![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Wygląd tematu |
|
|
#1 |
|
Misiaqqq <3
|
Reklamy Allegro
Śema,
czy te reklamy allegro muszą być .? bo normalnie przy nich można pie****ca dostać :] przez ten chory dźwięk muzyki nie można nawet posłuchać, czy tylko mnie one doprowadzają do szału .!? ;/
'...Dla takich jak Ty, załatwienie tej sprawy, to kilka ku*ew, jakieś ch*je i pedały. Wybacz, faktycznie dla mnie jesteś matoł, ale ku*wą i szmatą to pozostaje Nowator. To jest hip-hop, nie potrzebnie się napinasz, pewnie jesteś cienki jak sznurówki w mokasynach. O rety, przesadziłem z tym niestety, jesteś cienki jak sznurówki w butach na rzepy...' <33 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zaawansowany botter
Data dołączenia: Apr 2008
Podziękowań: 53
Podziękowano mu 20 razy w 12 postach.
![]() ![]() |
też mnie już strasznie wkurwiają -.-
|
|
|
|
|
#3 |
|
Low Botter
|
^^^ jak masz Mozille to se ją zablokuj i nie jęcz
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zaawansowany botter
Data dołączenia: Apr 2008
Podziękowań: 53
Podziękowano mu 20 razy w 12 postach.
![]() ![]() |
powiedz mi jeszcze jak to zrobić to Ci stopy wyliże :D
|
|
|
|
|
#5 |
|
Low Botter
|
Tu masz wszystko elegancko napisane
edytuj posta bo możesz ptk. dostać. Ostatnio edytowany przez kagar1989 : 11-12-09 o 09:19 |
|
|
|
|
#6 |
|
PWJ Na 200%
Data dołączenia: Sep 2008
Podziękowań: 35
Podziękowano mu 152 razy w 74 postach.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witajcie w klubie.
|
|
|
|
|
#7 |
|
Pluszowy Misio
|
Okej, dobra - już zgłoszę je do wyłączenia :-)
#edit Toplayer (czyli to, co wyskakuje i muzyczka wyłączone), sama reklama jednak jeszcze będzie się wyświetlać - taka opcja pasuje :-)? |
|
|
|
|
#8 |
|
PWJ Na 200%
Data dołączenia: Sep 2008
Podziękowań: 35
Podziękowano mu 152 razy w 74 postach.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mi tak - raz miałem otwarte 50 kart (tutoriale i pomoce do bota + botting.pl) i szukaj tej zajebistej reklamy :|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Beginner
Data dołączenia: Jun 2009
Podziękowań: 0
Podziękowano mu 2 razy w 2 postach.
![]() ![]() |
Najgorsza reklama jaka może być, wyłączasz dźwięk a to po kilkunastu sekundach włącza się znowu! Wczoraj jeszcze była na dole i na górze i obie na raz grały, myślałem, że szału dostane...
|
|
|
|
|
#10 |
|
Misiaqqq <3
|
No masakra z tym haha.
'...Dla takich jak Ty, załatwienie tej sprawy, to kilka ku*ew, jakieś ch*je i pedały. Wybacz, faktycznie dla mnie jesteś matoł, ale ku*wą i szmatą to pozostaje Nowator. To jest hip-hop, nie potrzebnie się napinasz, pewnie jesteś cienki jak sznurówki w mokasynach. O rety, przesadziłem z tym niestety, jesteś cienki jak sznurówki w butach na rzepy...' <33 |
|
|