Zobacz koniecznie!

Zamknij temat

Narzędzia tematu Wygląd tematu
Stary 17-03-08, 21:10   #11
Onyx
Game Over...

Data dołączenia: Mar 2008
Podziękowań: 2
Podziękowano mu 25 razy w 2 postach.
Onyx jest na ustach wieluOnyx jest na ustach wielu
Standardowy

Cytat:
Oryginalnie napisane przez Radziu Zobacz post
ehh ja zaczynalem od 7,4 gralem rycerzem ;d
pierwsza wpadka byla jak poszedlem na orc fortess 12 lvlem,padlem od 1 orc berserkera.
potem kolega powiedzial mi zebym wsadzil cale eq do bp to uda mi sie pewien quest, poszedlem z nim do queen w carlin i mialem cos mówi?, zostalo mi kilka hp, on mnie zjechal z hmma i zabral eq, a ja sie pytalem czy sie quest udal xD
Nie ma to jak dobry kumpel ;)
Ja pami?tam jak kumpel wchodzi? w dziure, a mia? w to kó?eczko do u?ycia liny wej??, i kilka razy si? tak zabi? na rooku.
Onyx jest offline  
Stary 17-03-08, 21:16   #12
maselko
Banned

Podziękowań: 2
Podziękowano mu raz, w jednym poście.
maselko jest dość znany
Standardowy

I tak dobrze wam szło :P Mój początek był taki:

Założyłem konto na oficjalnej stronce. Włączyłem tibie przeszedłem rooka na ratach --> trolach. Zameldowałem się w carlin i to był koniec gry na 3 lata.

PÓźniej przypomniałem sobie o tibi i założyłem kolejne konto. Wbiłem 15-17 lvl poszedłem na wojne z noob guildia :p padłem kilka razy i przerwa na 2 lata. I tak oto jestem teraz już w pełni wyuczony :]

Na pewno nie ortografii :P // Inve

Ostatnio edytowany przez Inve : 17-03-08 o 21:53
maselko jest offline  
Stary 17-03-08, 21:29   #13
Mr.Noosti
Reprezentant

Mr.Noosti's Avatar

Podziękowań: 8
Podziękowano mu 10 razy w 6 postach.
Mr.Noosti jest na ustach wieluMr.Noosti jest na ustach wielu
Wyślij wiadomość przez MSN do Mr.Noosti
Standardowy

Hmm, jakos w tibi 7.1 przyszedl do mnie kolega i powiedzial ze ma zajebista gra, zainstalowal mi tibie a ja stwierdzilem ze jest idiota =d Pozniej, w czasach 7.4 przypomnialem se ze istnieje tibia :D Mialem doslownie tony postaci 10-15 lvle.
Wkoncu zrobilem sorca :D Wbilem nim 20 lvl na faccu co bylo moim rekordem i stwierdzilem ze to jest moje powolanie :D Pozniej kupilem pacca i tak jakos krece do dzis ;P
Mr.Noosti jest offline  
Stary 17-03-08, 22:14   #14
Elav
Baptized in fire

Podziękowań: 7
Podziękowano mu 18 razy w 11 postach.
Elav jest znanyElav jest znanyElav jest znanyElav jest znany
Standardowy

Ja zacz??em jako? ko?o tibi 7.4 pami?tam dok?adnie jak pad?em na pierwszym lvlu, bo nie potrafi?em u?y? drabiny ;d Grali?my w 3ech ;d Kumpel poszed? na cave raty i biegli?my mu pomóc, ale da? rad? i wskoczy? mu 3 lvl by? bossem ;d Ja pami?tam jak prze?ywa?em, gdy po update zmieni? si? studded shield - wtedy my?la?em, ?e odsta?em prezent od cipów ;d Czyli to by?o tak: Zacz??em gra? na 7.3, ale jeszcze na rook by? update ;]

Kiedy? gdy mia?em ~5 lvl poszli?my z kumplami w g??bie rooka ;d oni dali loga, bo szli na obiad, a ja zosta?em ;d nie wiedzia?em któr?dy wyj?? z jaskini i niefortunnie pad?em na poison spiderach xD

Gdy wychodzi?em na main pami?tam jak wyobra?a?em sobie opowie?ci kolegów, ?e niebezpiecznie ejst i?? z miasta do miasta bo moga zaatakowa? ?i? elfy bardzo silne potwory xD

By?em pallkiem do 19 lvla lata?em z mieczem... -.-"

Na 8 lvlu my?la?em, ?e dam rad? gsowi zlurowanemu pod dwarf bridge :D
Elav jest offline  
Stary 01-04-08, 23:14   #15
Orion
Administrator

Orion's Avatar

Podziękowań: 39
Podziękowano mu 39 razy w 24 postach.
Orion jest sławnyOrion jest sławnyOrion jest sławnyOrion jest sławnyOrion jest sławnyOrion jest sławnyOrion jest sławnyOrion jest sławnyOrion jest sławny
Standardowy

Moje pocz?tki, hmm...

