![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Wygląd tematu |
|
|
#1 |
|
Newbie
Data dołączenia: Jan 2010
Podziękowań: 0
Podziękowano mu 0 razy w 0 postach.
![]() |
Siema,
Jak widać - dostałem bana na moim Skrypterze. Czemu? Zamówil skrypt, zrobiłem - perfekcyjnie działą MI, moim kolegom itp. On zapłacił, ale twierdzi ciagle ze mu wyciaga za dużo gp na mp. Ja nie dość ze tłumaczyłem jemu z 20 razy jak maja by ustawione bp i config.. Jemu dalej nie działało oO Wkoncu wymyslil ze mam mu po 5 dniach po oddaniu skryptu edytować go, aby szedl po kupnie mp do banku i ponownie wplacil reszte kasy.. (to sa doslownie 4WPT, ale serio nie mam teraz czasu na poprawianie czegos co działa..) Ja mając swoje sprawy na głowie, szkołe itp - nie miałem na to czasu - ALE SKRYPT DZIAŁA w 100% i został dostarczony do niego. Pozdrowienia do użytkowników, a w szczególności dla Musica ;) Domagam się odbanowania mojego konta: Skrypter Btw - wiem ze multi konto jest nielegalne - ale co mam robić? @Edit Po rozmowie z Musicem na gg - dostałem bana za uwaga: OSZUSTWO W HANDLU. Sle dla Ciebie dziecko pozdrowienia, żebyś dorósł. Ostatnio edytowany przez Skrypter v2 : 09-01-10 o 16:17 |
|
|
|
|
#2 | ||||||
|
JESTEM HARDCOREM!
Data dołączenia: Jul 2008
Podziękowań: 4
Podziękowano mu 23 razy w 10 postach.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
#Edit: Pisalem ci x razy wycinek rozmowy z bankierem gdzie bylo "Please tell me how much to withdraw", czy cos takiego ;) Co ma do tej sprawy zachowanie z gg? ;o Na gadu rowniez klniesz jak szewc, uwazasz sie za wielce doroslego ;o. Przy skrypcie NIC nie grzebalem!
[ Frost Queen ] Ostatnio edytowany przez Music : 09-01-10 o 16:26 |
||||||
|
|
|
|
#3 |
|
Newbie
![]() |
Nic nie wyciaga? xd
Ile razy mowiles mi, że wycaiga Ci XX kasy.. i porpstu 'boisz sie' ze gleba bedize i CI ta reszta wypadnie - kup blesy i po problemie ;* To, że config jest dobrze ustawiony.. To 50% sukcesu. Jak coś grzebaleś przy skrypcie czy coś... Oczywiście skrypt mogę dać do wglądu publicznego ;) - działa bo sam na nim chwilke bociłem - Dragi yalahar @Offtopic / Magic Na forum, pisze ładnie, na temat. Na gg: klnie, wgl inna osoba.. @down kpisz? Adminom moge podać [np Karid, Dras]. Ty jestes dla mnie szarym, zwyklym i to jeszcze chytrym użytkownik ^^ Ostatnio edytowany przez Skrypter v2 : 09-01-10 o 16:28 |
|
|
|
|
#4 |
|
Emeryt
Data dołączenia: Aug 2008
Podziękowań: 3
Podaj skrypt na PW sprawdzimy czy na pewno działa i się wyjaśni wszystko.
@up luz tylko ze karid nie gra(czytaj nie ma pacc) w tibie na rl i Dras hmm to komu ty chcesz dać ? :DDDD
Masz Problem Z Botem napisz PW postaram się pomóc Project of Urban & Skalik und kolek54321 [Close] Muttley, Sopelek, Slugon and Skalik Multi Project[Close] Jeżeli ciało A, działa na ciało B siłą to ciało B może mu dać w pysk. Problemy z matematyką? Zadzwoń! 0-800-[(10x)(13i)^2]-[sin(xy)/2.362x] Każdy przejaw chamstwa, arogancji, agresji, wulgarnego ubliżania, naruszenia dóbr osobistych użytkowników Forum, działania na szkodę Forum lub jego użytkowników Ostatnio edytowany przez Skalik : 09-01-10 o 16:40 |
|
|
|
|
#5 |
|
JESTEM HARDCOREM!
