![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Wygląd tematu |
|
|
#1 |
|
Pluszowy Misio
|
Jak wiekszosc z was mogla zauwazyc nasz hosting zalapal parodniowego pada. Nie moglismy nic zrobic, lecz sytuacja NAPEWNO sie nie powtorzy gdyz przenosimy sie na nowa maszyne gdzie limity nam nie groza :)!
Zapraszam wszystkich do kozystania z forum od nowa. Jako drugi nius, zapowiadam (narazie nie oficjalnie) powstawanie otsa blackdproxy.pl :) Jak wroce do domu dodam pare zdjec naszej nowej i unikalnej mapy. Pozdrawiam wszystkich, Admin #edit Jak mowilem, daje zdjecia mapy. Nie jest ona pierwszej jakosci bo ja nie jestem mega mapper. Staram sie jak moge : ) To zapowiedz: ~ ![]() ~ A tutaj wiecej :) http://www.pekezu.pl/OTS/ |
|
|
|
|
#2 |
|
Data dołączenia: Mar 2008
Podziękowań: 3
Podziękowano mu 16 razy w 2 postach.
![]() ![]() |
Ludzie cieszcie sie, ze nasz Lodiasz do szko?y nie chodzi i robi map?, jak j? zobaczy?em, to my?la?em, ?e mi stanie :P
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zasłużony
Podziękowań: 0
Podziękowano mu 3 razy w jednym poście.
![]() ![]() |
?eee my?lalem, ?e to b?dzie jaki? fajny pvp-e ots z prv acc, na którym b?dzie mo?na si? pobawi? w wojn? :) Na blackd to ?wietna sprawa.
Ale je?eli go?? robi jak?? 'super' map? to raczej b?dzie rpg z parukrotnym zwi?kszeniem rate'ó w? |
|
|
|
|
#4 |
|
Pluszowy Misio
|
Na poczatku bedzie napewno pvp-e zeby sprawdzic ile osob utrzymamy, potem bedzie rpg z statami kolo 3 pewno ; )
|
|
|
|
|
#5 |
|
Baptized in fire
Podziękowań: 7
Podziękowano mu 18 razy w 11 postach.
![]() ![]() ![]() ![]() |
;o co to za ots, gdzie all b?d? botowa?? :D
|
|
#6 |
|
Pluszowy Misio
|
Nie bedzie botowania, jesli nawet osoby odpowiedzialne za server beda egzekwowac kary : P
|
|
|
|
|
#7 |
|
Kocham Mamusie =***
Podziękowań: 3
Podziękowano mu 19 razy w 4 postach.
![]() |
Botowanie ofc. ze nie! Ale na mc bede mogl popylac? xd
Rl tibia + Ots ^^ |
|
|
|
|
#8 |
|
Baptized in fire
Podziękowań: 7
Podziękowano mu 18 razy w 11 postach.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Je?li b?d? óg? pyla? na ots tymczasem botuj?c w tibi to ja b?d? ch?tny. Jedna rada. Wy??cz cie? w map editorze, ?eby zdj?ica by?y czytelniejsze
|
|
#9 |
|
Banned
Podziękowań: 2
Podziękowano mu raz, w jednym poście.
![]() |
Nie wiem jak wy chcecie w??cza? TIbie i do tego OTS... jak ja w??czam tibie i odpalam otsa to mi zwyk?? tibie wywala poniwa? IP changer na wszystkie okna tibi dzia?a.
|
|
|
|
|
#10 |
|
Pluszowy Misio
|
Zdjecia sa robione na najwyzszym poziomie, dlatego jest cien : )
|
|
|
![]() |
| Tagi |
| niusy, pad, parudniowy, serwera |
| Narzędzia tematu | |
| Wygląd tematu | |
|
|