| Zobacz wyniki ankiety: Czy chcecie shoutboxa? | |||
| Chcemy shouta, oraz chcemy program 0 tolerancji. |
|
29 | 40.85% |
| Nie chcemy shouta, nie chcemy programu. |
|
18 | 25.35% |
| Chcemy shouta, nie chcemy programu. |
|
10 | 14.08% |
| Nie chcemy shouta, chcemy program. |
|
14 | 19.72% |
| Głosujący: 71. Nie musisz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
|
Narzędzia tematu | Wygląd tematu |
|
|
#31 |
|
Misiaqqq <3
|
Ale ventrilo też nie głupi pomysl :)
Fajne by bylo pogadac ;]
'...Dla takich jak Ty, załatwienie tej sprawy, to kilka ku*ew, jakieś ch*je i pedały. Wybacz, faktycznie dla mnie jesteś matoł, ale ku*wą i szmatą to pozostaje Nowator. To jest hip-hop, nie potrzebnie się napinasz, pewnie jesteś cienki jak sznurówki w mokasynach. O rety, przesadziłem z tym niestety, jesteś cienki jak sznurówki w butach na rzepy...' <33 |
|
|
|
|
|
#32 |
|
Newbie
Data dołączenia: Aug 2008
Podziękowań: 2
Podziękowano mu 2 razy w 2 postach.
![]() |
Ja jednak byłbym za shoutem tylko dla użytkowników zarejestrowanych i z regulaminem co do słownictwa.
|
|
|
|
#33 |
|
Banned
Data dołączenia: Oct 2008
Podziękowań: 1
Podziękowano mu 3 razy w 3 postach.
![]() |
Mhm, co do venta, to mam server ;p i póki nie załatwicie sobie swojego to moge zrobić kanał :D
Więc jeśli chcecie to niech któryś z adminów napisze mi na pw : Nazwa - Hasło - Hasło do admina - |
|
|
|
|
|
#34 | |
|
miszcz melanżuf!
Data dołączenia: Mar 2008
Podziękowań: 30
Podziękowano mu 26 razy w 11 postach.
![]() ![]() |
Cytat:
A co do zaostrzenia regulaminu to jestem za. |
|
|
|
|
|
|
#35 |
|
Pluszowy Misio
|
Shoutboxa nie bedzie, a regulamin jako-tako zaostrzony bedzie. Nie zmieni sie jednak wpis w regulaminie - bo jest dobry.
Jesli ktos z was chce zrobic VT/TS - to prosze bardzo. Strzelacie temat i nieoficjalny serwer mozecie miec, jak wypali, to wiadomo ze administracja podejmie jakies ruchy :) |
|
|
|
|
|
#36 |
|
Misiaqqq <3
|
Vent good idea, ziomek zrób ten server to pogadamy ;]
@UP lol.
'...Dla takich jak Ty, załatwienie tej sprawy, to kilka ku*ew, jakieś ch*je i pedały. Wybacz, faktycznie dla mnie jesteś matoł, ale ku*wą i szmatą to pozostaje Nowator. To jest hip-hop, nie potrzebnie się napinasz, pewnie jesteś cienki jak sznurówki w mokasynach. O rety, przesadziłem z tym niestety, jesteś cienki jak sznurówki w butach na rzepy...' <33 |
|
|
|
|
|
#37 |
|
Banned
Data dołączenia: Oct 2008
Podziękowań: 1
Podziękowano mu 3 razy w 3 postach.
![]() |
@up
Nie server tylko kanał ;d Zrobiłem ten kanał, dane serva : Wizard-vt.mine.nu Port : 3784 Wersja Ventrilo : 2.1.4 Nazwa kanału : -Blackdproxy.pl Hasło do kanału : pit ( nie wiem czemu akurat takie, ale jak bym dał coś latwego typu :'blackd' etc. to wchodziły by jakieś nuby z zewnątrz i darły morde do mikrofonu i wgl. ;d) @down XDDDDDDD Ty nie masz nic do gadania ;d Jestem jedynym właścicielem Twojej osoby i nicku ;p ejj no zapraszam na serw ;d Ostatnio edytowany przez Wizard : 15-10-08 o 19:05 |
|
|
|
|
|
#38 |
|
Zasłużony
Data dołączenia: Mar 2008
Podziękowań: 0
Podziękowano mu raz, w jednym poście.
![]() ![]() ![]() |
Ejj! Wszelkie prawa zastrzeżone, rofl
|
|
|
|
|
|
#39 |
|
Pluszowy Misio
|
Ja i Wizard aktualnie jestesmy na ventrilo w 2. Czyli duzo nas nie jest, jesli ktos ma ochote, mikrofon i venta - moze wbic, pogadac.
|
|
|
|
|
|
#40 |
|
Misiaqqq <3
|
A ja..? I Wizard..? <333 Ciągle siedzimy -.-'
|
|
|
![]() |
|
| Tagi |
| shoutbox |
| Narzędzia tematu | |
| Wygląd tematu | |
|
|