Administrator- osoba z nickiem koloru zoltego
Mod globalny- osoba z nickiem koloru zielonego (w tym ja i dras) Tematyczny - Czerwony Support- niebieski Jak chcesz dac skrypt do wgladu publicznego, to raczej dla wszystkich, a nie dla waskiej grupki 4 osob, Karid nie ma pacca ;).
|
|
#6 |
|
Zasłużony
|
Podaj obojętnie komu ten skypt żeby go tylko przetestował !
Wtedy wszystko się wyjaśni |
|
|
|
|
#7 |
|
Banned
|
Proszę o dostarczenie do mnie na PW dowodów oraz argumentów, czekam do 24 z tym inaczej dostajesz perma na drugie konto za MC.
|
|
|
|
|
#8 |
|
Newbie
![]() |
// linki usuniete na prosbe - karid
Info o configu: (ja mam tak ustawione - dziala - cud? xd) set $mainid 3253 - ID main BP set $itemyid 2871 - ID BP na itemy set $kasaid 5801 - ID BP na kase set $maxpotow 100 - Max potow xd set $potionid 237 - Pot ID set $potionkoszt 80 - Koszt pota set $potcount 'strong mana potion' - Nazwa pota set $malocap 150 - gdy mniej niz idzie do depo set $malopot 40 - gdy mniej niz idze do depo set $depobp 8860 - ID BP w depo (kolo tej skryznki w depo- a w nim 20bp jeden w drugi [tych samych]) set $deponazwa 'Brocade Backpack' - Nazwa tych bp w depo (jeden w drugi) ustawienie bp: http://img52.imageshack.us/img52/5601/bpconfig.jpg Uruchamiamy w dp yalahar.. @edit Ogóline jest tak, ze skrypt działa, jest wszystko perfekcyjnie, wszystko dokłądnie po kilka razy wytłumaczone, a 'jemu nie dziala'. Sam powiedział, że jest totalnie zielony w elfie itp. Tak więc, dostałem bana na konto, na gg dowiedziałem się ze za uwaga: 'Oszustwo w handlu' Lol? Skrypt jest, działa - jak inaczej mam mu pomóc skoro wszystko wytłumaczone.. Nie mam wpływu na to, że pomimo 20 krotnego tłumaczenia i tak mu nie działa? Myśle że jednym z silniejszych argumentów w strone Musica, będzie to, że na samym początku wyskoczył do mnie z RYJEM, że mu NIC nie działa - nic nie zbiera, nic nie kupuje. Czemu tak było? Wsadził sobie pare bp takich samych do 1 bp.. wsadził to do bp slota.. - poprostu olał moje starania dot. tłumaczenia configa i ustawienia bp. Powiedzał ze mu sie nie chce. [zart] może teraz też mu sie nie chce skrypta wlaczyć i mu nie działa? xd W ogóle nie poczuwam się do otrzymanego bana. Skrypt jest? Jest Zrobiony profesjonalnie? Tak Działa? Tak Tyle - nie wiem co mam jeszcze napisać. Pozdrawiam Ostatnio edytowany przez Skrypter v2 : 09-01-10 o 17:25 |
|
|
|
|
#9 |
|
JESTEM HARDCOREM!
#Up:
Owszem, tamtego dnia nie chcialo mi sie tego robic. Zrobilem to nastepnego- efekty znamy...
|
|
#10 |
|
Botter
Data dołączenia: May 2009
Podziękowań: 2
Podziękowano mu 2 razy w 2 postach.
![]() |
|
|
|