![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Wygląd tematu |
|
|
#1 |
|
Zasłużony
|
Siemka,
jak w temacie - sprzedawał ktoś ostatnio na Allegro 40-60 levele? Długo szukaliście chętnego? Bo zastanawiam się, nad sprzedaniem moich postaci - 5x 40-70 levele i kupnem w to miejsce jakiegoś 150. |
|
|
|
|
#2 |
|
Misiaqqq <3
|
Myśle, że łączna wartość tych postaci była by równa wartości jakiegoś 150 ofc na non pvp, bo pvp jak widać znów lecą w góre. Chyba, że jakiś server typu furora, gdzie 99% osób to polacy w wieku 12 lat :D Sądze, że takie charki łatwiej opchnąć niż jakiś 1 większy lvl, wiadomo mniej hajsu. Zależy od servera i humoru dzieci allegro, ale gl.
'...Dla takich jak Ty, załatwienie tej sprawy, to kilka ku*ew, jakieś ch*je i pedały. Wybacz, faktycznie dla mnie jesteś matoł, ale ku*wą i szmatą to pozostaje Nowator. To jest hip-hop, nie potrzebnie się napinasz, pewnie jesteś cienki jak sznurówki w mokasynach. O rety, przesadziłem z tym niestety, jesteś cienki jak sznurówki w butach na rzepy...' <33 |
|
|
|
|
#3 |
|
Zasłużony
|
Wszystkie postacie na nPvP, kupiłbym też na nPvP, pytam dlatego - ponieważ jakiś czas temu sprzedałem sporo takich postaci, a kolega ostatnio przez 2 tygodnie nie mógł sprzedać 44 knighta za 20zł
|
|
|
|
|
#4 |
|
Misiaqqq <3
|
Z nPvp zawsze jest trudniej sprzedać, chyba, że dasz naprawde atrakcyjne ceny, tak przynajmniej mi się zdaje, ludzie nie zbyt kupują charki na nPvp ostatnio, pomyśl sobie, chcesz kupić postać za 100 zł, kupisz ją na serverze z kolejkami i zarąbanymi expami (nie wiem jak u Cb) czy na servie gdzie nawet jak masz lepsiejszy lef to dodatkową frajde sprawia dedanie :> .!? Gusta i guściki, poprostu wystaw, a się przekonasz ;)
'...Dla takich jak Ty, załatwienie tej sprawy, to kilka ku*ew, jakieś ch*je i pedały. Wybacz, faktycznie dla mnie jesteś matoł, ale ku*wą i szmatą to pozostaje Nowator. To jest hip-hop, nie potrzebnie się napinasz, pewnie jesteś cienki jak sznurówki w mokasynach. O rety, przesadziłem z tym niestety, jesteś cienki jak sznurówki w butach na rzepy...' <33 |
|
|
|
|
#5 |
|
Emeryt
Data dołączenia: Aug 2008
Podziękowań: 3
Podziękowano mu 0 razy w 0 postach.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Siemka
Karid powiem ci prawdę jakśli chary nie maja rec keya sellniesz je jeśli mają nie ma opcji. Bo przypuśćmy 50 lv = 40zł ? + rec key 30zł = 70zł za to można kupić 86lv+ więc takie są realia : ) ale próbować zawsze można. Ja nie tak dawno sellnołem 50 najta za 60zł : d <nie miał rec keya>
Masz Problem Z Botem napisz PW postaram się pomóc Project of Urban & Skalik und kolek54321 [Close] Muttley, Sopelek, Slugon and Skalik Multi Project[Close] Jeżeli ciało A, działa na ciało B siłą to ciało B może mu dać w pysk. Problemy z matematyką? Zadzwoń! 0-800-[(10x)(13i)^2]-[sin(xy)/2.362x] Każdy przejaw chamstwa, arogancji, agresji, wulgarnego ubliżania, naruszenia dóbr osobistych użytkowników Forum, działania na szkodę Forum lub jego użytkowników |
|
|
|
|
#6 |
|
Botter
Data dołączenia: Feb 2009
Podziękowań: 5
Podziękowano mu 7 razy w 7 postach.
![]() |
Tak jak juz wczesniej koledzy napisali, to zalezy od kilku rzeczy, np. od tego czy posiadaja rk, jesli nie, to opchniesz postaci jak swieze buleczki, jesli maja, to bedzie ci troche trudniej je sprzedac i cena bedzie zdeka nizsza. Ja swojego 121 RP na nPvP za 150zl sprzedalem pustego, z ciekawymi outfitami, mysle, ze to bardzo tanio, ale pieniedzy potrzebowalem.
Napisz mi na PM co za chary masz ciekawe i ile chcesz za nie, bo wlasnie szukam jakiejs ciekawej. |
|
|
|
|
#7 |
|
Zasłużony
|
Nie zrozumieliscie mojego pytania. Celem tematu było pytanie, czy nadal jest zainteresowanie takimi postaciami - jak handlowałem jakieś pół, może rok temu to było dość spore. Na 40 levelach zarobiłem w ciągu roku coś koło 500 złotych.
|
|
|
|
|
#8 |
|
Botter
Data dołączenia: Feb 2009
Podziękowań: 5
Podziękowano mu 7 razy w 7 postach.
![]() |
A ty nie zrozumiales mojej wypowiedzi.
Mialem na mysli, ze jesli cena bedzie dobra, to bedzie zainteresowanie. To zawsze od tego zalezy. |
|
|
|
|
#9 |
|
Misiaqqq <3
|
Skoro 3 osoby Cie nie zrozumiały to chyba źle sformułowałeś pytanie człeniu.
|
|
|
|
#10 | |
|
Beginner
|
Cytat:
Myślę że nadal jest dużo ludzi zainteresowanych takimi lvl'ami... Sprzedawałem z miesiąc wcześniej kilka postaci około 40 lvl'a npvp Z RK !! Ceny były różne, 30-60zł zeszły wszystkie i na dodatek jeden gość pisał mi że coś pozmieniałem (nie miałem internetu wtedy i nie mogełem odpisać) i w końcu później nie odpisywał na gg więc mówię sobie może nie zmienił e-maila sprawdziłem i odzyskałem 44 knighta ;] Tak więc myśle że warto sprzedawać takie lvle. Pozdrawiam. |
|
|
|
![]() |
| Tagi |
| 4060, levele, postaci, sprzedawalność, sprzedawalnoć›ä‡ |
| Narzędzia tematu | |
| Wygląd tematu | |
|
|