![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Wygląd tematu |
|
|
#1 |
|
Zasłużony
Data dołączenia: Aug 2008
Podziękowań: 4
Podziękowano mu 0 razy w 0 postach.
![]() ![]() ![]() |
Tu proszę zgłaszać propozycje na nowy sekret/teorię.
Dodatkowo dać obrazki, argumenty, aluzje do Prawdziwego Życia, miejsce, książki i charakterystykę nowego sekretu. Staramy się dany mit wstępnie obalić lub potwierdzić czy jest sensowny, wtem dostaje pozwolenie na stworzenie tematu o tym sekrecie. Przykład: User: Witajcie użytkownicy. Ostatnio sobie chodziłem po MotLS i zobaczyłem liścik "Zagraj na flecie Władcy Węży." (Fotka) Potem poszedłem do Bazyliszka i pomyślałem trochę (fotka), więc poszedłem na pustynię na Panpipes Quest i wziąłem stamtąd Fletnia Pana (fotka). Może Jakundaf jest rozwiązaniem, albo wskazówką? Co o tym myślicie? Oceniający: Interesujące... Ładnie opisane i z pewnością coś się pod tym kryje... Masz pozwolenie! (Przed założeniem tematu, koniecznie przeczytaj REGULAMIN!) Lista zezwolonych tematów: - Basilisk Secret - 469 Secret - Jakundaf Desert Secret - Sword of Fury on Rookgaard Secret - Firlefanz Quest Secret (-wyjęcie go z pochwy-) - Elven Secret - - - - - - - - -
Ostatnio edytowany przez cherryq : 27-08-08 o 17:03 |
|
|
|