![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Wygląd tematu |
|
|
#1 |
|
Zasłużony
Data dołączenia: May 2008
Podziękowań: 19
Podziękowano mu 89 razy w 27 postach.
![]() ![]() ![]() |
Czy marzyłeś kiedyś o większej różnorodności wśród plecaków? Teraz masz szansę wpłynąć na wygląd nowych plecaków. W tegorocznym letnim update dodamy trzy nowe rodzaje plecaków a Ty jesteś jedną z osób która o tym zadecyduje.
Do środy, 25 lutego, godziny 10:00 czasu środkowo europejskiego, wszyscy gracze mogą wysyłać swoje propozycje w temacie "Backpack colours" w dziale propozycji na naszym forum. Temat ten założył jeden z graczy i jest już w nim kilka propozycji. Pamiętajcie, że interesują nas jedynie propozycje zamieszczone w tamtym temacie! Jak już wspominaliśmy, zaczynamy 25 lutego, 10:00 CET. Wszystkie propozycje wysłane wcześniej będą podsumowane i przesłane do naszej ekipy która wybierze 15 najlepszych propozycji. Wtedy my opublikujemy ankietę z której wy wybierzecie wasze ulubione plecaki. Trzy plecaki które otrzymają największą ilość głosów zostaną dodane w tegorocznym letnim update, a nasi graficy stworzą odpowiednie grafiki. Dodatkowo, wszyscy gracze którzy wezmą udział w ankiecie będą mieli szansę wygrać plecak który otrzyma największą ilość głosów oraz CM Tokena. Nagrody zostaną rozdane kiedy tylko pojawią się w grze. Z niecierpliwością czekamy na wasze propozycje! Wasi community managers. Tutaj można wysłać propozycje! Przypominamy o zbiórce pieniędzy na serwer Klik
I'm not botting, I'm just sharing my account with my computer. Ostatnio edytowany przez Qbee : 19-02-09 o 18:38 |
|
|
|
|
#2 |
|
Pluszowy Misio
|
Świetny pomysł, sam lubiłem dobierać kolorki plecaków do ekwipunku - tak jakoś, zboczenie ;-)
|
|
|
|
|
#3 |
|
Banned
Data dołączenia: Feb 2009
Podziękowań: 5
Podziękowano mu 6 razy w 3 postach.
![]() |
No nawet spoko pomysł. ;) tylko co? Dodadzą 3 nowe miasta...? Czy normalnie będzie można kupić w każdym sklepie bp o danym kolorze?
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zaawansowany botter
Data dołączenia: Apr 2008
Podziękowań: 53
Podziękowano mu 20 razy w 12 postach.
![]() ![]() |
fakt pomysł dobry niech lepiej zaczną dodawać nowe bp, bo znów jakąś profeske zrobią useless :S Ciekawe, czy w ogóle jakieś nowe miasto będzie czy znów poczekamy przez 2 updaty :S Cipki już nie mają pomysłów na odwracanie uwagi od swoich błędów, więc wykorzystują graczy xD Jest Dobrze! ;DD
|
|
|
|
|
#5 |
|
Newbie
Data dołączenia: Jan 2009
Podziękowań: 0
Podziękowano mu 0 razy w 0 postach.
![]() |
W sumie niezly pomysl, taka roznorodnosc plecakow. Aczkolwiek ich kolor dla boterow jest chyba malo wazny :P pozdro.
|
|
|
|
|
#6 |
|
Baptized in fire
Data dołączenia: Mar 2008
Podziękowań: 7
Podziękowano mu 18 razy w 11 postach.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Wg mnie powinno zostać tak ja było. Jeden rodzaj plecaka dla każdego miasta, boję się, że takie wprowadzenie zepsuje ten mistyczny klimat dobierania kolorów plecaków na expa ;/
|
|
#7 |
|
Newbie
Data dołączenia: Nov 2008
![]() |
jak dla mnie to pomysł niezły :)
|
|
|
|
|
#8 |
|
Newbie
![]() |
xDDD
|
|
|
|
|
#9 |
|
Beginner
Data dołączenia: Oct 2008
Podziękowań: 2
Podziękowano mu 2 razy w 2 postach.
![]() |
Moim zdaniem lepiej gdy by wprowadzili zmianę nazwy Backpack'a np zamiast backpack to można sobie wpisać runy sd czy cokolwiek innego ułatwiło by to troszkę przy znajdywaniu potrzebnych rzeczy.
|
|
|
|
|
#10 |
|
Newbie
![]() |
Jak dla mnie to powinno być wiecej kolorow bp, jednak ich cena musiala by byc o wiele wieksza niz normalnego.
|
|
|