![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Wygląd tematu |
|
|
#1 |
|
Pluszowy Misio
|
Witam,
minal nam nastepny miesiac z Wami drodzy uzytkownicy, jest to dosc szczegolny miesiac. Kadra ciagle sie zmieniala, jedyny miesiac bez problemow na nowym forum. Miesiac przez ktory zmienilo sie wiele - na lepsze :). Z tej okazji chcialbym zlozyc jako-tako sprawozdanie, abyscie mogli zobaczyc jak rozwija sie forum. Wpierw statystyki wyswietlen: W sumie: 100209, max: 4915, średnio: 3578 dziennie Bieżący miesiąc (początek: wtorek, 01 kwietnia 2008, godz. 00:00:00) _______ Max: 770, średnio: 457 dziennie Ilość unikalnych użytkowników dziennie - w tym miesiącu _______ Według krajów: 1. Europa 106467 96.19 % 2. Nieokreślony 4183 3.78 % 3. Ameryka Południowa 31 0.03 % 4. Ameryka Północna 2 0.00 % 5. Australia i Oceania 1 0.00 % _______ To tak troche suchych statystyk z stat4u ; P Jak widzicie, przekroczylismy magiczna ilosc 100 tys. odwiedzin z czego kazdy z nas moze byc dumny :) Teraz troche statystyk forum: Rekord uzytkownikow online 81 (18-04-08 10:01) Najlepszy Poster [Elav - 222] Najwiecej odpowiedzi w temacie: [Pytania o miejsce do botowania!] Najwiecej osob przegladalo temat: [Pytania o miejsce do botowania!] Najpopularniejsze forum (tematy): [Projekty] Z tego miejsca chcialbym podziekowac naszemu 'spamerowi' Elavowi - bo to on najwiecej napisal postow :)! Najlepszym dniem dla nowych uzytkownikow byl: Marzec 25, 2008 - 33 nowych uzytkownik :) Natomiast przez caly dzien najwiecej uzytkownikow bylo: Kwiecień 19, 2008 - 128 uzytkownikow przez caly dzien Teraz pare danych z clickmapy :P Najchetniej klikanym miejscem jest... GUZIK NOWE POSTY! Nastepnie link do dzialu skrypty i na koncu zaznacz wszystkie fora jako przeczytane. Jestem dumny z tego jak rozwija sie forum, co dzien przybywa okolo 20 nowych uzytkownikow, 20 nowych tematow i 150 postow. Niech tylko bedzie lepiej, dziekuje wam za rozwoj forum ; ) Az lezka kreci sie w oku, Admin |
|
|
|
|
#2 |
|
Zasłużony
Data dołączenia: Mar 2008
Podziękowań: 0
Podziękowano mu raz, w jednym poście.
![]() ![]() ![]() |
Ciekawe co będzie za rok ;d
|
|
|
|
|
#3 |
|
Pluszowy Misio
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Global
|
Fajniutko ze forum sie rozwija a za rok to przegonimy torga :) Myślę ze w takim tempie to naprawdę będzie dobrze.
|
|
#5 |
|
Guest
|
Było miłoo.. ale się skończyło :)
Pozdro :) |
|
|
#6 |
|
Baptized in fire
Data dołączenia: Mar 2008
Podziękowań: 7
Podziękowano mu 18 razy w 11 postach.
![]() ![]() ![]() ![]() |
<33 :** Gratuluję Ci pekezu :**
|
|
#7 |
|
Zasłużony
|
Cze, i zapraszam do działów:
Problemy, Skrypty etc. Pisać, spamować bo chcę moderatora xdd, a tak nie mam sie jak wykazać choć ostatnio jestem mało na forum |
|
|
|
|
#8 |
|
Bart__
Data dołączenia: Apr 2008
Podziękowań: 3
Podziękowano mu 5 razy w 5 postach.
![]() |
Jestem tu od niedawna ^.^ ale myślę, że trochę tu posiedzę ; D