Zobacz koniecznie!
Navigation » Botting.pl - Botowanie to przecież nie przestępstwo > Ogólne o forum > O serwisie » Użytkownik oszust - Marian kalarepa

Zamknij temat

Narzędzia tematu Wygląd tematu
Stary 14-03-09, 19:51   #31
Elav
Baptized in fire

Data dołączenia: Mar 2008
Podziękowań: 7
Podziękowano mu 18 razy w 11 postach.
Elav jest znanyElav jest znanyElav jest znanyElav jest znany
Standardowy

Cytat:
Oryginalnie napisane przez marcinexxx Zobacz post
ps; sry za błędy ortograficzne jestem dyslektykiem a z słownikiem niebede siedział, a jak pisze szybko to robie błąd na błędzie sry.
Nie istnieje coś takiego jak dysleksja, dysgrafia, dysortografia (w to można ejszcze wierzyć), dyskalkulia i ADHD. Są to fikcyjne choroby wymyślone przez amerykańskich psychologów w latach 70. ubiegłego wieku z wiadomych przyczyn.

To nie są choroby, to wyraźne lenistwo, niechlujstwo i wmawianie sobie, że mi wszystko wolno, bo jestem dys~i nie linczujcie mnie za to! Mało to teraz programów poprawiających błędy? Nawet na głupim GG już jest to dostępne. WIĘC albo słownik na kolana, albo przepuszczaj posty przez worda. W firefoxie poprawienie błędów zajmuje parę sekund, dosłownie kilka kliknięć myszki, znacznie mniej niż przejście pixelem z thais do venore lub zrobienie rozpierduchy w głupiego cs'a.

@topic
użytkownicy bp.pl przeciwko oszustowi.
budujące ;)

EDIT:
Opisany przez Ciebie, Twój własny problem to dysortografia, a nie dysleksja, więc nie kłam/ściemniaj/wciskaj kitu...

[SIGPIC]

[/SIGPIC]

Nie udzielam pomocy w sprawie bota poprzez PW/GG.

Ostatnio edytowany przez Elav : 14-03-09 o 19:54
Elav jest offline  
Stary 15-03-09, 01:06   #32
Error
Low Botter

Data dołączenia: Apr 2008
Podziękowań: 12
Podziękowano mu raz, w jednym poście.
Error jeszcze nie znają
Standardowy

chyba już możecie mu dać perma :o
Error jest offline  
Stary 15-03-09, 01:23   #33
Piesek
Zaawansowany botter

Piesek's Avatar

Podziękowań: 53
Podziękowano mu 20 razy w 12 postach.
Piesek jest na ustach wieluPiesek jest na ustach wielu
Standardowy

Cytat:
Oryginalnie napisane przez Elav Zobacz post
Nie istnieje coś takiego jak dysleksja, dysgrafia, dysortografia (w to można ejszcze wierzyć), dyskalkulia i ADHD. Są to fikcyjne choroby wymyślone przez amerykańskich psychologów w latach 70. ubiegłego wieku z wiadomych przyczyn.

To nie są choroby, to wyraźne lenistwo, niechlujstwo i wmawianie sobie, że mi wszystko wolno, bo jestem dys~i nie linczujcie mnie za to! Mało to teraz programów poprawiających błędy? Nawet na głupim GG już jest to dostępne. WIĘC albo słownik na kolana, albo przepuszczaj posty przez worda. W firefoxie poprawienie błędów zajmuje parę sekund, dosłownie kilka kliknięć myszki, znacznie mniej niż przejście pixelem z thais do venore lub zrobienie rozpierduchy w głupiego cs'a.

@topic
użytkownicy bp.pl przeciwko oszustowi.
budujące ;)

EDIT:
Opisany przez Ciebie, Twój własny problem to dysortografia, a nie dysleksja, więc nie kłam/ściemniaj/wciskaj kitu...
Co do okradania innych ludzi jestem na nie...co do używania botów sram na to, o ile nie botują idioc. Bot wg mnie jest dla kogoś, kto miał hlvla na innym servie/jest pro ogólnie i nie chce mu się wbijac znów dużego lvla/nie chcę kupować lvla na allegro, żeby przystąpić do wojny. Wybaczcie, jeżeli kogoś urażę, ale botowanie na non-pvp dla mnie to największy fail jaki można zrobić w Tibii (chyba, że się uczysz jak postawić bota).
Co do dys(...) i i adhd to prawda, to jest tylko lenistwo, bo ja nauczyłem się pisać po polsku dzięki uwagom na gg i Firefoxowi...cry me a river lamusy broniące się chorobami usprawiedliwiającymi lenistwo...
Piesek jest offline  
Stary 15-03-09, 09:55   #34
Elav
Baptized in fire

Data dołączenia: Mar 2008
Podziękowań: 7
Podziękowano mu 18 razy w 11 postach.
Elav jest znanyElav jest znanyElav jest znanyElav jest znany
Standardowy

Servery npvp to porażka, w ogóle jest, coś takiego nie powinno być wprowadzone do Tibii ;) Ale nie odbiegajmy od tematu.

W sumie, co da perm mu? nowe konto założy, a oszukiwać będzie dalej. Trzeba zdobyć jego dane ;d

[SIGPIC]

[/SIGPIC]

Nie udzielam pomocy w sprawie bota poprzez PW/GG.
Elav jest offline  
Stary 15-03-09, 10:34   #35
Error
Low Botter

Error jeszcze nie znają
Standardowy

Jeżeli będzie perm na IP to nei zrobi nowego konta :]
Error jest offline  
Stary 15-03-09, 10:37   #36
bartobiasz
Banned

Data dołączenia: Aug 2008
Podziękowań: 9
Podziękowano mu 0 razy w 0 postach.
bartobiasz jeszcze nie znają
Wyślij wiadomość przez Skype™ do bartobiasz
Standardowy

Neostrada?
bartobiasz jest offline  
Stary 15-03-09, 11:17   #37
Error
Low Botter

Error jeszcze nie znają
Standardowy

Okej najlepiej to zostawmy , niech jeszcze pookrada troche ludzi.
Error jest offline  
Stary 15-03-09, 14:21   #38
Pekezu
Pluszowy Misio

Data dołączenia: Sep 2007
Podziękowań: 23
Podziękowano mu 40 razy w 16 postach.
Pekezu ma czym się pochwalićPekezu ma czym się pochwalićPekezu ma czym się pochwalićPekezu ma czym się pochwalićPekezu ma czym się pochwalićPekezu ma czym się pochwalićPekezu ma czym się pochwalićPekezu ma czym się pochwalićPekezu ma czym się pochwalićPekezu ma czym się pochwalićPekezu ma czym się pochwalić
Wyślij wiadomość przez MSN do Pekezu Wyślij wiadomość przez Skype™ do Pekezu
Standardowy

Usera zbanowałem, ale bana na IP dać nie mogę, bo jest w jakiejś sieci i zbanowałbym najprawdopodobniej całe osiedle.
Pekezu jest offline  
Zamknij temat

Tagi
kalarepa, marian, oszust, użytkownik

Narzędzia tematu
Wygląd tematu

Zasady Postowania