Zobacz koniecznie!

Zamknij temat

Narzędzia tematu Wygląd tematu
Stary 16-03-10, 18:12   #1
Orion
Administrator

Orion's Avatar

Data dołączenia: Mar 2008
Podziękowań: 39
Podziękowano mu 39 razy w 24 postach.
Orion jest sławnyOrion jest sławnyOrion jest sławnyOrion jest sławnyOrion jest sławnyOrion jest sławnyOrion jest sławnyOrion jest sławnyOrion jest sławny
Standardowy Wiosenne porządki!

Witajcie,

Idzie wiosna, co za tym idzie - czas porządków. Jako że miałem trochę czasu postanowiłem wprowadzić kilka zmian na naszym forum. Po pierwsze, pragnę poinformować, że z dniem dzisiejszym z powodu znikomej aktywności Laull, Piombonek, Qbee, Athushi oraz Mr.Noosti zostali przeniesieni do grupy Zasłużonych. W imieniu całego zespołu Botting.pl pragniemy im podziękować za nakład pracy, który swego czasu włożyli w rozwój forum.

Po drugiej, postanowiliśmy w końcu docenić wkład użytkowników w funkcjonowanie strony. Od teraz, za każdy napisany poradnik*, który zaakceptujemy i przeniesiemy do działu Poradniki zostaniecie nagrodzeni trzydziestoma punktami reputacji! Mamy nadzieję, że jeszcze bardziej zachęci to Was do pracy na rzecz forum.

Pozdrawiam,
Orion.

*- poradniki, których nie jesteście autorami nie podlegają nagrodzie, nawet jeżeli dostaliście zgodę autora.

Ostatnio edytowany przez Orion : 16-03-10 o 18:32
Orion jest offline  
4 użytkowników dziękuje Orion za jego post.
Athushi (17-03-10), Pekezu (16-03-10), rafmix (16-03-10), Souret (16-03-10)
Stary 16-03-10, 18:33   #2
Pekezu
Pluszowy Misio

Data dołączenia: Sep 2007
Podziękowań: 23
Podziękowano mu 40 razy w 16 postach.
Pekezu ma czym się pochwalićPekezu ma czym się pochwalićPekezu ma czym się pochwalićPekezu ma czym się pochwalićPekezu ma czym się pochwalićPekezu ma czym się pochwalićPekezu ma czym się pochwalićPekezu ma czym się pochwalićPekezu ma czym się pochwalićPekezu ma czym się pochwalićPekezu ma czym się pochwalić
Wyślij wiadomość przez MSN do Pekezu Wyślij wiadomość przez Skype™ do Pekezu
Standardowy

Więc ja też mam dla was takie dwie małe nowinki, mianowicie dwa dość funkcjonalne tagi.
Pierwszy tag to [user]. Nick wpisany pomiędzy te tagi (lub ID :) sprawi, że w miejsce tagów pojawi się nick i link do profilu użytkownika wraz z kolorowaniem.
Przykład:
Pekezu Pekezu
[user]Pekezu[/user] [user]1[/user]
Dość fajnie, prawda? Orion

Drugim tagiem jest tag [player]. Nick postaci który wstawimy pomiędzy tagi zamieni się w aktywny link do profilu na Tibia.com.
Przykład:
Pekezu
[player]Pekezu[/player]

Pozdrawiam ;)
Pekezu jest offline  
Stary 16-03-10, 19:16   #3
Skrypter
Guest

Standardowy

Ładnie ;) Podobają mi się te porządki ;)

Stary 16-03-10, 19:26   #4
rafmix
Banned

Data dołączenia: Apr 2008
Podziękowań: 10
Podziękowano mu 13 razy w 10 postach.
rafmix jest na ustach wielurafmix jest na ustach wielu
Standardowy

Mnie również się podobają :) Mój pradnik będzie się jeszcze zaliczał do tych 30 pkt reputacji ?;p
rafmix jest offline  
Stary 16-03-10, 19:43   #5
Pekezu
Pluszowy Misio

Data dołączenia: Sep 2007
Podziękowań: 23
Podziękowano mu 40 razy w 16 postach.
Pekezu ma czym się pochwalićPekezu ma czym się pochwalićPekezu ma czym się pochwalićPekezu ma czym się pochwalićPekezu ma czym się pochwalićPekezu ma czym się pochwalićPekezu ma czym się pochwalićPekezu ma czym się pochwalićPekezu ma czym się pochwalićPekezu ma czym się pochwalićPekezu ma czym się pochwalić
Wyślij wiadomość przez MSN do Pekezu Wyślij wiadomość przez Skype™ do Pekezu
Standardowy

Nie wiem czy przeglądanie starych poradników się zaliczy, ale jeśli ktoś wyśle PW z prośbą o przyznanie pktów za dany tekst - to pewno zostanie to rozpatrzone pozytywnie, a do tytułu dodane np. $, aby nie można było tego powtarzać :)
Pekezu jest offline  
Stary 16-03-10, 19:49   #6
rafmix
Banned

Data dołączenia: Apr 2008
Podziękowań: 10
Podziękowano mu 13 razy w 10 postach.
rafmix jest na ustach wielurafmix jest na ustach wielu
Standardowy

Dzisiaj przeniesiono mój poradnik ^^

@edit
Dostałem ;p Poprostu nie zauważyłem.

Ostatnio edytowany przez rafmix : 16-03-10 o 20:05
rafmix jest offline  
Stary 16-03-10, 20:31   #7
Orion
Administrator

Orion's Avatar

Data dołączenia: Mar 2008
Podziękowań: 39
Podziękowano mu 39 razy w 24 postach.
Orion jest sławnyOrion jest sławnyOrion jest sławnyOrion jest sławnyOrion jest sławnyOrion jest sławnyOrion jest sławnyOrion jest sławnyOrion jest sławny
Standardowy

Myślę, że spokojnie poradniki z ostatnich dwóch tygodni możecie zgłaszać do mnie na PW.

Orion jest offline  
Zamknij temat

Tagi
porządki, wiosenne

Narzędzia tematu
Wygląd tematu

Zasady Postowania