![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Wygląd tematu |
|
|
#11 |
|
Guest
|
Już odbanowany.
Temat ze skryptem + opis i wszystko ładnie: @Music Jak Ci sie czegoś nie chce, to jak ma działać? Pozdrowienia.. xd http://botting.pl/showthread.php?p=80028#post80028 |
|
|
#12 |
|
JESTEM HARDCOREM!
Data dołączenia: Jul 2008
Podziękowań: 4
Podziękowano mu 23 razy w 10 postach.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Potrafisz gosciu czytac? Napisalem, ze zrobilem to nastepnego dnia, i efekty wszyscy znamy, niezle.
|
|
#13 |
|
Guest
|
Myslałem ze topic zamkniemy.. Ale nie.. Opublikowałęm skrypt na forum, aby ludzie zobaczyli ze dziala - Music usuął go. Czemu go usuwa skoro nie działa?
|
|
|
#14 |
|
Zasłużony
|
Jak narazie Skrypter zostanie odbanowany, a linki do skryptu jak i sam skrypt radziłbym usunąć z forum, publicznego miejsca - Music zapłacił za niego, a inni sobie pobiorą go za darmo.
Sprawą zajmę się potem, jak przetestuję skrypt. |
|
|
|
|
#15 |
|
PWJ Na 200%
Data dołączenia: Sep 2008
Podziękowań: 34
Podziękowano mu 152 razy w 74 postach.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mam pytanie - nierzetelność to raczej zwrot kasy a nie ban ?
Często zdarzają się niewypały, więc troszkę bana nie rozumiem. |
|
|
|
|
#16 |
|
Zasłużony
Data dołączenia: Apr 2008
Podziękowań: 8
Podziękowano mu 13 razy w 8 postach.
![]() ![]() ![]() |
Myśle że pewna osoba nadużywa tutaj "władzy". A wszyscy pamiętamy co sie działo z takimi osobami... Więc nie wiem co on tu jeszcze robi... oO
|
|
#17 |
|
Administrator
Data dołączenia: Mar 2008
Podziękowań: 39
Podziękowano mu 39 razy w 24 postach.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jak dla mnie to obydwaj jesteście śmieszni. Nie potraficie się dogadać i mieszacie całe forum w swoje prywatne wojny. Z tego, co widzę Skrypter w swoim temacie oferuje same skrypty, support jest jego dobrą wolą. Jeżeli Frost nie potrafi odpalić skryptu i zastosować się do instrukcji autora, to za swoją głupotę sam ponosi odpowiedzialność. Karanie kogoś za własne błędy nie ma większego sensu i myślę, że zostaną wobec Frosta wyciągnięte konsekwencje (o szczegółach powiadomię zainteresowanego).
Dzieciaki, przestańcie się szturchać, pogadajcie na gadu, pogódźcie się, dajcie buziaka na zgodę i spróbujcie jeszcze raz odpalić skrypt. Jestem pewien, że coś gdzieś przeoczyliście. Nie sądzę aby skrypt nie działał skoro Skrypter sprawdził go kilka razy. @Skrypter Umieszczane skryptów tworzonych na czyjeś zamówienie jest zwyczajnym chamstwem i nie będzie tolerowane. Jeszcze jedno takie zagranie, a osobiście sprzedam Ci kopa w tyłek i zadbam o to żebyś nie wrócił tutaj na tym koncie, ani na żadnym innym. Temat zamykam. Ewentualne pretensje możecie zgłaszać na PW. |
|
|
|
|
#18 |
|
Zasłużony
|
Oczywiście podpisuję się pod słowami Oriona.
|
|
|
|
|
#19 |
|
Administrator
Data dołączenia: Mar 2008
Podziękowań: 39
Podziękowano mu 39 razy w 24 postach.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Wraz z Pekezem przedyskutowaliśmy sprawę i uznaliśmy, że to, co zrobił Music było zachowaniem, które w żadnym wypadku nie przystoi moderatorowi, a już na pewno nie moderatorowi globalnemu. Biorąc ten fakt pod uwagę podjęliśmy decyzję, że Music zostanie usunięty ze stanowiska Moderatora Globalnego i powróci na pozycję Moderatora Tematycznego. Decyzja wchodzi w życie ze skutkiem natychmiastowym.
Pozdrawiam, Orion. |
|
|
![]() |
| Tagi |
| frost, music, queen, skarga |
| Narzędzia tematu | |
| Wygląd tematu | |
|
|