![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Wygląd tematu |
|
|
#1 |
|
Newbie
Data dołączenia: May 2009
Podziękowań: 0
Podziękowano mu 6 razy w jednym poście.
![]() |
Witam wszystkich. Dopiero to rozgrzebuje , ponieważ mam dużo czasu. Jakiś czas temu sprzedawałem postać i miałem takie samo hasło na forum i w Tibi. Włamał mi się na konto i nabił post za , który dostałem warna. Wkleję wiadomość :
Drogi Allegro, Dostałeś ostrzeżenie na forum Botting.pl - Botowanie to przecież nie przestępstwo. Powód: Niski poziom intelektualny postu Administrator/moderator który dodał Ci to ostrzeżenie, skomentował: ------- Zastanów sie co piszesz... ------- Za to ostrzeżenie otrzymujesz 60 punktów. Oryginalna wersja Twojego postu: http://botting.pl/showthread.php?p=69192 Cytat: Hmm dzieniie pale z 3 paczki szlugów wiec : minus 1,5h , ruham 3h , wiec - minus 3h , jem i pije 2h , wiec minus 2h. Na kompie siedze 17,5h , moze zycie jest nieudane , meczyzna mnie zdradza , rodzice nie kochaja [ chyba ze w nocy ] tak wiec siedze w swoim zasranym pokoju , ledwo co widze monitor bo caly biorko zasrane ale jestem no life. Pozdrawiamy, Botting.pl - Botowanie to przecież nie przestępstwo Proszę o usuniecie punktów ponieważ to naprawdę nie ja napisałem ten post. |
|
|
|
|
#2 |
|
JESTEM HARDCOREM!
Data dołączenia: Jul 2008
Podziękowań: 4
Podziękowano mu 23 razy w 10 postach.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kolego, z logow wynika, ze na twoich 5 wejsc z roznych ip, masz takie same hosty. Nikt ci sie nie wlamal. A za takie cos, z checia wystawilbym ci jeszcze troche punktow...
|
|
#3 |
|
Newbie
Data dołączenia: May 2009
Podziękowano mu 6 razy w jednym poście.
![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Newbie
Data dołączenia: Jun 2009
Podziękowano mu 0 razy w 0 postach.
![]() |
co tygadasz allegro.. ^^ nie oscmieszqaj sie i nie wkopuj jeszcze bardziej... twoje 2 konto to gel arth wi cpoweinienes dostac bana za to ze masz multi konto... a jescze piszesz glupoy i prosisz o usuiecie pkt... zrobi sobie jeszcze 2-3 multi konta i tyle.. ;p a wanra nie masz dlatego bo mutt, elav, sopel to twoi kumple..
|
|
|