![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Wygląd tematu |
|
|
#1 |
|
Administrator
Data dołączenia: Mar 2008
Podziękowań: 39
Podziękowano mu 39 razy w 24 postach.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witajcie,
Idzie wiosna, co za tym idzie - czas porządków. Jako że miałem trochę czasu postanowiłem wprowadzić kilka zmian na naszym forum. Po pierwsze, pragnę poinformować, że z dniem dzisiejszym z powodu znikomej aktywności Laull, Piombonek, Qbee, Athushi oraz Mr.Noosti zostali przeniesieni do grupy Zasłużonych. W imieniu całego zespołu Botting.pl pragniemy im podziękować za nakład pracy, który swego czasu włożyli w rozwój forum. Po drugiej, postanowiliśmy w końcu docenić wkład użytkowników w funkcjonowanie strony. Od teraz, za każdy napisany poradnik*, który zaakceptujemy i przeniesiemy do działu Poradniki zostaniecie nagrodzeni trzydziestoma punktami reputacji! Mamy nadzieję, że jeszcze bardziej zachęci to Was do pracy na rzecz forum. Pozdrawiam, Orion. *- poradniki, których nie jesteście autorami nie podlegają nagrodzie, nawet jeżeli dostaliście zgodę autora. Ostatnio edytowany przez Orion : 16-03-10 o 18:32 |
|
|
|
|
#2 |
|
Pluszowy Misio
|
Więc ja też mam dla was takie dwie małe nowinki, mianowicie dwa dość funkcjonalne tagi.
Pierwszy tag to [user]. Nick wpisany pomiędzy te tagi (lub ID :) sprawi, że w miejsce tagów pojawi się nick i link do profilu użytkownika wraz z kolorowaniem. Przykład: Pekezu Pekezu [user]Pekezu[/user] [user]1[/user] Dość fajnie, prawda? Orion Drugim tagiem jest tag [player]. Nick postaci który wstawimy pomiędzy tagi zamieni się w aktywny link do profilu na Tibia.com. Przykład: [player]Pekezu[/player] Pozdrawiam ;) |
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Ładnie ;) Podobają mi się te porządki ;)
|
|
|
#4 |
|
Banned
Data dołączenia: Apr 2008
Podziękowań: 10
Podziękowano mu 13 razy w 10 postach.
![]() ![]() |
Mnie również się podobają :) Mój pradnik będzie się jeszcze zaliczał do tych 30 pkt reputacji ?;p
|
|
|
|
|
#5 |
|
Pluszowy Misio
|
Nie wiem czy przeglądanie starych poradników się zaliczy, ale jeśli ktoś wyśle PW z prośbą o przyznanie pktów za dany tekst - to pewno zostanie to rozpatrzone pozytywnie, a do tytułu dodane np. $, aby nie można było tego powtarzać :)
|
|
|
|
|
#6 |
|
Banned
Data dołączenia: Apr 2008
Podziękowań: 10
Podziękowano mu 13 razy w 10 postach.
![]() ![]() |
Dzisiaj przeniesiono mój poradnik ^^
@edit Dostałem ;p Poprostu nie zauważyłem. Ostatnio edytowany przez rafmix : 16-03-10 o 20:05 |
|
|
|
|
#7 |
|
Administrator
Data dołączenia: Mar 2008
Podziękowań: 39
Podziękowano mu 39 razy w 24 postach.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Myślę, że spokojnie poradniki z ostatnich dwóch tygodni możecie zgłaszać do mnie na PW.
|
|
|