|
|
Narzędzia tematu | Wygląd tematu |
|
|
#1 |
|
Zasłużony
Data dołączenia: Feb 2009
Podziękowań: 6
Podziękowano mu 4 razy w 2 postach.
![]() |
Witam, mam pewien dylemat otóż wychodzę często na dwór wraz z kumplem skilujemy na sobie. Wiadomo bota nie bede używał - facc, i chciałem na Taskerze po prostu żeby po mnie klikał hota z exurą, food, ruszał się. Wiecie może czy za taskera można bana dostać?
Z góry dzięki i pozdrawiam. |
|
|
|
|
#2 |
|
Reegae <3 Faza po Kawie<3
Data dołączenia: Mar 2008
Podziękowań: 10
Podziękowano mu 100 razy w 40 postach.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Myślę że większa szansa dostać bana za taskera niż za dobre hotkeye na elfie, bo weź pod uwagę to, że tasker powtarza dokładnie w takiej samej odległości czasowej, czyli przykładowo, będziesz się obracał dokładnie co minutę, używał exury co dwie minuty, jadł fooda co trzy minuty. Takie moje zdanie ;>
|
|
#3 |
|
Zasłużony
|
Tylko, że tasker nie będzie ingerował bezpośrednio w klienta Tibii.
Moim zdaniem odpalasz elfa i ryzykujesz, jak Cie złapią to robisz następnego chara :) TO TYLKO GRA ! |
|
|
|
|
#4 |
|
Zaawansowany botter
Data dołączenia: Oct 2008
Podziękowań: 1
Podziękowano mu 5 razy w 5 postach.
![]() |
Zgodze sie z zdaniem sourenta, zawsze mozna zrobic dluuugiego taskera,
w sensie robisz czynnosci na tibii przez np. 15min (najpierw 2min obrot i jedzenie, potem 3 potem 2.5 itp) Zrobic np 5 takich czynnosci i juz problem z glowy. |
|
|
|
|
#5 |
|
Zasłużony
Data dołączenia: Feb 2009
Podziękowań: 6
Podziękowano mu 4 razy w 2 postach.
![]() |
Ok dzięki, souret elfa mam ale brak pacc więc nie ryzykuje. A co do taskera zrobiłem tak jak Kinematix napisał tyle że przez jakieś 20min i jest wszystko ok :) Nawet po ostatniej fali nie ma bana, pisze teraz bo testowałem. Do zamknięcia :))
|
|
|