Niewiele pami?tam, wiem, ?e by?o to co? w okolicach Tibii 7.5, jak poszed?em z moim koleg? do kawiarenki i-netowej, bo chcia? mi pokaza? jak?? super gr?! Gdy odpali? Tibi?, to o ma?o nie zabi?em go ?miechem, podsumowuj?c pytaniem 'Co ty k***a znów wygadujesz?! I to ma by? super gra?!'. Oczywi?cie mój kumpel spodziewa? si? takiej reakcji i jako? uprosi? ?eby gra? mimo wszystko, tak te? si? sta?o. Moja pierwsza posta? by?a na Asterze, jednak nie starczy?o mi na tyle ambicji i cierpliwo?ci, aby wyj?? z rooka i...zerwa?em z Tibi? na dobre 2-3 miesi?ce do czasu, kiedy nie za?o?y?em sobie i-netu w domu i nie wróci?em do wypróbowanego ju? tytu?u. Tym razem postawi?em sobie za cel wyj?cie z rooka z tym, ?e...moja druga posta? by?a na...Dolerze (PvP-Enforced). Po dwóch tygodniach ci??kich zmaga? dobi?em w ko?cu 8 level i zrobi?em knighta.

Jak si? okaza?o 'mi?e z?ego pocz?tki'. Pozna?em tam pewnego Polaka, który okaza? si? bardzo mi?y, no, przynajmniej tak mi si? wydawa?o. Pomy?la?em 'cholera, jednak s? jeszcze przyja?ni ludzie w gra MMORPG'. Ów 'przyjaciel' zaproponowa? mi, ?e poexpi ze mn?, jako ?e mia? 16 level by? wtedy dla mnie niczym mistrz (!!).Zeszli?my do kana?ów i...pad?em. Jakie to by?o moje zdziwienie, kiedy zda?em sobie spraw?, ?e zabi? mnie mój 'przyjaciel' a nie krwio?erczy bug. Potem pad?em na Dolerze jeszcze kilka razy i moja kariera tam dobieg?a ko?ca.

Moim nast?pnym ?wiatem by?a Lucera, miejsce w którym nauczy?em si? wszystkiego na w?asnych b??dach oraz miejsce, gdzie pozna?em naprawd? wielu wspania?ych ludzi. Musicie wiedziec, ?e moja posta? na Lucerze (Qxorion, istnieje do tej pory!) by?a postaci? ekhm...nietypow?. Nie uwierzycie, ale wbi?em 25 level na wolfach (!!), poniewa? nie by?em pewien siebie na tyle, ?eby zej?? w podziemia. Przez ten czas nabi?em zawrotne skille, ok. 35/35. Potem - ju? nie pami?tam jak i czemu - zrookowa?em posta?, ale.. wróci?em. Ze ?mieszniejszych rzeczy, które tam wyprawia?em to np.

- kupi?em 5bp uhów (bo kolega mi powiedzia?, ?e s? one bardzo wa?ne dla knighta), po czym zorientowa?em si?, ?e mam...2 magic level (;
- na 16 levelu wybra?em si? blokowa? koledze Dragi (kolega mia?...9 paladyna!)
- (chyba jak wielu) potraktowa?em Huntera jak PKera, ucieka?em krzycz?c 'Don't kill me!'
- na samiu?kim pocz?tku dziwi?em si? czemu NPC nie reaguj? na s?owo 'czesc', skoro w?a?nie tak witali si? ludzie na rooku xD!

Z grubsza to wszystko, aktualnie mam 55 knighta na Cele?cie i bottuj? nim sobie, pogrywaj?c samemu od czasu, do czasu ;)

Pozdrawiam,
Orion.

Orion jest offline  
Zamknij temat

Tagi
początki, wasze

Narzędzia tematu
Wygląd tematu

Zasady Postowania