![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Wygląd tematu |
|
|
#1 |
|
Newbie
Data dołączenia: Mar 2008
Podziękowań: 2
Podziękowano mu 0 razy w 0 postach.
![]() |
Witam. Mam kilka pytań odnośnie bota i prosiłbym bardzo o waszą pomoc.Mianowicie:
1) Jak powinno wyglądać polecenie na otwieranie drzwi ( tych, do których potrzebny jest klucz i tych , do których jest on zbędny)? 2) Jak wpleść w skrypt akcję z wylogowaniem ( mam skrypt z depositerem i chcę aby gdy ma x mana potionów szedł w miejsce A i tam wylogowywał się a nie exitował)? Prosiłbym także o polecenia do tego skryptu. 3) Jak chodzić na skos na laptopie bez klawiatury numerycznej? |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Valo~
Data dołączenia: Oct 2008
Podziękowań: 6
Podziękowano mu 0 razy w 0 postach.
![]() |
Co do klawiatury to mozesz przesunąć swoją postac myszką.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Newbie
Data dołączenia: Jul 2009
Podziękowań: 0
Podziękowano mu 4 razy w 3 postach.
![]() |
1.
Klucz: useongrounditem ITEMID1 ITEMID2 - używa przedmiotu z Twojego plecaka (ITEMID1) na przedmiocie leżącym na ziemi, znajdującym się 1 sqm od Ciebie (ITEMID2) ITEMID1 zamień na ID klucza a ITEMID2 na ID drzwi. Bez klucza: usegrounditem ITEMID - używa przedmiotu leżącego na ziemi 1 sqm od Ciebie o danym ID Zamień ITEMID na ID drzwi. 2. Chodzi ci po prostu o polecenie aby bot dał loga zamiast x-loga? Jeżeli tak to: logout. 3. Wszystkie poniższe to dash Kod:
movee - krok w prawo moven - krok do góry moves - krok w dół movew - krok w lewo movene - krok na skos góra-prawo movenw - krok na skos góra-lewo movese - krok na skos dół-prawo movesw - krok na skos dół-lewo |
|
|
|
![]() |
| Tagi |
| drzwi, odnośnie, otwierania, pytania |
| Narzędzia tematu | |
| Wygląd tematu | |
|
|