| Zobacz wyniki ankiety: Skrypter... | |||
| Spisal sie, awansowac go |
|
11 | 61.11% |
| Nie spisal sie, bez awansu |
|
7 | 38.89% |
| Głosujący: 18. Nie musisz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Wygląd tematu |
|
|
#11 |
|
Beginner
Data dołączenia: Feb 2010
Podziękowań: 0
Podziękowano mu 0 razy w 0 postach.
![]() |
Deykops jest rownie pomocny co skrypter. Napisalem cos dotyczace postu wyzej, potwierdzajace to co napisal a ten skasowal i warn.
Jedyny mod, ktory byl normalny, aktywny itp byl muttley tyle, ze nie aktywny cos ostatnio. |
|
|
|
|
#12 |
|
Zasłużony
Data dołączenia: Oct 2008
Podziękowań: 8
Podziękowano mu 6 razy w 6 postach.
![]() ![]() |
@2x uP
Ty sie z choinki urwales chyba,pierwszy raz cie na oczy widze,nic sie nie wypowiadales a w tym temacie sie udzielasz.To,ze zrobil skrypta,to juz pro?takie skrypty to 40max minut roboty,ja poswiecilem z 5godzin jak nie wiecej na zrobieniu skrypta,i go opublikowalem,wiec nie gadaj glupot Pomocny? Kpisz sobie?,sam pisal jak ktos napisal do niego na gg to odrazu blokowal,pomocny to jest Sopelek,gdy nie mialem pojecia o elfie,on pomogl,a nie blokowal,ja ten o to pan Rozumiem,ze nie lubi jak ktos mu spamuje na gg ale po co je podal?
Kinex & Hosko & Kinematix Projekt od 0 do ? Full rook by hosko [Port Hope] Apes-powierzchnia+depositer,potion refiller,100% afk [Yalahar] Mistrock cyclops mountain +mp refiller,depositer Nie pomagam w sprawie bota.
|
|
|
|
|
#13 |
|
Beginner
![]() |
O to poziom jakze wysokiej kultury, ktora prezentowal by wasz nowy mod :]
http://img197.imageshack.us/i/58164740.jpg/ |
|
|
|
|
#14 |
|
Guest
|
Tak wiem :) Zrobiłem to specjalnie. Czekałem tylko na oskarżycielski post. Tylko.. nie wiem co on wniósł? Zachowujesz sie jak Judasz. Czekasz tylko, żeby kogoś udupić, bo sam w życiu NIC nie osiągnąłeś ;) Taka jest brutalna prawda. Czesc ;*
Przeczytaj moje PW jeszcze raz. Mowie, że zrobiłem to specjalnie. Sam sie pogrążasz ;) Napisałem w skrócie tak: Czesc, zjechalem sobie ciebie, wiedziac ze i tak dasz screena na forum, i jeszcze ująłem żebyś mi nie pisl o kulturze - prosze - robisz to ;) <lol2> PoleFFka z Ciebie ;** Ostatnio edytowany przez Skrypter : 17-04-10 o 22:39 |
|
|
#15 | |
|
Beginner
![]() |
Cytat:
A tego 2, nie musze robic, sam sie pograzasz. @ Edit Co wniosl? Twoj poziom kulturalny. Ostatnio edytowany przez JustAnotherDay : 17-04-10 o 22:37 |
|
|
|
|
|
#16 |
|
miszcz melanżuf!
Data dołączenia: Mar 2008
Podziękowań: 30
Podziękowano mu 26 razy w 11 postach.
![]() ![]() |
Panowie stop bo się bałagan robi. Decyzja została podjęta i koniec tematu.
|
|
#17 |
|
Administrator
Data dołączenia: Mar 2008
Podziękowań: 39
Podziękowano mu 39 razy w 24 postach.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Decyzję ogłoszę publicznie niebawem w oddzielnym temacie.
|
|
|