![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Wygląd tematu |
|
|
#1 | |
|
Administrator
Data dołączenia: Aug 2008
Podziękowań: 7
Podziękowano mu 2 razy w 2 postach.
![]() |
Witam.
Dostałem bana za... nic -.-' Wszystko było ładnie napisane, etc. Myślałem, że to o to, że chce NG kupić, ale widziałem, że oferty kupna i sprzedaży ELF bota były, czyli to nie to. Cytat:
Powód: Brak tagów W sumie.... Całokształt? -.-' Przecież tagi były, tak więc wydaje mi się, że to za żywota ;s Proszę o szybką odpowiedź. Pozdrawiam Ostatnio edytowany przez Ajron : 19-01-09 o 01:02 Powód: liter??wka |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zasłużony
Data dołączenia: May 2008
Podziękowań: 19
Podziękowano mu 89 razy w 27 postach.
![]() ![]() ![]() |
Tu nie chodzi o treść tematu tylko o nazwe. Jaką miałeś nazwe? Sprawdziłeś w regulaminie działu czy się zgadza?
|
|
#3 |
|
Banned
|
Czekam na wyjaśnienie od Kolosa.
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zasłużony
Podziękowań: 14
Podziękowano mu 33 razy w 22 postach.
![]() ![]() |
Athushi (14-01-2009 19:20)
akceptujesz tematy tylko z danymi tagami Athushi (14-01-2009 19:20) ma byc jak w temacie ------------------------ Paweł (14-01-2009 19:21) [sprzedam] [refugia] xxxx Athushi (14-01-2009 19:21) nie chodzi mo o tagi w temacie Paweł (14-01-2009 19:21) aaaaa
|
|
#5 |
|
Global
|
Tak jak dla mnie nie ma skracania tagów, jak nie ma jakiegoś punktu to proszę dać "- - - -" i wystarczy.
|
|
#6 |
|
Baptized in fire
Data dołączenia: Mar 2008
Podziękowano mu 18 razy w 11 postach.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Warn bezpodstawny, nic więcej nie powinno się dodać ;x A za coś takiego to max 10 pkt. a nie 30
|
|
#7 | |
|
Zasłużony
Podziękowań: 14
Podziękowano mu 33 razy w 22 postach.
![]() ![]() |
Cytat:
Nie długo dojdzie do tego, że wszystko będzie do negocjacji lub 'do ustalenia na gg'. Wraz z Athushim doszliśmy do wniosku aby diametralnie zostrzyć przepisy w dziale handel. Jestem za zaostrzeniem przepisów w handlu //Ath~
"Jedni wiedzą co mówią , inni mówią co wiedzą" http://gamefix.pl polecający Athushi SKRYPTY NA ZAMÓWIENIE Ostatnio edytowany przez Athushi : 19-01-09 o 19:18 |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Baptized in fire
Data dołączenia: Mar 2008
Podziękowano mu 18 razy w 11 postach.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Zapraszam na konferencję na gg to wam wyjaśnię moje poglądy na ten temat...
|
|
#9 |
|
Banned
|
Został dodany nowy pkt regulaminu działu Handel. Warn ściągnięty. Sprawa wyjaśniona, temat zamykam.
Ostatnio edytowany przez dras : 19-01-09 o 23:56 |
|
|