![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Wygląd tematu |
|
|
#1 |
|
Botter
Data dołączenia: Dec 2008
Podziękowań: 32
Podziękowano mu 11 razy w 4 postach.
![]() |
Oto tłumaczenie newsa z 11 grudnia 2009
Orygniał: Kod:
Again, players and guilds mobilise their powers to get some pretty nice Christmas events started in Tibia. On Pythera, several tournaments and contests are already taking place throughout December, ranging from fun wars to scavenger hunts and trivia contests. Amera and Keltera are currently putting together strong teams to launch a big secret santa event that is all about exchanging presents and Christmas wishes. Also on Amera, you can send funny letters to Santa Claus, and the most funniest ones will be awarded. On some worlds, a couple of further events are certainly in the pipeline already and we do not even know about them yet! Several impressive happenings are kicking off the Christmas season this year. Check out our event schedule to learn more. We wish all of you good luck and an amusing time with each other! In order to keep this pleasant anticipation going, we decided to make a little Christmas present this time and asked our graphic artist to create a couple of wallpapers dedicated to the magnificent cities of Carlin, Thais and Yalahar. Pay a visit to our promoted and supported fansites! Some of them, like FotoTibia.com and TibiaSpy.com, already have the images in stock. Have a good time! Your Community Managers Tłumaczenie: Kod:
Znowu, gracze i gildie mobilizują swoje siły aby zdobyć kilka bardzo fajnych Świątecznych eventów rozpoczętych w Tibii. Na Pyherze, kilka turniei i konkursów mają miejsce od grudnia, począwszy od wojen dla zabawy, do polowań na padlinożerców i drobnych konkursach kończąc. Amera i Keltera tworza razem silne zespoły które wyjawią sekret eventu mikołaja, to wszystko o wymianie prezentów i świątecznych życzeń. Również na Amerze możesz wysyłać zabawne listy do Świętego Mikołaja, a najzabawniejszy z nich zostanie nagrodzony. Na kilku światach, kilka eventów jest szykowane napewno ale nie wiemy o nich jeszcze! Kilka imponujących wydarzeń wytrąci nas z okresu świąt Bożego Narodzenia w tym roku. Sprawdź nasz charmonogram eventów aby dowiedzieć się więcej. Życzymy wszystkim szczęścia i spędzania czasu w rodzinie! Aby dalej trzymać was w oczekiwaniu, zdecydowaliśmy zrobić wam mały Świąteczny Prezent i poprosiliśmy naszego grafika aby stworzył kilka tapet poświęconych wspaniałym miastom Carlin, Thais i Yalahar. Odwiedź nasze wpierane strony. Kilka z nich jak FotoTibia.com mają na składzie już troche zdjęć. Bawcie się dobrze! Wasi Community Managerowie! Mam nadzieje że błędy nie są rażące i że pomogłem ;)
|
|
#2 |
|
Misiaqqq <3
|
Mnie sie podoba ten update np.
Fajnie, że dodali jakieś nowe sety itd. Spoko są też te 'szity' lecące z niemal każdego potwora typu cyclops toe czy bunch of troll chair, to tylko dodatykowy zarobek, jednakże nie podba mi się troche rotten piece of cloth, który dropi z ghoula, ponieważ bocąc na DC w 3 godziny miałem zdobytą niezłą ilość brown pieców które szły za przyzwoite pieniądze, a te rotten piece of cloth to sobie moge w depo wsadzić i czekać aż zakupie premium account by to sprzedać. Minusem dla mnie jest również nowy outfi, jeeeny, wygląda jak Scorpion z Mortal Kombat, masakra. Błędów już nie będe wypominać bo jak mniemam to translator. Jak jeszcze coś zwróci moją uwage dopisze, śema.
'...Dla takich jak Ty, załatwienie tej sprawy, to kilka ku*ew, jakieś ch*je i pedały. Wybacz, faktycznie dla mnie jesteś matoł, ale ku*wą i szmatą to pozostaje Nowator. To jest hip-hop, nie potrzebnie się napinasz, pewnie jesteś cienki jak sznurówki w mokasynach. O rety, przesadziłem z tym niestety, jesteś cienki jak sznurówki w butach na rzepy...' <33 |
|
|
|
|
#3 |
|
Botter
Data dołączenia: Dec 2008
Podziękowań: 32
Podziękowano mu 11 razy w 4 postach.
![]() |
Źle! Nie translator tylko ja. Czasami niektóre słówka sprawdzałem tylko.
![]() |
| Tagi |
| Świąteczne, 2009, christmas, events, tibia, tibijskie, wydarzenia |
| Narzędzia tematu | |
| Wygląd tematu | |
|
|