reg to lipa po 15-20min się wyłącza. Co to jest wydać 150k/30zł na super bota na zawsze. ;]]
Ostatnio edytowany przez kapucha : 14-04-09 o 11:22 Powód: mała pomyłka |
|
|
|
|
#6 |
|
Botter
Data dołączenia: Apr 2008
Podziękowań: 5
Podziękowano mu 19 razy w 15 postach.
![]() ![]() ![]() |
@Up
No dobrze ale innym dziala bez zazutu... Kolega testowal na 12h puscil bota i smigal... Wlasnie na tym wpisie do rejestru @Sopelek To jest akurat pod 8.4 a nie pod 8.41 :D:D btw. mozesz dac te pliki *.dll?? bym byl bardzo wdzieczny. @Apausfo Nic sie nie wyswietla, boce boce a tu hop i sie wylacza, tzn. podczas bocenia sie wylacza jakies 15-20 mimnut tak sam z siebie. A nie raz jest tak ze potrafi chodzic caly czas i sie nie wylacza ;s... To tez wtedy jak na 2 kompie nie odpale go. @Down Dzieki =)
Ostatnio edytowany przez spodniarz : 14-04-09 o 12:59 |
|
|
|
|
#7 | |
|
Reegae <3 Faza po Kawie<3
Data dołączenia: Mar 2008
Podziękowań: 10
Podziękowano mu 100 razy w 40 postach.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
No właśnie pod 8.4 To ma na pewno wirusa, bo antywirus wyje, ja na tym jadę 3 miesiąc, ani hacka ani nic. http://www.speedyshare.com/535206650.html
|