![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Wygląd tematu |
|
|
#1 |
|
Zordon
Data dołączenia: Mar 2008
Podziękowań: 0
Podziękowano mu 5 razy w 3 postach.
![]() |
Wielka zmiana!
Witam!
Jak zapewne zauważyliście, na forum zaszło sporo zmian. Doszły działy dotyczące innych botów niż tylko BlackD Proxy. Jak się domyślacie oznacza to poszerzenie naszej działalności, narazie tylko forumowej, ale być może uda się nam uzyskać status oficjalnego supportu jak w przypadku BlackD Proxy. Oprócz tego zmieniła się nazwa serwisu na po prostu Botting.pl oraz doszedł nowy adres forum: www.botting.pl Mamy nadzieję, że spodobały wam się zmiany jakie zaszły na forum. Dodam też, że w najbliższym czasie nastąpią kolejne zmiany. Niedługo będzie miał również kolejny konkurs na stronie! #edit by Pekezu A ja chciałbym z miejsca podziękować Archariusowi, który pomagał nam i użyczył nam serwera przez pół roku. Tomkowi (Gr4ndzikowi) który siedział ze mną do 3 nad ranem i konfigurował nowy serwer. Nowa maszyna jest tylko nasza i tylko na naszą stronę. Powinna działać szybciej i tak dalej. ;-) ... a ja... a ja chyba pójdę odespać te 2 dni. /#edit by Pekezu Pozdrawiam w imieniu całej kadry, Igrex |
|
|
| Ten użytkownik dziękuje Igrex za jego pomocny post. | H.Lyoud (03-04-09) |
|
|
#2 |
|
Banned
Data dołączenia: Dec 2008
Podziękowań: 8
Podziękowano mu 6 razy w 6 postach.
![]() |
dwa słowa kocham was :) o tym właśnie myślałem
Idź spać zasłużyłeś sobie |
|
|
|
|
#3 |
|
Byc i miec.
Data dołączenia: Feb 2009
Podziękowań: 1
Podziękowano mu 19 razy w 15 postach.
![]() ![]() |
Wreszcie dzial dla mnie. :D
|
|
|
|
|
#4 |
|
JESTEM HARDCOREM!
Data dołączenia: Jul 2008
Podziękowań: 4
Podziękowano mu 23 razy w 10 postach.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Dzialy macie fajne- wiec ktos je musi zapelnic, same tego nie zrobia ;).
|
|
#5 |
|
Low Botter
Data dołączenia: Mar 2009
Podziękowań: 5
Podziękowano mu 9 razy w 9 postach.
![]() |
dzieki bardzo za dzial elfbot i TibiaCam TV kocham Was =*
|
|
|
|
|
#6 |
|
Emeryt
Data dołączenia: Aug 2008
Podziękowań: 3
Podziękowano mu 0 razy w 0 postach.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Widać panowie że się nie obijacie i pracujecie nad stronką i bardzo dobrze ze serwis się rozwija ; D niedługo przerodzi się najlepszą stronę poświęcona botom do tibi ; ). Gratulacje panowie zmian ; D :)
Masz Problem Z Botem napisz PW postaram się pomóc Project of Urban & Skalik und kolek54321 [Close] Muttley, Sopelek, Slugon and Skalik Multi Project[Close] Jeżeli ciało A, działa na ciało B siłą to ciało B może mu dać w pysk. Problemy z matematyką? Zadzwoń! 0-800-[(10x)(13i)^2]-[sin(xy)/2.362x] Każdy przejaw chamstwa, arogancji, agresji, wulgarnego ubliżania, naruszenia dóbr osobistych użytkowników Forum, działania na szkodę Forum lub jego użytkowników |
|
|
|
|
#7 |
|
Low Botter
Data dołączenia: Dec 2008
Podziękowań: 2
Podziękowano mu 0 razy w 0 postach.
![]() |
Dobranoc ;) fajnie ze tera wiecej boterow bedzie na stronie ;p
Ostatnio edytowany przez Pociach : 02-04-09 o 14:28 |
|
|
|
|
#8 |
|
PWJ Na 200%
Data dołączenia: Sep 2008
Podziękowań: 35
Podziękowano mu 152 razy w 74 postach.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Projekty na każdy dział ?
Czyli jak sobie kupie ElfBota to mam wrzucić ss'a w elfbot? @Edit W dziale na skrypty do innych botów nie ma regulaminu tagowego ? |
|
|
|
|
#9 |
|
Banned
|
Już widzę poprawę w działaniu forum.
|
|
|
|
|
#10 |
|
Pluszowy Misio
|
Jakby cos sie sypalo - dajcie znac, nie uwierzycie, ale recznie dzielilem i wgrywalem 340mb bazy...
|
|
|