Zobacz koniecznie!

Zobacz wyniki ankiety: Skrypter...
Spisal sie, awansowac go 11 61.11%
Nie spisal sie, bez awansu 7 38.89%
Głosujący: 18. Nie musisz głosować w tej ankiecie

Zamknij temat

Narzędzia tematu Wygląd tematu
Stary 17-04-10, 16:55   #1
Orion
Administrator

Orion's Avatar

Data dołączenia: Mar 2008
Podziękowań: 39
Podziękowano mu 39 razy w 24 postach.
Orion jest sławnyOrion jest sławnyOrion jest sławnyOrion jest sławnyOrion jest sławnyOrion jest sławnyOrion jest sławnyOrion jest sławnyOrion jest sławny
Standardowy Skrypter - ocena pracy

Witajcie,

Jak wszyscy wiemy Skrypter jakiś czas temu objął stanowisko Moderatora Próbnego. Jest to funkcja nowa na naszym forum, co za tym idzie - chcielibyśmy wiedzieć jak oceniacie pracę pierwszego Moderatora Próbnego. Czy był on pomocny? Czy jego poziom kultury oraz zachowanie były zawsze odpowiednie do funkcji jaką pełni? I najważniejsze - czy uważacie, że zasługuje na awans na Moderatora Tematycznego i co za tym idzie - rozszerzenie uprawnień?

Liczę, że postaracie się rzetelnie wypowiedzieć w tym temacie i pomożecie mi podjąć decyzję dotyczącą jego osoby.

Pozdrawiam,
Orion.

PS. Członków kadry proszę o wypowiadanie się w odpowiednim temacie na Forum Supportu. CLICK

Ostatnio edytowany przez Orion : 17-04-10 o 16:58
Orion jest offline  
Stary 17-04-10, 17:01   #2
Music
JESTEM HARDCOREM!

Music's Avatar

Data dołączenia: Jul 2008
Podziękowań: 4
Podziękowano mu 23 razy w 10 postach.
Music jest na ustach wieluMusic jest na ustach wieluMusic jest na ustach wieluMusic jest na ustach wielu
Standardowy

Pozwolilem sobie dodac ankiete.
Stary 17-04-10, 17:02   #3
Orion
Administrator

Orion's Avatar

Podziękowań: 39
Podziękowano mu 39 razy w 24 postach.
Orion jest sławnyOrion jest sławnyOrion jest sławnyOrion jest sławnyOrion jest sławnyOrion jest sławnyOrion jest sławnyOrion jest sławnyOrion jest sławny
Standardowy

Cytat:
Oryginalnie napisane przez Music Zobacz post
Pozwolilem sobie dodac ankiete.
Celowo nie dodawałem ankiety, bo chciałem poznać opinie użytkowników, a nie liczby. :)

W takim razie, niech ankieta bedzie tylko dopelnieniem do wszystkich opinii :).
//Music

Ostatnio edytowany przez Music : 17-04-10 o 17:08
Orion jest offline  
Stary 17-04-10, 17:02   #4
JustAnotherDay
Beginner

Data dołączenia: Feb 2010
Podziękowań: 0
Podziękowano mu 0 razy w 0 postach.
JustAnotherDay jest na ustach wielu
Standardowy

1.Czy byl pomocny? Moze i chcial ale nie wyszlo, chociaz watpie by chcial.
2.Poziom kultury, hmm... nieco niskawo stoi.
3.Nie.
JustAnotherDay jest offline  
Stary 17-04-10, 17:03   #5
Elfboter
Byc i miec.

Data dołączenia: Feb 2009
Podziękowań: 1
Podziękowano mu 19 razy w 15 postach.
Elfboter jest na ustach wieluElfboter jest na ustach wielu
Standardowy

Nie widze go w roli moderatora.
Troche za bardzo wykorzystywal by owa pozycje.
Taki wyciagnalem wniosek obserwujac jego 'prace'.

Ostatnio edytowany przez Elfboter : 17-04-10 o 17:07
Elfboter jest offline  
Stary 17-04-10, 17:12   #6
hosko
Zasłużony

hosko's Avatar

Data dołączenia: Oct 2008
Podziękowań: 8
Podziękowano mu 6 razy w 6 postach.
hosko jest na ustach wieluhosko jest na ustach wielu
Standardowy

Powiem szczerze,starał się poprawiał,usuwał posty,aby nie powstał spam,z tego co widziałem bardzo starał się za tym aby byc moderatorem tematycznym,nie raz mnie zdenerował chocby tym usuwaniem postow,lecz też sadze ze by wykorzystywal tą pozycje,ale trzeba przyznac,ze na elfie sie zna,dodawal skrypty. Neutral

Co do ankiety nie ma ona najmniejszego sensu,poniewaz jego koledzy,lub on sam moze zrobic nowe konto i zaglosowac na siebie.

[Panowie, takie rzeczy mamy pod kontrolą :) //Pekezu]

@Skrypter
Ogarnij sie,mozna zresetowac ip i te twoje teksty "dziekuje,dobranoc,koniec imprezy" za kogo ty sie masz ze tak sie wymadrzasz?Chcesz byc fajny czy tylko udajesz?Nie pograzaj sie

@Music
5 komentarzy na temat,a w ankecie ponad 17 osob glosowało.

