![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Wygląd tematu |
|
|
#1 |
|
Wariat
Data dołączenia: Mar 2008
Podziękowań: 6
Podziękowano mu 18 razy w 9 postach.
![]() ![]() |
Jesteśmy we współpracy z innymi programistami w celu zaoferowania naszym klientom ostatecznie najlepszego warbota. Spodziewajcie się sztucznej inteligencji w czasie wojny Nie musisz myśleć. Bot wybierzeie najlepsze rozwiązania i będzie zabijać wrogów bardzo szybko, w sposób bardziej inteligentnych i w możliwie najlepszy.
Dopiero rozpoczęliśmy pracę i może zająć to trochę czasu, ale jesteśmy pewni, że będzie to dobre dla wszystkich. Będziemy ciężko pracować, aby zachować bezpieczeństwo naszego botai. Wiemy, że niektórzy ludzie mogą być zaniepokojeni, ale możecie być pewni, że nie będzie tu złego kodu Będziemy również pomagać naszym przyszłym partnerom z bezpieczeństwem swoich serwerów. Szczegóły tego projektu na razie pozostanie tajemnicą, ale można zacząć marzyć ... coś od siebie nie napalajcie się bo to może potrwać z miesiac-2 :|
czasami zawiodłem chociaż starałem się wiem na dobrych checiach zbudowane piekło nie raz na pewno skoczylo w góre tętno pewne jest jedno słowa obracac w czyn nie ma co obiecywać pustym gadaniem zbyć wzbudzić nadzieje a potem z tego kpić tak się nie robi jak z ludźmi chce sie zyc, Elo |
|
|
|
|
#2 |
|
Low Botter
Data dołączenia: Apr 2008
Podziękowań: 0
Podziękowano mu 10 razy w 4 postach.
![]() |
Tak czytałem o tym na blackdtools.com i jak się nie mylę to zrobi też xraya? Ale nie jestem pewien. Zapowiada się bardzo interesująco.
|
|
#3 |
|
Baptized in fire
Podziękowań: 7
Podziękowano mu 18 razy w 11 postach.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kiepska stylistyka tłumaczenia i brzydka estetyka psotu :)
|
|
#4 |
|
Zasłużony
Data dołączenia: May 2008
Podziękowań: 19
Podziękowano mu 89 razy w 27 postach.
![]() ![]() ![]() |
Napisz to tłumaczenie trochę bardziej po polsku, dodaj linka do oryginalnej wersji.
Albo 3-4 ;)
|
|
#5 |
|
Beginner
Data dołączenia: Jan 2009
Podziękowań: 2
Podziękowano mu 4 razy w 2 postach.
![]() |
Można zaczać marzyc... :) Spoko, ciekawe co wymyśla ;)
|
|
#6 |
|
Newbie
Data dołączenia: Dec 2008
Podziękowań: 0
Podziękowano mu 0 razy w 0 postach.
![]() |
Tekst po angielsku:
The ultimate warbot is coming soon! We are working with other programmers in order to offer our customers the ultimate warbot solution. Expect advanced instant artificial intelligence in practice during wars. You won't need to think. The bot will give best solutions and it will kill your enemies directly very fast, in the smarter way and in the best possible order. We only started the work and we might take some time. It might be a slow fusion of knowledge, but we are sure that this will be good for everybody. We will work hard to keep the safety of our tools. We know that some people might be worried about that, but you can be sure that we will not let any evil code here! We will also help our future partners with the security of their servers. The details of this project will remain secret for now, but you can start dreaming... + coś o xray'u also see a new perfect floorchanger xray (This will be part of the free typical update) |
|
|
|
|
#7 |
|
Wariat
Podziękowań: 6
Podziękowano mu 18 razy w 9 postach.
![]() ![]() |
heh dobra, może nie zapieknie ale przetłumaczone jest, na przyszłość postaram sie lepiej :)
czasami zawiodłem chociaż starałem się wiem na dobrych checiach zbudowane piekło nie raz na pewno skoczylo w góre tętno pewne jest jedno słowa obracac w czyn nie ma co obiecywać pustym gadaniem zbyć wzbudzić nadzieje a potem z tego kpić tak się nie robi jak z ludźmi chce sie zyc, Elo |
|
|
|
|
#8 |
|
Low Botter
Data dołączenia: Jun 2008
Podziękowań: 2
Podziękowano mu 0 razy w 0 postach.
![]() |
ciekawe, a już chciałem kupować elft bota do pvp :D
to poczekam sobie i zobacze jaka cena będzie od blackdtools |
|
|
|
|
#9 |
|
Zasłużony
|
Cena się nie zmieni.
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zasłużony
|
Pewnie wszystkie funkcje skopiują z ElfBot NG. Mam nadzieję, że będzie dobrze ;) jak będą inne funkcje niż w elfbot'cie, to będę używał dwóch na openkach.
|
|
|