Zobacz koniecznie!
Navigation » Botting.pl - Botowanie to przecież nie przestępstwo > Ogólne o forum > Niusy » Przerwa w działaniu forum

Zamknij temat

Narzędzia tematu Wygląd tematu
Stary 04-10-09, 01:43   #1
Pekezu
Pluszowy Misio

Data dołączenia: Sep 2007
Podziękowań: 23
Podziękowano mu 40 razy w 16 postach.
Pekezu ma czym się pochwalićPekezu ma czym się pochwalićPekezu ma czym się pochwalićPekezu ma czym się pochwalićPekezu ma czym się pochwalićPekezu ma czym się pochwalićPekezu ma czym się pochwalićPekezu ma czym się pochwalićPekezu ma czym się pochwalićPekezu ma czym się pochwalićPekezu ma czym się pochwalić
Wyślij wiadomość przez MSN do Pekezu Wyślij wiadomość przez Skype™ do Pekezu
Standardowy Przerwa w działaniu forum

Witajcie, jak zauważyliście forum padło, na 3 dni - było to spowodowane przenosinami na troszkę słabszy serwer, ale na taki, na który było nas stać.

Serwer dedykowany w Polsce kosztował zbyt wiele, a profit z reklam jest minimalny, przez co nie mieliśmy pieniędzy na opłacenie serwera na kolejny miesiąc. Tym razem wykupiliśmy serwer na cały rok, w USA (przez co czasem forum może lagować, ale nie powinno) na korzystnych dla nas warunkach.

Jeszcze nie wszystko działa jak należy, do bazy dograłem co trzeba, czyli użytkowników tematy i tak dalej, nie wgrałem jeszcze załączników, jeśli możecie proszę o nie wgrywanie ich samemu bo będą dublować się rekordy w bazie. Dogram to sam.

Proszę o wyrozumiałość, nie chcieliśmy schodzić na niższy serwer, ale niestety kwestia finansowa nas do tego zmusiła, a zamykanie botting.pl nie wchodziło w grę. W tym miejscu chciałbym podziękować Grandzikowi który dzielnie przez ponad 6 miesięcy opiekował się naszym serwerem i stawiał czoła różnym problemom które się pojawiały. To byłoby na tyle. Pozdrawiam wszystkich serdecznie.
Pekezu jest offline  
Stary 04-10-09, 01:52   #2
muttley
PWJ Na 200%

muttley's Avatar

Data dołączenia: Sep 2008
Podziękowań: 34
Podziękowano mu 152 razy w 74 postach.
muttley jest znany i lubianymuttley jest znany i lubianymuttley jest znany i lubianymuttley jest znany i lubianymuttley jest znany i lubianymuttley jest znany i lubiany
Standardowy

No, miło, że się szybko udało wrócić :]
Stary 04-10-09, 10:29   #3
Grandzik
Zasłużony

Data dołączenia: Apr 2009
Podziękowań: 0
Podziękowano mu 0 razy w 0 postach.
Grandzik jest na ustach wieluGrandzik jest na ustach wielu
Standardowy

Cytat:
Oryginalnie napisane przez Pekezu Zobacz post
Witajcie, jak zauważyliście forum padło, na 3 dni - było to spowodowane przenosinami na troszkę słabszy serwer, ale na taki, na który było nas stać.

Serwer dedykowany w Polsce kosztował zbyt wiele, a profit z reklam jest minimalny, przez co nie mieliśmy pieniędzy na opłacenie serwera na kolejny miesiąc. Tym razem wykupiliśmy serwer na cały rok, w USA (przez co czasem forum może lagować, ale nie powinno) na korzystnych dla nas warunkach.

Jeszcze nie wszystko działa jak należy, do bazy dograłem co trzeba, czyli użytkowników tematy i tak dalej, nie wgrałem jeszcze załączników, jeśli możecie proszę o nie wgrywanie ich samemu bo będą dublować się rekordy w bazie. Dogram to sam.

Proszę o wyrozumiałość, nie chcieliśmy schodzić na niższy serwer, ale niestety kwestia finansowa nas do tego zmusiła, a zamykanie botting.pl nie wchodziło w grę. W tym miejscu chciałbym podziękować Grandzikowi który dzielnie przez ponad 6 miesięcy opiekował się naszym serwerem i stawiał czoła różnym problemom które się pojawiały. To byłoby na tyle. Pozdrawiam wszystkich serdecznie.
Nie ma za co, szkoda że tak się sprawy potoczyły :/
Lagów niestety nie wiem czy uda Wam się uniknąć, czy to sprzetowych czy wynikających z odległości ... np z komórki timeouty wali, wejdzie raz na kilka prób, z mojego neta ping ~ 240, z kolegi neo "nie nizej niz 195 " także nie za ciekawie, ale może jakoś to będzie.
Grandzik jest offline  
Stary 04-10-09, 13:52   #4
Pekezu
Pluszowy Misio

Pekezu ma czym się pochwalićPekezu ma czym się pochwalićPekezu ma czym się pochwalićPekezu ma czym się pochwalićPekezu ma czym się pochwalićPekezu ma czym się pochwalićPekezu ma czym się pochwalićPekezu ma czym się pochwalićPekezu ma czym się pochwalićPekezu ma czym się pochwalićPekezu ma czym się pochwalić
Standardowy

Avatary i sygnaturki możecie sobie wgrać, ale załączniki typu obrazki jeszcze zostawcie, powalczę z nimi.
Pekezu jest offline  
Stary 06-10-09, 22:34   #5
cssrumi
Low Botter

Data dołączenia: May 2009
Podziękowań: 0
Podziękowano mu raz, w jednym poście.
cssrumi jeszcze nie znają
Standardowy

Kiedy przywrócicie tematy z działu projekty :)?
cssrumi jest offline  
Stary 06-10-09, 22:54   #6
Pekezu
Pluszowy Misio

Standardowy

Cytat:
Oryginalnie napisane przez cssrumi Zobacz post
Kiedy przywrócicie tematy z działu projekty :)?
Wszystkie tematy są, tylko załączniki jeśli ktoś tak wrzucał obrazki się zapodziały. Niestety nie mam pojęcia kiedy znajdę dłuższą chwilkę żeby dograć to wszystko. Jest tego ponad 150mb a internet który posiadam nie pozwala mi tego wgrać w jednym parcie... Jeśli możecie - wrzućcie sobie obrazki sami, jeśli jeszcze je macie, lub jeśli nie - ja wszystkie przywrócę, niestety nie wiem jeszcze kiedy.
Pekezu jest offline  
Zamknij temat

Tagi
działaniu, forum, przerwa

Narzędzia tematu
Wygląd tematu

Zasady Postowania