![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Wygląd tematu |
|
|
#1 |
|
Beginner
Data dołączenia: Mar 2008
Podziękowań: 0
Podziękowano mu 0 razy w 0 postach.
![]() |
Właściwie to nawet nie wiem dlaczego to piszę.
Jestem jakoś strasznie wkurzony..... Przed chwilą padłem od pk. Straciłem 1.5lvl (z 51 na 49) i mnóstwo kasy. Jakies 8k....;P Strasznie mnie wkurza pvp, ale nie chcę grać na non-pvp bo tam jest skolei za nudno...... Ale co włączę bota to od razu padam od pk :| Kiedy miałem premium to tam nikt raczej nie pkował, ale teraz jestem FACC i gdzie nie pójde to pk;\ Mam jeszcze 14 dni zanim wyjade na 3tygodnie i chciałem wbić przynajmniej 55lvl. Ale czy teraz to będzie możliwe ?:| Expiłem na ghoulach,skeletonach pod mount sternum, ale tam z ludźmi jest tylko 9k/h (jak nie ma prawie nikogo to ok. 15-17). Co waszym zdaniem powinienem robić?:( Przestać botować? A może dalej botować, nie przejmować się dedami i ew. zmienić miejsce gdzie expi bot? /// Głupi ten temat, ale muszę się wyżalić bo świra dostanę....A może ktoś mnie oświeci... Ostatnio edytowany przez hoxiu : 06-06-08 o 06:40 |
|
|
|
|
#2 |
|
Beginner
![]() |
Najlepsza rada... Semi-afk, nie zostawiaj bota samego :) Chodz po domu, oglądaj tv, ale tak żebyś słyszał alarm :)
|
|
|
|
|
#3 |
|
Game Over...
Podziękowań: 2
Podziękowano mu 25 razy w 2 postach.
![]() ![]() |
Przeniosłem do "ogólnie o bocie" bo jakoś do takich normalnych problemów związanych z BlackD ten temat mi nie pasował :)
Ma to być luźna rozmowa, o ile ktoś nie zamknie tematu z powodu off topu itp. |
|
|
|
|
#4 |
|
Beginner
![]() |
I tak dużo nie boce na afku...
Właściwie to wogóle mało boce... A tak wlaściwie to wogóle mało gram. Dzisiaj wyszedłem na angielski tylko.....padłem po 20 minutach ;d To jest normalnie...... PS Myślicie, że title (pro..) coś pomaga? |
|
|
|
|
#5 |
|
Zaawansowany botter
Data dołączenia: Apr 2008
Podziękowań: 3
![]() |
Tittle mozliwe, ze pomoze ale jak banda pkerow Cie dolapie to oni leja na tittle. Jesli padasz od ludzi co widza, ze botujesz to ustaw respondera? Nie boc afk bo na pvp to nie ma sensu i moze popytaj ludzi to ktos ci pomoze dodac do skrypta ucieczke przed pk. No i jesli ty botuejsz ciagle pod mount sternum to niektore osoby cie juz znaja wiec zmieniaj miejsce co 2-3 dni ;]
|
|
|
|
|
#6 |
|
Beginner
![]() |
Opłaca się kupić bohy żeby szybciej expić czy to tylko za duże ryzyko a exp i tak będzie nie dużo większy?
|
|
|
|
|
#7 |
|
Beginner
![]() |
Zależy na jakim świecie grasz. Na Askarze PKują więcej niż na infernie, więc tam w ogóle nie warto bota afk zostawiać. Pozatym, myślę, że nosisz health potiony. Niby Furora taki świat z PA i PK ale 50 level wbiłem bez ani jednego deada (no biło mnie z 10 Pkerów, ale nikt nie dał rady zabić).
|
|
#8 |
|
Beginner
Data dołączenia: Apr 2008
Podziękowań: 4
![]() |
ja wiem gdzie bedziesz mial lepszy exp i prawie nikt cie nie odwiedzi ;) jak chcesz nazwe miejscowki to pm a scytpu to nie mam ;p sorki ;p
|
|
|
|
|
#9 |
|
Beginner
![]() |
Jak masz taka miejscówke to chyba logiczne, żeby nikomu jej nie podawać? -.-
|
|
#10 |
|
Newbie
![]() |
Po:
1) Knight? niezostawiaj jezeli niemasz kumpli 2) pilnuj jak jestes afk (alarm slysz) 3) wlacz respondera 4) na pvp jest zaje~ jak sie ma pacc 5) nie placz 6) botuj na DC or podziemia cycow Thais 7) po co taki temat? :> 8) pro w title zalezy... ja jak zabijam to nie patrze na title tylko na lv :( 9) Good Luck :* |
|
|
![]() |
| Tagi |
| botowania, pvp, sens, world |
| Narzędzia tematu | |
| Wygląd tematu | |
|
|