![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Wygląd tematu |
|
|
#1 |
|
Banned
Data dołączenia: Dec 2008
Podziękowań: 3
Podziękowano mu 0 razy w 0 postach.
![]() |
Witam - jako iż jestem trochę na forum, i zauważyłem bardzo, ale to bardzo duży spadek ludności na forum, wcześniej forum tętniło życiem, był co najmniej 1 post na minutę, co najmniej , a teraz? Po siódmej fali mass banów wiele osób odeszło z forum i przestało botowac co niekorzystnie wpływa na forum botting.pl, spadły zyski z reklam i tym podobne. To jest wiadome przy 300% spadku (ze strony głównej), więc mam do wszystkich użytkowników którzy się nie poddali wielką prośbę. Myślcie jak może działac potwór CipSoftu do banowania graczy za bota. Zróbcie do dla siebie, dla innych ! Mam nadzieję że jeszcze istnieją prawdziwi gracze i ludzie którzy zrobią to bezinteresownie. Wysyłajcie maile do Daniela<daniel@blackdtools.com> z waszymi domysłami jak może to działac albo jak można zaradzic temu.
*Jeżeli macie jakieś domysły jak może to się odbywac a nie potraficie dobrze angielskiego możecie pisac w temacie/PM a ja postaram się to jak najszybciej przetłumaczyc. Z góry dziękuję(emy). [tagi ; massban, mass ban, pomoc, bot, ban] Do moderatorów ; jeżeli temat jest w złym dziale, proszę o przeniesienie. Ostatnio edytowany przez Mayhem : 08-08-09 o 17:58 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zasłużony
|
W "Ogolnie o bottingu" powinno to byc, jakby nie patrzec.
Co do tematu, popieram Twoje zdanie - co do teorii, pomysłow - jest jeden ciekawy na BlackdToolsie na General Chacie. |
|
|
|
|
#3 |
|
Low Botter
Data dołączenia: Mar 2009
Podziękowań: 5
Podziękowano mu 9 razy w 9 postach.
![]() |
Zgadzam sie spadek niesmowity widac to z dnia na dzien, osobiscie nie gram juz w tibie lecz mozna mnie od czasu do czasu tu zobaczyc. Co do pomyslow to nie wiem jak oni sprawdzaja botujacych graczy mam tylko domysly. Jeszcze chcialem dodac ze ci ktorzy przetrzymali (7?) fal banow maja jakies sposoby lub wiedza jak oni to robia lecz napewno nie podziela sie ta wiedza.
Ostatnio edytowany przez yoyo100 : 08-08-09 o 20:31 |
|
|
|
|
#4 |
|
Banned
Data dołączenia: Dec 2008
Podziękowań: 3
Podziękowano mu 0 razy w 0 postach.
![]() |
yoyo100 możesz oczywiście napisac jakie są Twoje domysły, chodzi mi raczje o zgromadzenie jak największej liczby informacji a potem przeanalizowanie tego co może byc najbardziej prawdopodobne.
Chodzi mi o dobro botterów i forum, bo mimo wszystko sam do nich należę, jak i każdy ja myślę użytkownik tutaj. Ostatnio edytowany przez Mayhem : 08-08-09 o 21:28 |
|
|
|
|
#5 |
|
Beginner
Data dołączenia: Apr 2008
Podziękowań: 0
Podziękowano mu 2 razy w jednym poście.
![]() |
Ma ktoś jakieś statystyki ile osób miało bany przed mas banami? Może to jest pic na wodę i GM zbierają info i na raz banują.
@edit Dawno nie wchodziłem na tibie (miesiąc przed pierwszym massbanem mi się odechciało, a potem massbany, więc mi się wrócić nie chciało :D), ale z tego co teraz czytam co miesiąc ~5k osób dostaje bana czyli: Jest 41 GM. 5.5k\41=134,1463... Powiedzmy że pracują jak normalni ludzie czyli ok. 22dni roboczych w miesiącu 134.1463...\22=6.097... czyli 1 GM musi zbanować dziennie 6 osób... Przejdzie się po większych "botowiskach" na 1-2 światach i napewno znajdzie z 6 botterów... Ostatnio edytowany przez Mergol : 27-09-09 o 13:50 |
|
|