![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Wygląd tematu |
|
|
#1 |
|
Pluszowy Misio
|
Witajcie, na stronie głównej pojawia się rameczka ze sponsrami strony, jest to program testowy adtaily w którym mam przyjemność brać udział - sprawa jest bardzo prosta! Możecie u nas się zareklamować, cena to 7zł za dzień, czyli nie tak dużo, a my przez podatek i tak dalej otrzymujemy jeszcze mniej - ale no nic.
Po zaakceptowaniu przezemnie reklamy, pojawiają się one na stronie głównej w rotatorze (czyli raz są na dole, raz na górze) i wiszą tak przez określony czas. Dlatego jeśli checie coś zareklamować to możecie użyc adtaily ;-)! Pozdrawiam serdecznie! Ostatnio edytowany przez Willmaster : 17-05-09 o 17:08 |
|
|
|
|
#2 |
|
PWJ Na 200%
Data dołączenia: Sep 2008
Podziękowań: 35
Podziękowano mu 152 razy w 74 postach.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
O fajnie :D
Jak kumam jest to obrazek, więc jakie powinien mieć wymiary ? Pewnie wykupie sobie jakąś reklamę - tylko pomyślę na co :D |
|
|
|
|
#3 |
|
Pluszowy Misio
|
Obrazek to kwadracik 125x125 piksela ;-)
|
|
|
|
|
#4 |
|
Banned
Data dołączenia: May 2009
Podziękowań: 0
Podziękowano mu 0 razy w 0 postach.
![]() |
7zł za dzień? Sporo.
|
|
|
|
|
#5 |
|
Botter
Data dołączenia: Feb 2009
Podziękowań: 5
Podziękowano mu 7 razy w 7 postach.
![]() |
@up
Jezeli masz cos, co warto zareklamowac, to uwierz mi, ze to nie jest tak duzo, bo bedziesz mial z tego jeszcze zysk :) @topic Bardzo ciekawa rzecz :> Napewno ktos skorzysta. |
|
|
|
|
#6 |
|
Pluszowy Misio
|
7zł to nie tak dużo, za jeden dzień? Jeśli ktoś chce się zareklamować na dłużej, np. na miesiąc - to prawdopodobnie się ze mną skontaktuje, a ja mogę wtedy dać kod rabatowy czy coś takiego. W każdym razie, tak dla porównania - pewien blogger na swoim blogu bierze 250zł/dzień, też adtaily... ;-)
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zasłużony
|
Kominek!
|
|
|
|
|
#8 |
|
Pluszowy Misio
|
Dobra - mam zamiar trochę rozruszać bannerowanie, dlatego od dziś, do następnej środy banner kosztuje 3zł/dzień, czyli mniej niż połowa normalnej ceny. Zapraszam do reklamowania ;)
|
|
|