![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Wygląd tematu |
|
|
#1 |
|
Emeryt
Data dołączenia: Aug 2008
Podziękowań: 3
Podziękowano mu 0 razy w 0 postach.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam temat przeznaczony do chwalenia się jakie postacie wam zbanowano ;)
Mi osobiście nic :) A Wam? Uwaga! Tu i tylko tutaj możecie się użalać nad losem swoich zbanowanych pixeli! Wszelkie inne tematy, że zbanowano Ci postaci będą "nagradzane". /Orion //Uwaga! Jeżeli ktos jeszcze raz napisze, że MU NIC NIE ZBANOWALI dostanie "prezent"! //Rumcaajs
Masz Problem Z Botem napisz PW postaram się pomóc Project of Urban & Skalik und kolek54321 [Close] Muttley, Sopelek, Slugon and Skalik Multi Project[Close] Jeżeli ciało A, działa na ciało B siłą to ciało B może mu dać w pysk. Problemy z matematyką? Zadzwoń! 0-800-[(10x)(13i)^2]-[sin(xy)/2.362x] Każdy przejaw chamstwa, arogancji, agresji, wulgarnego ubliżania, naruszenia dóbr osobistych użytkowników Forum, działania na szkodę Forum lub jego użytkowników Ostatnio edytowany przez Rumcaajs : 14-03-09 o 21:12 |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Low Botter
Data dołączenia: Oct 2008
Podziękowań: 1
Podziękowano mu 4 razy w 3 postach.
![]() |
Jeden 40 knajt facc Ale to przez to że wysłałem strone blackdtools.com na trzde przez przypadek xD
|
|
|
#3 |
|
Beginner
Data dołączenia: Jan 2009
Podziękowań: 8
Podziękowano mu 2 razy w jednym poście.
![]() |
Mi nie zbanowali nic naszczęście :)
(łotpukać) xP
|
|
|
#4 |
|
Newbie
Data dołączenia: Aug 2008
Podziękowań: 0
![]() |
135 ek -.-, 30 dni pacca w ****
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Botter
Data dołączenia: Dec 2008
Podziękowań: 5
Podziękowano mu 12 razy w 6 postach.
![]() |
80 Kina main mojego ;< a na nuki nie dostałęm a bociłeeeeem ile wlezie na nich ;<
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Beginner
Podziękowano mu 5 razy w 3 postach.
![]() |
Mi kiedys 50 knighta.
PS. UWAGA ZWRACAMY SIĘ DO WSZYSTKICH KTÓRZY ZOSTALI ZBANOWANI UŻYWAJĄC BLACKD PROXY OSTATNIMI CZASY - KONKRETNIEJ CHODZI MI O SYSTEM BANOWANIA GRACZY ZA BOTY PONIEWAŻ SŁYSZAŁEM, ŻE NG SIĘ TYLKO DAŁO ZŁAPAĆ! |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Bart__
Data dołączenia: Apr 2008
Podziękowano mu 5 razy w 5 postach.
![]() |
111ek banished by antyczit. nie płacze nad tym banem, bo na nim były tylko 4dni pacc i miałem bocić na faccu, a teraz ten char będzie miał 6 miesięcy przerwy dopóki cryminal record nie zniknie. :s
botowałem paroma cashmakerami na zmianę 2x więcej niż main charem i żaden z nich bana nie dostał. :d
|
|
|
#8 |
|
Newbie
Podziękowań: 0
![]() |
Dziwi Mnie to staram sie nie używać w grze słów takich jak "Blackd, bot, ng," etc. i jeszcze bana nie załapałem co najlepsze poznałem na respie kolesia który boci tam codziennie na tym samym skrypcie co Ja i też bana nie dostał. Bardzo ciekawi Mnie jak oni to sprawdzają ;o.
58 EK |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Misiaqqq <3
|
133 ek, 102 rp i 59 ms na 1 acc :)
All deleted :f
'...Dla takich jak Ty, załatwienie tej sprawy, to kilka ku*ew, jakieś ch*je i pedały. Wybacz, faktycznie dla mnie jesteś matoł, ale ku*wą i szmatą to pozostaje Nowator. To jest hip-hop, nie potrzebnie się napinasz, pewnie jesteś cienki jak sznurówki w mokasynach. O rety, przesadziłem z tym niestety, jesteś cienki jak sznurówki w butach na rzepy...' <33 Ostatnio edytowany przez Apausfo : 31-03-09 o 16:51 |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Newbie
Podziękowań: 10
![]() |
122 ek. 30 dni pacca w hu*, pół roku skile bd robił bo next ban = deleted ; d
A i taka ciekawostka, bociłem 30 knightem 3 dni ez przerwy i nie dosta bana. A tamty się zalogowałem 1raz od 3 dni =.= pozdro.. |
|
|
|