![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Wygląd tematu |
|
|
#1 |
|
Data dołączenia: Mar 2008
Podziękowań: 3
Podziękowano mu 16 razy w 2 postach.
![]() ![]() |
Jako, że strona jak widać jest w trakcie tłumaczenia, to proszę was o pomoc, piszcie w tym temacie co jeszcze zmienione nie zostało i to co zmienione zostało ale pojawia się np. jakiś błąd ortograficzny(bo sam ich dużo robię). Dzięki Wam uda nam się szybciej i sprawniej przetłumaczyć całe Forum.
PZDR. Inve
Ostatnio edytowany przez Orion : 25-04-08 o 14:06 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zasłużony
Podziękowań: 0
Podziękowano mu 3 razy w jednym poście.
![]() ![]() |
nad twoim avatarem
"View First Unread" ∂∂∂ Zrobione @Inve Ostatnio edytowany przez Inve : 25-04-08 o 18:37 |
|
|
|
|
#3 |
|
Zasłużony
Podziękowano mu raz, w jednym poście.
![]() ![]() ![]() |
Ostatnio edytowany przez Orion : Dziś at 14:06.
|
|
|
|
|
#4 |
|
Baptized in fire
Podziękowań: 7
Podziękowano mu 18 razy w 11 postach.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Wiadomość od vBulletin
Sorry, there are no new threads to view. You may search for threads updated during the previous 24 hours, here. Kod:
Zmiany kadrowe! Apr 24, 2008 - 11:26 PM - przez Orion Btw! Inve masz za duży avatar :D ∂∂∂ Zrobione @Inve
Klikając w moją sygnaturkę przeniesiesz się do projektu, w którym znajdują się zdjęcia boconego przeze mnie knighta. [SIGPIC] [/SIGPIC] Nie udzielam pomocy w sprawie bota poprzez PW/GG. Ostatnio edytowany przez Inve : 25-04-08 o 18:40 |
|
|
|
|
#5 |
|
Game Over...
Podziękowań: 2
Podziękowano mu 25 razy w 2 postach.
![]() ![]() |
Oto moje propozycje:
na dole: Kod:
vB code is On Smilies are On [IMG] code is On HTML code is Off ∂∂∂ Zrobione, jeszcze tylko zmiana ON/OFF @Inve wyszukiwarka: Kod:
The search term you specified (bot) is under the minimum word length (4) and therefore will not be found. Please make this term longer. If this term contains a wildcard, please make this term more specific. wyszukiwarka 2: Kod:
Sorry - no matches. Please try some different terms. wyszukiwarka 3: po wpisaniu nie istniejącego użytkownika (wyszukanie). Kod:
Invalid Użytkownik specified. If you followed a valid link, please notify the administrator kalenadarz: Tam nic nie jest zrobione (przetłumaczone). Wszystkie miesiące i dni tygodnia są w obcym języku. nowe posty: Gdy nie ma nowych postów. Kod:
Sorry, there are no new threads to view. You may search for threads updated during the previous 24 hours, here. Opcje wyszukiwarki, prawie wszystkie są po angielsku. (menu) No to te które ja w tej chwili zauważyłem :) Miłej pracy.... Właśnie "wpadł" 100 post :) Ostatnio edytowany przez Inve : 25-04-08 o 19:05 |
|
|
|
|
#6 |
|
Zasłużony
Podziękowano mu raz, w jednym poście.
![]() ![]() ![]() |
The thread has been successfully Closed. You are now being taken to the thread.
Kliknij tutaj jeśli Twoja przeglądarka nie przekieruje Cię automatycznie. Narzędzia tematu Show Printable Version Show Printable Version Email this Page Email this Page Subskrybcja Subscribe to this Thread Add a Poll Add a Poll to this Thread Narzędzia moderatora Open Thread Move Thread Copy Thread Edit Thread Delete Thread Stick Thread Merge Threads Remove Redirects Wygląd tematu Linear Mode Linear Mode Hybrid Mode Switch to Hybrid Mode Threaded Mode Switch to Threaded Mode |
|
|
|
|
#7 |
|
Zasłużony
|
Całe okno raportowania postów.
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Administrator
Podziękowań: 39
Podziękowano mu 39 razy w 24 postach.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Widzę, że tego jest sporo, narazie przetłumaczyłem część kalendarza, a reszta potem. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Podziękowań: 3
Podziękowano mu 16 razy w 2 postach.
![]() ![]() |
Też się tego nie spodziewałem, jak coś zrobisz co napisali to odznaczaj, ja też będę będzie łatwiej.
Nie wiem czemu tak sądzisz, nie rozsuwa forum, a więc jest dobry ?
|
|
#10 |
|
Zasłużony
|
Nie będę wymieniał ani dodawał zdjęć, wystarczy wejść:
http://www.blackdproxy.pl/profile.php?do=editprofile Prawie wszystko po angielsku. |
|
|
![]() |
| Tagi |
| tłumaczenia |
| Narzędzia tematu | |
| Wygląd tematu | |
|
|