Zobacz koniecznie!

Zamknij temat
 
Narzędzia tematu Wygląd tematu
Stary 29-06-10, 17:59   #1
Deykops
miszcz melanżuf!
 
Deykops's Avatar
 
Data dołączenia: Mar 2008
Skąd: wziąć PLN
Posty: 238
Podziękowań: 30
Podziękowano mu 26 razy w 11 postach.
Deykops jest na ustach wieluDeykops jest na ustach wielu
Standardowy Sale-sunglasses.net

Cześć, tak się złożyło, że postanowiłem kupić sobie dobre okulary przeciwsłoneczne i podczas długich poszukiwań na google znalazłem jeden ciekawy adres a mianowicie http://www.sale-sunglasses.net
Nasuwa mi się pytanie, czy ktoś z Was korzystał już z tej bądź tego typu stronek i czy są one uczciwe?

z góry dzięki za odpowiedzi:)
__________________
You're simply the best
Better than all the rest
Deykops jest offline  
Zamknij temat

Tagi
salesunglassesnet

Narzędzia tematu
Wygląd tematu

Zasady Postowania
Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz pisać odpowiedzi.
Nie możesz dodawać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB code jest włączone
Emotikonywłączone
Kod [IMG] jest włączone
Kod HTML jest wyłączony

Skocz do


no new posts