Ostatnio edytowany przez hosko : 17-04-10 o 20:48
hosko jest offline  
Stary 17-04-10, 17:20   #7
Zord1971
Botter

Zord1971's Avatar

Data dołączenia: Feb 2009
Podziękowań: 6
Podziękowano mu 6 razy w 5 postach.
Zord1971 jest na ustach wieluZord1971 jest na ustach wielu
Standardowy

Staral sie pomagac, czasem naduzywal tego stanowiska(z gory na innych userow ) aczkolwiek moze byc, jestem za.
Stary 17-04-10, 18:34   #8
Skrypter
Guest

Standardowy

Ja wypowiem sie krótko. Nie bd przepisywać tego co inni piszą, ale najbardziej irytuje mnie opinia takich jak 'JustAnotherDay'.
Cytat:
Moze i chcial ale nie wyszlo, chociaz watpie by chcial.
<3 thx za opinie.
Nie oceniam go, bo nie wiem jaki jest - on z góry wie jaki jestem, bo mu pomogłem, zamknąłem temat, ale on nie potrafił tego ogarnąć i zrobił drugi - taki sam. Skasowałem go - już w jego oczach nienawiść i płacz. To tyle do takich użytkowników.
Z tym, że traktowałem [rzadko] innych z góry wynikało z tego, że już mnie szlak trafiał, jak robią ludzie tematy te co są na forum + jescze natłok troli na gg: daj mi skrypt full auto za free! czemu za free nie dasz?
'Nell RoX' kolejny przykład trola, spamuje, zakłada tematy, postuje każdy byle jaki topic swoim jakże ważnym problemem. Ja i bodajże S-ky, daliśmy mu propozycje sprzedania skryptu - postował dalej. Mi na gg napisał, że mam mu DAĆ skrypt. Mam serwis - niech kupi. Wielkie oburzenie - nie patyczkowałem sie, blok. Czesc ;p

Co do mojego 'moderowania'. Myślałem nad tym troche czasu. Powiem, że jest to męczące i pracochłonne. Codziennie zaglądanie na forum co 1-2h, sprawdzanie postów, kasowanie, edytowanie, pouczanie.. Ludzie tacy jak Elfboter tego nie widzą, a sie wypowiadają. Nie rozumiem tego. Ile PW wysłałem do ludzi z własnymi, kulturalnymi uwagami - nikt tego nie widzi.

Podjęcie decyzji pozostawiam wg. mnie tylko kadrze. Ich opinia mi jest najbardziej potrzeba, bo jest oceniana subiektywnie. Proszę także o podjęcie decyzji na podstawie swoich przekonań, a nie tych co mają konto na tym forum.. 1-2 miesiące. To tyle. Miało być krótko.. ;p

@Edit
Jeszcze jedno: ja zagłosowałem na 'nie spisał sie, bez awansu'. Czemu? Chciałem poznać wyniki, ale też samego siebie nie promowac. Tyle. Dziekuje, dobranoc, koniec imprezy

@Hosko
Twój post <3
Moi koledzy.. Ludzie - nawet ja - próbny, mam możliwość przeglądania IP..
Jak masz takie myślenie to nawet nie pytam ile masz lat.

Ostatnio edytowany przez Skrypter : 17-04-10 o 18:40

Stary 17-04-10, 20:41   #9
Deykops
miszcz melanżuf!

Deykops's Avatar

Podziękowań: 30
Podziękowano mu 26 razy w 11 postach.
Deykops jest na ustach wieluDeykops jest na ustach wielu
Standardowy

Skrypter spisał się i powinien zostać awansowany. Wypowiadają się tu osoby, które być może nie mają z nim najlepszych relacji.. ale to się nie liczy. Czas jaki poświęca na odwiedzanie forum, przeglądanie i czyszczenie tematów jest z pewnością wart "odznaczenia go czerwonym kolorem"
Stary 17-04-10, 21:30   #10
kapeesen
Banned

Data dołączenia: Sep 2009
Podziękowań: 4
Podziękowano mu 0 razy w 0 postach.
kapeesen jeszcze nie znają
Standardowy

Moim zdaniem Skrypter powinien awansowac. Tą teze potwierdzą te oto argumenty :
- Zawsze był pomocny, mozna było z z nim o wszystkim porozmawiac, był pomocny na forum chociaż użytkownicy nie doceniają tego co zrobił, np. skrypta na ghostland co 75% botting.pl botuje tym skryptem na róznych swiatach,
- Usuwał zbędne posty, spam, który powstawał w tematach,
- Wyrażał swoje zdanie na rózne tematy nie dotyczące tylko forum , jak i także życia codziennego, tu nie chodzi tylko o gre tylko o społeczność, jaka jest na forum, to jedyne dobre polskie forum o botowaniu,

Takie jest moje zdanie.
kapeesen jest offline  
Zamknij temat

Tagi
ocena, pracy, skrypter

Narzędzia tematu
Wygląd tematu

Zasady Postowania