![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Wygląd tematu |
|
|
#1 |
|
Beginner
Data dołączenia: May 2008
Podziękowań: 4
Podziękowano mu 7 razy w 4 postach.
![]() |
S> PPL PK WORLD >PaCC<
Siemango dzisiaj pomyslem sobie z kolega ze mozna by jakis pk team znalesc byli jaki swiat
(gram na non-pvp ale duzo galem na Servach typu RPG (OTS) OB bylo etc.) ale nei chodzi mi o OB Potrzebuje Team jakis Ktory ogarnia troche Wymagania Pacc Ventrilo mozg :D Mam Juz tak 1.Ja 2.Brat 3.Kolega RL 4.Apausfo 5. PO zebraniu z 7 osob Zdecydujemy jaki Swiat etc. :] Pisac Tutaj Postami :PP (Nie bede podawal Nickow Main po co ? ;P Ostatnio edytowany przez Mcree : 19-10-08 o 17:23 |
|
|
|
|
#2 |
|
Misiaqqq <3
|
Już tak miało być na julerze, wielce skład zebrali i ch<cenzura> ;>
Ale jak cos ja moge ;d
'...Dla takich jak Ty, załatwienie tej sprawy, to kilka ku*ew, jakieś ch*je i pedały. Wybacz, faktycznie dla mnie jesteś matoł, ale ku*wą i szmatą to pozostaje Nowator. To jest hip-hop, nie potrzebnie się napinasz, pewnie jesteś cienki jak sznurówki w mokasynach. O rety, przesadziłem z tym niestety, jesteś cienki jak sznurówki w butach na rzepy...' <33 Ostatnio edytowany przez Willmaster : 19-10-08 o 00:13 |
|
|
|
|
#3 |
|
Baptized in fire
Data dołączenia: Mar 2008
Podziękowań: 7
Podziękowano mu 18 razy w 11 postach.
![]() ![]() ![]() ![]() |
jest to 3ci raz, ja wybociłem na pierwszym największy lvl, na drugim wybociłem 45 msa ;x Ludzie się zapisują i nie ma NIC
|
|
#4 |
|
Newbie
Data dołączenia: Aug 2008
Podziękowań: 2
Podziękowano mu 2 razy w 2 postach.
![]() |
Ja bym się z chęcią zapisał ale Pacca nie mam =(
|
|
|
#5 |
|
Baptized in fire
Data dołączenia: Mar 2008
Podziękowań: 7
Podziękowano mu 18 razy w 11 postach.
![]() ![]() ![]() ![]() |
chłopaki ci kupią pacc
|
|
#6 |
|
Beginner
Podziękowań: 4
Podziękowano mu 7 razy w 4 postach.
![]() |
K Apausfo DOdany ;] :PP
SZUKAM jeszce kogos! XD |
|
|
|
|
#7 |
|
Zasłużony
Podziękowań: 26
Podziękowano mu 15 razy w 6 postach.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ja też bym sie pisał ale po hacku i straceniu głównego konta też nie mam pacc ;X
Ale będe miał za 2-3tyg więc jak coś to sie pisze ;p
13:52 Ja xD[52]: szukasz 13:52 Ja xD [52]: mojego nazwiska? xD 13:52 Kumpel xD [47]: belenowicz? |
|
|
|
|
#8 |
|
Misiaqqq <3
|
@EDIT 3
to zostaw mnie ;>
'...Dla takich jak Ty, załatwienie tej sprawy, to kilka ku*ew, jakieś ch*je i pedały. Wybacz, faktycznie dla mnie jesteś matoł, ale ku*wą i szmatą to pozostaje Nowator. To jest hip-hop, nie potrzebnie się napinasz, pewnie jesteś cienki jak sznurówki w mokasynach. O rety, przesadziłem z tym niestety, jesteś cienki jak sznurówki w butach na rzepy...' <33 Ostatnio edytowany przez Apausfo : 20-10-08 o 10:24 |
|
|
|
|
#9 |
|
Zasłużony
Podziękowań: 26
Podziękowano mu 15 razy w 6 postach.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
rotfl?!
O co ci chodzi?! :O
13:52 Ja xD[52]: szukasz 13:52 Ja xD [52]: mojego nazwiska? xD 13:52 Kumpel xD [47]: belenowicz? |
|
|
|
|
#10 |
|
Newbie
Data dołączenia: Oct 2008
Podziękowań: 1
Podziękowano mu 0 razy w 0 postach.
![]() |
dodaj mnie