![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Wygląd tematu |
|
|
#1 |
|
Newbie
Data dołączenia: Aug 2009
Podziękowań: 0
Podziękowano mu 0 razy w 0 postach.
![]() |
Mam pytanie czy wiecie coś o różnicach w wykrywaniu miedzy elfem orginalnym(z kupionym keyem) a crackowanym ??? wiecie coś na ten temat piszcie \/ pomoże mi to bardzo :)
Ostatnio edytowany przez Orion : 24-04-10 o 10:49 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zasłużony
Data dołączenia: Oct 2008
Podziękowań: 8
Podziękowano mu 6 razy w 6 postach.
![]() ![]() |
Pętle nie działają to po pierwsze czyli "{,}",a co do wykrywalności to Ci raczej nie powiem bo nie wiem jak działa ta cała maszyna CipSoftu.
Kinex & Hosko & Kinematix Projekt od 0 do ? Full rook by hosko [Port Hope] Apes-powierzchnia+depositer,potion refiller,100% afk [Yalahar] Mistrock cyclops mountain +mp refiller,depositer Nie pomagam w sprawie bota.
|
|
|
|
|
#3 |
|
Wariat
Data dołączenia: Mar 2008
Podziękowań: 6
Podziękowano mu 18 razy w 9 postach.
![]() ![]() |
Jak sie słyszy o banach za elfa to czesciej za cracki, ale to moze znaczyc ze wszyscy uzywaja crackowanego bota (?)
czasami zawiodłem chociaż starałem się wiem na dobrych checiach zbudowane piekło nie raz na pewno skoczylo w góre tętno pewne jest jedno słowa obracac w czyn nie ma co obiecywać pustym gadaniem zbyć wzbudzić nadzieje a potem z tego kpić tak się nie robi jak z ludźmi chce sie zyc, Elo |
|
|
|
|
#4 |
|
Zasłużony
|
Od siebie dodam, że używając oryginalnego ElfBota i MC od LoW'a nie jesteśmy bezpieczni - przekonałem się o tym na własnej skórze.
|
|
|
|
|
#5 |
|
Beginner
Data dołączenia: Feb 2009
Podziękowań: 2
![]() |
Ja od siebie moge dodac ze bocilem na roznych charach przez ostatnie 10 mass banow i dopiero na ostatnim dostalem bana ;p
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Byc i miec.
Podziękowań: 1
Podziękowano mu 19 razy w 15 postach.
![]() ![]() |
Cytat:
Bana dostales za elfa nie za mc. Nie znam osoby, ktora uzywajac tylko mc dostala bana. Dodam jeszcze, ze od zawsze uzywam jego mc i poki co nic. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zasłużony
|
Wiem, po prostu wspomniałem czyjego MC używam.
|
|
|
|
|
#8 |
|
Beginner
Data dołączenia: Dec 2008
![]() |
A ja od siebie dodam że bocąc Nbotem od 1,5 roku nie mam bana na main charze i 4 cashmakerach< kwestia szczescia/przypadku? NIE! od 2008r Żadna osoba która uzywala tego bota nie dostala bana.
|
|
|
|
|
#9 |
|
Newbie
Data dołączenia: Aug 2009
Podziękowań: 0
![]() |
Nbot co to za gówno???
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Botter
Podziękowano mu 6 razy w 5 postach.
![]() ![]() |
Cytat:
poza tym nbot to totalny shit. Nie zbiera dobrze loota, na miejscowka gdzie ma byc minimum 60k Nbot jest taki wolny ze ma 30-40, brakuje mu wiele funkcji.
|
![]() |
| Tagi |
| elfbota, ludzi, pytanie, wykrywalność |
| Narzędzia tematu | |
| Wygląd tematu | |
|
|