![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Wygląd tematu |
|
|
#1 |
|
Zaawansowany botter
Data dołączenia: Apr 2008
Podziękowań: 53
Podziękowano mu 20 razy w 12 postach.
![]() ![]() |
Witam, mam problem otóż mam zainstalowanego oryginalnego WC3FT na kompie, ale w wersji PL, a chciałbym zainstalować w wersji ENG (z powodu, że w mapie DotA nie działają niektóre hotkeye które są przypisane pod 'R', który w polskiej wersji odpowiada za ruch), której obrazy ściągnąłem z neta. Pudełko z grą zostawiłem u kuzyna. Czy jest możliwość wyciągnąć jakimś programem klucz z zainstalowanego na kompie wc3, czy muszę tłuc się przez pół miasta po pudełko?:D Bardzo proszę o pomoc, naprawdę mi na tym zależy, z góry dzięki.
ps. proszę nie polecajcie mi programów do zmiany hotkeyów, nie chce mi się z tym bawić :p |
|
|
|
|
#2 | |
|
Newbie
Data dołączenia: Jul 2010
Podziękowań: 0
Podziękowano mu 0 razy w 0 postach.
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zaawansowany botter
![]() ![]() |
Lekki problem jest, bo kuzyn jest w pracy do godziny ~20, a ja jestem niecierpliwy i już bym wolał się do niego do domu przejechać:p
|
|
|
|
|
#4 |
|
Newbie
Data dołączenia: Feb 2010
Podziękowań: 0
Podziękowano mu 0 razy w 0 postach.
![]() |
@ Kokosowa Nuta
Ależ pomogłeś koledze! Mmm... 100% support. Zastanów się zanim coś napiszesz nabijaczu postów. @Piesek. Gram w dotę od 2 lat i używam normalnych hotkeyi, więc nie zmieniaj wersji językowej. Ściągnij sobie z neta własne skróty klawiszowe albo zmień to w pliku "custom Keys", który masz w folderze z WC3. Potem włącz wc3 - Opcje - Gra - Własne skróty klawiszowe (zaznacz). Ja nie szukałem tego na forach o botach z tibi, tylko wyszukałem temat :problem z hotkeyami w Dota itp. Naprawdę szybko znajdziesz solucje. Nie musisz dziękować za pomoc. Do widzenia. |
|
|
|
|
#5 |
|
Zaawansowany botter
![]() ![]() |
Wiem o zmianach hotkey'i pisałem o tym na dole pierwszego postu, ale dzięki za normalną próbę pomocy, a nie wspominanie o smsach ;)
Właśnie odwiedziłem cioteczkę i zabrałem mojego Warcrafta. Proszę o zamknięcie/usunięcie tematu. |
|
|
![]() |
| Tagi |
| kluczem, problem, warcraft |
| Narzędzia tematu | |
| Wygląd tematu | |
|
|