![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Wygląd tematu |
|
|
#1 |
|
Pluszowy Misio
|
Witam,
niniejszym wylaczamy shoutbox! Z powodu tego, co tam sie dzialo nie widzimy sensu utrzymywac tego dluzej. Ale drodzy uzytkownicy, nie zabierzemy wam calkowicie szansy na pogadanie ; P TUTAJ! jest poradnik jak wbic na nasz kanal IRC. Pozdrawiam, Admin |
|
|
|
|
#2 |
|
Game Over...
Data dołączenia: Mar 2008
Podziękowań: 2
Podziękowano mu 25 razy w 2 postach.
![]() ![]() |
No trochę szkoda... Ale z drugiej strony tam każdy się o coś pytał, a nikt nie gadał....
A na ircu bedzie pewnie mało ludzi... Ale rozumiem decyzje. @Pekezu ; a to co innego :) Bede wpadał, jak bede przy kompie... A mój komputer jest prawie cały czas włączony... @Karid ; Ja mam normalne, mój lap ciągnie 20V :)... Ostatnio edytowany przez Onyx : 20-04-08 o 15:10 |
|
|
|
|
#3 |
|
Pluszowy Misio
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Zasłużony
|
Cytat:
*topic Już ściągam. *down 25 zł tylko? Pierdolisz? Jaki proc, jaki zasilacz? Ostatnio edytowany przez Karid : 20-04-08 o 14:23 |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Pluszowy Misio
|
Karid - moj pc chodzi 356/30/7/24 ;p policzylem i wychodzi 25zl/mc za prad od PC.
Koniec offtopieniai ; p |
|
|
|
|
#6 |
|
Banned
Podziękowań: 2
Podziękowano mu raz, w jednym poście.
![]() |
Jeszcze mój offtop plz :] nie chce was martwić ale mi za prąd przyszedł ponad 1k w tym miechu :]
|
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
No i jestem sam
@up O.o to ile ty masz kompów i telewizorów w domu? |
|
|
#8 |
|
Administrator
Podziękowań: 39
Podziękowano mu 39 razy w 24 postach.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
@up
Chyba trafiłeś w złe miejsce, bo na kanale siedzę cały czas ja i Noosti. |
|
|
|
|
#9 |
|
Zasłużony
|
Kanał IRC naszego serwisu to jeden wielki niewypał niestety, nieważne kiedy wejdę - ciągle pusto. Ludzie, zapomnieliście o nim czy co? Wchodźcie!
|
|
|
|
|
#10 |
|
Baptized in fire
Podziękowań: 7
Podziękowano mu 18 razy w 11 postach.
![]() ![]() ![]() ![]() |