![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Wygląd tematu |
|
|
#1 |
|
Newbie
Data dołączenia: Nov 2009
Podziękowań: 0
Podziękowano mu 0 razy w 0 postach.
![]() |
Jak zrobić żeby bot sam rozkopywał dziury, gdy te są zakopane? A cavebocie nie działa łopata...
|
|
|
|
|
#2 |
|
Wariat
Data dołączenia: Mar 2008
Podziękowań: 6
Podziękowano mu 18 razy w 9 postach.
![]() ![]() |
jak to nie działa ? ;o trzeba bug zgłosić :|
robisz stand przy dołku, stajesz na dołku i dajesz shovel
czasami zawiodłem chociaż starałem się wiem na dobrych checiach zbudowane piekło nie raz na pewno skoczylo w góre tętno pewne jest jedno słowa obracac w czyn nie ma co obiecywać pustym gadaniem zbyć wzbudzić nadzieje a potem z tego kpić tak się nie robi jak z ludźmi chce sie zyc, Elo |
|
|
|
|
#3 |
|
Botter
Data dołączenia: May 2009
Podziękowań: 2
Podziękowano mu 2 razy w 2 postach.
![]() |
Sprawdź czy nie masz przypadkiem light shovel bo o ile pamiętam trzeba wybrać jaki rodzaj łopaty używasz.
+ jest tak stand przed dziura i tam jest takie cos 'centrre' i w zaleznosci w jakim kierunku stoisz masz wybrac north west itd shovel |
|
|
|
|
#4 |
|
Newbie
Data dołączenia: Nov 2009
Podziękowań: 0
Podziękowano mu 0 razy w 0 postach.
![]() |
Ja też mam problem, może coś źle robię...
Stoję obok dziury jest ona z prawej strony: 1. zaznaczam stand na center 2. zaznaczam shovel na prawo, tam gdzie jest dziura 3. bot używa łopaty ale nie kopie, leci spam "using last shovel"... Jest może jakiś skrypt na kopanie, widziałem kiedyś takiego skrypta co ropa się co kilka sekund dookoła siebie, może wystarczy zmienić id na shovel? Jest ktoś mi wstanie pomóc, podać skrypta, albo wytłumaczyć jak ustawić w cave bocie, bo może źle robie. THX z góry |
|
|
![]() |
| Tagi |
| łopaty, åopaty, użycie, uå¼ycie |
| Narzędzia tematu | |
| Wygląd tematu | |
|
|