![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Wygląd tematu |
|
|
#1 |
|
Beginner
Data dołączenia: Aug 2008
Podziękowań: 0
Podziękowano mu 0 razy w 0 postach.
![]() |
Witam mam parę pytań w sprawie mass banów itp.
a) Otóż 1 pytanie jest takie czy np. jeśli bym puścił trzy tibie i na 2 botował bym a na trzeciej ręcznie to jest jakieś prawdopodobieństwo że dostane bana na tym co ręcznie jadę? b) czy jeśli będę używał najprostszych skryptów do Cavebota i hoykes w elfie prawdopodobieństwo ze dostane bana jest mniejsze? czy takie same jak bym używał pro skryptów ikonek itp. porostu wykorzystywał bym dobrodziejstwo elfa w 100% c) I czy ktoś wie na czym polega dokładnie ten nowy system Cipsoftu?? Jesli to zły dział proszę o przeniesienie. Z góry dziękuje Zok.
|
|
#2 |
|
Low Botter
|
co do pytań :
a) Najprawdopodobniej Bana nie dostaniesz z takiego względu, że na kliencie 3 bot nie jest uruchomiony b) skrypt to skrypt nie ma różnicy czy amatorki czy profesjonalny c) dla mnie to jakaś ściema 16k Kont zbanowanych/skasowanych po wprowadzeniu zmian w systemie, a w ostatnim masie tylko 5k skasowali pewnie jakieś nieaktywne konta albo coś może to być też jakaś przestroga dla innych. Ostatnio edytowany przez kagar1989 : 22-02-10 o 00:12 |
|
|
|
|
#3 |
|
Low Botter
Data dołączenia: Apr 2008
Podziękowań: 13
Podziękowano mu 15 razy w 14 postach.
![]() ![]() |
a) Moim zdaniem prawdopodobieństwo na dostanie bana na tym, którym byś grał manualnie jest mniejsza, ale jest prawdopodobieństwo, że dostaniesz bana, lecz mniejsze.
b) Moim zdaniem jest chyba mniejsza możliwość dostania bana na mniej rozbudowanych skryptach, ponieważ jest szansa, że nie wyśle złych pakietów do serwera Tibi. c) Jak kagar1989 już powiedział, ja też nie wieże, że tyle kont jest banowanych. Ja sądzę, że jak już działa ich system to wyłapuje wysyłane złe pakiety. Moja odpowiedź opiera się na moim zdaniu.