![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Wygląd tematu |
|
|
#1 |
|
Newbie
Data dołączenia: Jul 2010
Podziękowań: 0
Podziękowano mu 0 razy w 0 postach.
![]() |
No siema.
Mój problem polega na tym, ze ogolnie nie wiem co robic. Dokładniej, mam 2 dobre konta w Tibi. 1 konto: 102 ED z full druidem, full wizardem, oczywiście konto bez bana żadnego, Questy jakie sa na nim wykonane to tylko desert,DHQ,yalahar, 1 i 2 arena oraz zabite bosy na 90 i 100lvl. Na koncie ejst tez 60EK do robienia kasy bez questow. 2 chary - 1 konto - 1 swiat 2 konto: 100RP ze skilami 90/73 z podstawa assasina jako outfit. Konto ma wykonane 1 i 2 arene + juz zabite bosy na 90 i 100lvl. Oraz 2ga postac na koncie: 85ms w full warriorze, w sumie tylko 1 i 2 arena. task wykonany, lecz jeszcze nie ma levla na bosy. 2 chary - 1 konto - 1 swiat oraz 40 dni pacc. Problem polega na tym, ze w sumie nie mam ochoty na gre. Ale chce bocić czymś sensownym. I teraz wlasnie pojawia sie problem. Robic kolejne konto a na nim np. knight wyskilowany, w full eq itp czy grac tym MSem? Czy np. zrobić sobie przerwe w grze, na hajsmejach robic siano i poprostu dorobic sie 20kk i wtedy zaczac gre. chary sa na serwerze NERANA -chetni do kupna, zapraszam do konweracji na PW. Licze na dobre odpowiedzi które mnie zmotywują do dalszej gry oraz przekonanie mnie do jakis profesjii. POZDRAWIAM, [wiem ze to nie temat o handlu ;D] |
|
|
|
|
#2 |
|
Beginner
Data dołączenia: Jul 2010
Podziękowań: 1
Podziękowano mu 6 razy w 2 postach.
![]() |
Chcesz to boć , nie to nie :p Tylko od Ciebie zależy , co my ci możemy powiedzieć?? Że teraz wszystkie miejscówki pozajmowane ? Że coraz więcej jest bot hunterów i coraz lepszy system ma cipsoft?
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zasłużony
|
Jeszcze jeden post typu "bla bla chce pospamować" zostanie ukarany surowo.
|
|
|
![]() |
| Tagi |
| problem, sie, wypowiedz, zajrzyj |
| Narzędzia tematu | |
| Wygląd tematu | |
|
|