![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Wygląd tematu |
|
|
#1 |
|
Guest
|
Siema.
Mam pytanie odnoście skilla na slime na ElfBocie.. Czy ktoś skillował już elfem na slimach przy massbanach? Moje pytanie rodzi się z tego, że przez 9 miesięcy nie miałem bana na żadnym accouncie, a jak zrobiłem knighta, potem poszdłem na slime - dostałem bana.. co za tym idzie teraz już delete ;/ [16lvl, skile 80/81, full eq...] Czy ten hotkey na slime [z poradnika o skilowaniu na slime] jest dobry? Hmm.. Czy to czysty pech że dostałem bana na to konto? Skillowane było 2 tygodznie, dzień w dzień po 24h/doba ;p Mam teraz ochote poskillować na slime moim palkiem no i z tąd ten temat. Nie mam ochoty oberwać delete.. |
|
|
#2 |
|
Beginner
Data dołączenia: Apr 2008
Podziękowań: 5
Podziękowano mu 0 razy w 0 postach.
![]() |
Się dziwisz ze ciebie zbanowali jak w grze byłeś przez 2 tygodnie po 24h?
|
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Ta, dziwie się. Przez 2misiące moje kaszmejkery latają cały czas 24h.. i jakoś bana nie ma. A ten skillowany - ma. I się pytam czy ktoś też oberwał bana za skillowanie..
|
|
|
#4 |
|
Banned
Data dołączenia: Sep 2009
Podziękowań: 4
Podziękowano mu 0 razy w 0 postach.
![]() |
moim zdaniem w hotkeyach mogles robic odstępy czasowe np. auto 200..1000 a nie same auto 200 oni te wszystkie czynnosci mogą wyłapac :) zrob tak a powinno bana nie być :) odstepy czasowe są bardzo ważne :) mozesz tez usunąć plik patch.exe z folderu tibi. Ten patch sie pojawił jak były pierwsze massbany, jak ludzie wykładali sie na reconect after ss. moim zdaniem wg. takiego sposobu powinienes przetrwac fale ale nie jestem tego pewny :)
Ostatnio edytowany przez kapeesen : 04-02-10 o 21:33 |
|
|
![]() |
| Tagi |
| skillowanie, slime, wykrywalne |
| Narzędzia tematu | |
| Wygląd tematu | |
|
|