![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Wygląd tematu |
|
|
#1 |
|
Banned
Data dołączenia: Dec 2008
Podziękowań: 30
Podziękowano mu 23 razy w 11 postach.
![]() |
![]() Jak w temacie. Tutaj proszę pisać wasze sugestie na temat Elf bota . Dlaczego taki temat.? Gdyż dostajemy dużo pytań na gg POMOC czy warto używać elfa itp. Dlatego czekamy na wasze opinie dzięki której dowiecie się co sądzą inni. POZDROWIENIA OD GG POMOC! ![]() Sonda idzie w dobrym kierunku. Czy jakiś admin mógł by wprowadzić ankietę . Taką jak tu CLICK ! Ostatnio edytowany przez Kuffix : 04-04-09 o 23:00 |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Beginner
|
Hmm.. Elfowi daje 8/10.
Bardzo cenny jest dla bocenia postaciami magicznymi-uciekanie przed potworem na x sqm. Różnorodne funkcje dla knight'a podwyższają jego wastość. Wadą jest to czego jeszcze nie wymyślono ;) Tak więc któtko mówiąc 'Najlepszy na rynku'.
|
|
|
#3 |
|
Beginner
Data dołączenia: Jun 2008
Podziękowań: 4
Podziękowano mu 4 razy w 3 postach.
![]() |
Elfbot to najlepszy bot z jakim sie spotkalem. Jedyna wada to jego wykrywalność :< wlasnie wczoraj zarobilem na moim 72 druidku bana :/
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Reegae <3 Faza po Kawie<3
Data dołączenia: Mar 2008
Podziękowań: 10
Podziękowano mu 100 razy w 40 postach.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fajny bocik nie powiem, prosty, wystarczą podstawy angielskiego, a do lepszych skryptów wiedza troszkę rozszerzona ale poradniki i każdy sobie poradzi ;). Osobiście uważam że jest to bot dobry, ale blackd jest blackd elf jest elf moim zdaniem jedno i drugie zasługuje na 9/10 ( 1pkt za wykrywalność odjęty ;O ).
|
|
|
#5 |
|
PWJ Na 200%
Data dołączenia: Sep 2008
Podziękowań: 35
Podziękowano mu 152 razy w 74 postach.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Niestety elf ma pare wkurzających funkcji ... a raczej ich braku - wykonanie wkładania loota do dp to bolączka a w blackd styka jeden prosty putLoonOnDepot.
7/10 |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Botter
Data dołączenia: Apr 2008
Podziękowań: 5
Podziękowano mu 19 razy w 15 postach.
![]() ![]() ![]() |
@Up
Prawda :D:D @Topic Ale jak piszecie o tym Deposit to mozna przeciez ustawic 2 boty nie? Jeden odpowiada za WPT a drugi za Targeting :D:D Najlepsze sa 2 boty Elf oraz Blackd roznicy prawie miedzy nimi nie ma... Bynajmenij na nie widze : _) Pozdrawiam, Spodzio.
|
|
|
|
#7 | |
|
Low Botter
Data dołączenia: Jun 2008
Podziękowań: 5
Podziękowano mu 3 razy w 2 postach.
![]() |
Ja daje elf bocie 10/10 prosty i mogący zrobić prawie wszystko bot blackD ma u mnie 9/10 jest trudny do opanowania.
Cytat:
reachgrounditem dp opengrounditem dp wait 500 openitem 2870 1 'Locker' wait 10000 moveitems 3425 '2870' wait 3000 moveitems 3358 '2870' wait 3000 moveitems 3358 '2870' wait 3000 moveitems 3425 '2870' wait 3000 każdy item po 2x zeby na 100% wszystko wyłożyć i jest jak w blackD (trzeba jeszcze w cavebocie zaznaczyć 'open next bp' i 'loot nearby targets' i działa jak w zegareczku Ostatnio edytowany przez TIBIANUS : 03-04-09 o 23:41 |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Reegae <3 Faza po Kawie<3
Podziękowań: 10
Podziękowano mu 100 razy w 40 postach.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
@Tibianus
Ale tutaj właśnie chodzi o to że musisz napisać te pare linijek, dodać id, dodać id backpacka do jakiego ma wkładać a to co ty podałeś jest dla określonego loota ;P.. Ale fakt nie jest to niesamowicie czasochłonne ;]
|
|
|
#9 |
|
Wariat
Podziękowań: 6
Podziękowano mu 18 razy w 9 postach.
![]() ![]() |
dzięki temu mace można wkładać do red bp halberdy do golden bp kamienie do blue bp
dobra nie robmy offtopu :d
czasami zawiodłem chociaż starałem się wiem na dobrych checiach zbudowane piekło nie raz na pewno skoczylo w góre tętno pewne jest jedno słowa obracac w czyn nie ma co obiecywać pustym gadaniem zbyć wzbudzić nadzieje a potem z tego kpić tak się nie robi jak z ludźmi chce sie zyc, Elo |
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Zasłużony
|
Cytat:
http://botting.pl/poll.php?do=newpoll&t=6344 |
|