![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Wygląd tematu |
|
|
#1 |
|
Beginner
Data dołączenia: Feb 2009
Podziękowań: 4
Podziękowano mu raz, w jednym poście.
![]() |
Siemka,
Mam zamiar zrobić sobie skrypt na exp dla knighta 100 % afk lecz nie wiem jak zrobić, aby na końcu po zdepozytowaniu zrobić takie cos : 1. Bot sprawdza ilość potów. 2. Jeżeli mniej niż np 25 potów. 3. Idzie do banku i wybiera ilość pieniędzy, aby dokupić potów do 25. Np. jeżeli jest 15 potów bierze 10x cena pota, aby starczyło na 10 potków 4. Kupuje poty @Ps jeszcze mi się przypomniało : Jak najlepiej ustawić ścinanie trawy maczetą? Bo raz mi ścina a raz nie ;/ Ostatnio edytowany przez Kristo : 20-07-10 o 00:22 |
|
|
|
|
#2 |
|
Beginner
|
- countitems ITEMID - zwróci liczbę posiadanych przez Ciebie przedmiotów o danym ID .
- countlower ILOŚĆ - wykona akcję jeżeli ostatnio policzonych przedmiotów było mniej niż ILOŚĆ . - buyitemsupto ITEMID ILOŚĆ ZMIENNAPRZEDMIOTU - kupuje określoną ilość przedmiotów aż osiągnie tyle ile potrzeba bazując na tym ile ich masz aktualnie Tyle udało mi się znaleźć. Pozdrawiam.
|
| Ten użytkownik dziękuje Pejoo_ za jego pomocny post. | Kristo (20-07-10) |
|
|
#3 |
|
Beginner
![]() |
Oj tylko to co ty mi napisałeś mi nic nie mówi.
Mi chodzi, aby ktoś mi napisał co i jak - jak to zrobić żeby dobrze działało |
|
|
|
|
#4 |
|
Beginner
|
No to myślę, że będziesz musiał zapłacić trochę gp/zł.
|
|
|
#5 |
|
Beginner
![]() |
Heh, jednak troszkę mi pomogłeś - dzięki
Ze wszystkim sobie poradziłem. Mam takie jeszcze dwa pytania : Jak zrobić, aby mi pisało ile lootnołem golda/woce itp itd? Jak zrobić, aby gp ładowało do zielonych bp, a itemy do głownego brązowego?? no i jednak jeszcze jedno xD Jest jakis hotkey na robienie ss'a podczas lvl'u ale bez otwartego okna tibi? Ostatnio edytowany przez Kristo : 20-07-10 o 13:59 |
|
|
![]() |
| Tagi |
| ilosci, potów or dokupowanie, sprawdzanie |
| Narzędzia tematu | |
| Wygląd tematu | |
|
|