Zobacz koniecznie!
Navigation » Botting.pl - Botowanie to przecież nie przestępstwo > Tibia > Ogólnie o bottingu » Problem. Zajrzyj i wypowiedz sie.

Zamknij temat

Narzędzia tematu Wygląd tematu
Stary 24-07-10, 16:12   #1
MSK
Newbie

Data dołączenia: Jul 2010
Podziękowań: 0
Podziękowano mu 0 razy w 0 postach.
MSK jeszcze nie znają
Standardowy Problem. Zajrzyj i wypowiedz sie.

No siema.
Mój problem polega na tym, ze ogolnie nie wiem co robic.
Dokładniej, mam 2 dobre konta w Tibi.

1 konto: 102 ED z full druidem, full wizardem, oczywiście konto bez bana żadnego, Questy jakie sa na nim wykonane to tylko desert,DHQ,yalahar, 1 i 2 arena oraz zabite bosy na 90 i 100lvl. Na koncie ejst tez 60EK do robienia kasy bez questow. 2 chary - 1 konto - 1 swiat

2 konto: 100RP ze skilami 90/73 z podstawa assasina jako outfit. Konto ma wykonane 1 i 2 arene + juz zabite bosy na 90 i 100lvl. Oraz 2ga postac na koncie: 85ms w full warriorze, w sumie tylko 1 i 2 arena. task wykonany, lecz jeszcze nie ma levla na bosy. 2 chary - 1 konto - 1 swiat oraz 40 dni pacc.

Problem polega na tym, ze w sumie nie mam ochoty na gre. Ale chce bocić czymś sensownym. I teraz wlasnie pojawia sie problem. Robic kolejne konto a na nim np. knight wyskilowany, w full eq itp czy grac tym MSem?
Czy np. zrobić sobie przerwe w grze, na hajsmejach robic siano i poprostu dorobic sie 20kk i wtedy zaczac gre.

chary sa na serwerze NERANA -chetni do kupna, zapraszam do konweracji na PW.

Licze na dobre odpowiedzi które mnie zmotywują do dalszej gry oraz przekonanie mnie do jakis profesjii.

POZDRAWIAM, [wiem ze to nie temat o handlu ;D]
MSK jest offline  
Stary 24-07-10, 22:11   #2
Denosis
Beginner

Denosis's Avatar

Data dołączenia: Jul 2010
Podziękowań: 1
Podziękowano mu 6 razy w 2 postach.
Denosis jest dość znany
Standardowy

Chcesz to boć , nie to nie :p Tylko od Ciebie zależy , co my ci możemy powiedzieć?? Że teraz wszystkie miejscówki pozajmowane ? Że coraz więcej jest bot hunterów i coraz lepszy system ma cipsoft?
Denosis jest offline  
Stary 24-07-10, 22:54   #3
Souret
Zasłużony

Souret's Avatar

Data dołączenia: Aug 2008
Podziękowań: 20
Podziękowano mu 46 razy w 31 postach.
Souret jest sławnySouret jest sławnySouret jest sławnySouret jest sławnySouret jest sławnySouret jest sławnySouret jest sławny
Wyślij wiadomość przez ICQ do Souret Wyślij wiadomość przez MSN do Souret Wyślij wiadomość przez Skype™ do Souret
Standardowy

Jeszcze jeden post typu "bla bla chce pospamować" zostanie ukarany surowo.

Tagi
problem, sie, wypowiedz, zajrzyj

Narzędzia tematu
Wygląd tematu

Zasady Postowania