| Zobacz wyniki ankiety: Czy interesujesz się projektami prowadzącymi na botting.pl? | |||
| Tak, jestem |
|
19 | 100.00% |
| Nie |
|
0 | 0% |
| Głosujący: 19. Nie musisz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Wygląd tematu |
|
|
#1 |
|
Zasłużony
|
Witam,
mam do was takie pytanie - czy interesują was projekty które prowadzą użytkownicy naszego forum, jeśli tak - jakie elementy powinien zawierać? Osobiście botuję od około miesiąca, dość sporo - pięcioma charami, więc miałbym co wrzucać. Jednakże, potrzebuję informacji - jakie zdjęcia, informacje Was interesują. |
|
|
|
|
#2 |
|
Low Botter
Data dołączenia: Jan 2009
Podziękowań: 2
Podziękowano mu 0 razy w 0 postach.
![]() |
ciekawe postacie, regularnie dodawane skriny z roznych expowisk, schludne, a nie jakies z zrabana grafika badz pomazane gdzie popadnie w paincie, chyba tyle
|
|
|
|
|
#3 |
|
Low Botter
Data dołączenia: Apr 2008
Podziękowań: 13
Podziękowano mu 15 razy w 14 postach.
![]() ![]() |
1. Systematyczne dodawanie zdjęć, z awansów, akcji (np. pk), expowisk oraz questów
2. By nie było spamu w projekcie (częste oczyszczanie z bezsensownych postów) [opcjonalnie] 3. Po skończeniu botowania w danym miejscu. Autor tematu, jakby wrzucał skrypty. To forum wymiera, a skrypty wrzucane do elf bota, blackd i ng myślę, że by ożywiły nieco. Dużo skryptów jest przestarzałych na forum.
|
|
#4 |
|
Guest
|
Ja mam jedna bardzo wielka sugestie dot. skryptów..
Dodając skrypta, trzeba liczyć się z masą ludzi którzy na nim expią. Znając forum, nikt nie podziękuje, ale każdy che wszystko od ręki - na tacy. Moim zdaniem nikt nie daje skryptów, bo nic z tego nie ma.. |
|
|
#5 |
|
Low Botter
Data dołączenia: Apr 2008
Podziękowań: 13
Podziękowano mu 15 razy w 14 postach.
![]() ![]() |
@Skrypter
Wiem, napisałem tak, bo jest mało skryptów do elf-a, a nie każdy umie stworzyć. Ja sobie radziłem i radze na moje potrzeby. Chodzi o przyciągniecie ludzi na to forum. @topic Można by było oczyścić dział Projekty z starych i przestarzałych projektów.
|
|
#6 | |
|
Zasłużony
|
Cytat:
Wszystkie projekty w których nie było aktualizacji od 14 dni są zamknięte (a bynajmniej powinny być), usuwanie tematów nie ma jak najmniejszego sensu. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Botter
Data dołączenia: May 2009
Podziękowań: 2
Podziękowano mu 2 razy w 2 postach.
![]() |