![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Wygląd tematu |
|
|
#11 |
|
Banned
Data dołączenia: Mar 2008
Podziękowań: 2
Podziękowano mu raz, w jednym poście.
![]() |
Prościej niż na fotce wyżej nie da się opisać :] Najpierw naucz się włączać skrypt a później je tworzyć.
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Beginner
Data dołączenia: May 2008
Podziękowań: 3
Podziękowano mu 0 razy w 0 postach.
![]() |
Cytat:
Też nie lubię być zdany na łaskę Malmisa czy innego scrypt mastera, który łaskawie napisze dla mnie coś, bo będzie taka okazja. Naprawdę przydałby się krótki poradnik (lub nawet tłumaczenie tego z blackdtools.com), który prosto i jasno wyjaśniłby jak stworzyć prosty skrypt. Dla kogoś, kto zrobił już takich skryptów kilkanaście (kilkadziesiąt?) i teraz zajmuje się robieniem skryptów za pieniądze (Pekezu) to maksymalnie godzina roboty. |
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Zaawansowany botter
Data dołączenia: Apr 2008
Podziękowań: 3
Podziękowano mu 0 razy w 0 postach.
![]() |
Wez sobie jakis skrypt i zacznij robic na wzor tego. Przeciez to jest kilka komend ,dodanie potworkow, a reszta to kordy. Sprobuj zrobic z samych kordow a potem wez komendy. Zreszta na forum jest poradnik by Orion(?), ktory opisuje co dana komenda znaczy.
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Moderator Globalny
Data dołączenia: Apr 2008
Podziękowań: 15
Podziękowano mu 20 razy w 15 postach.
![]() |
Mam 84 sorca, w tibie nie gralem ponad pol roku i szczerze mowiac nie chce mi sie jej dotykac. Chara chcial bym postawic na guardach, jednak ze jest to sorc bedzie potrzebowal manafluidy i wiem ze gdy sie skoncza to padnie.
Wiec przypuscmy ze mam ustawione wp. koncza sie manasy postac pada, jak ustawic zeby postac w odpowiednim momencie poszla do miasta zostawic kase i wziasc manasy, po czym wroci na miejscowke ? |
|
|
|
|
#15 |
|
Zasłużony
Data dołączenia: Mar 2008
Podziękowań: 0
Podziękowano mu raz, w jednym poście.
![]() ![]() ![]() |
Da się, ale nie sądzę by ktokolwiek na jakimkolwiek forum ci taki skrypt zrobił.
Zgodnie z prośbą zamykam. |
|
|