![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Wygląd tematu |
|
|
#1 |
|
Newbie
Data dołączenia: Jun 2009
Podziękowań: 0
Podziękowano mu 0 razy w 0 postach.
![]() |
Potrzebuje skryptu, który będe mógł odpalić po skończonym expieniu, aby mi całego loota z ziemi (z jednej kratki) wsadził do otwartego plecaka (również leży na ziemi).
Znajdzie się coś takiego? Z tego co się orientuje, to na Elf Bota, jest takowy, więc mam nadzieje, że i na BlackD się znajdzie. Pozdr. |
|
|
|
|
#2 |
|
Zasłużony
|
Jak masz jeden jeden rodzaj itemka to możesz użyc trainera w tym celu... Wchodzi w zakładka trainer i tam wpisujesz ID tego itema, zaznaczasz żeby wkładało go do bp i powinno śmigac. Ale jak masz więcej niż 1 rodzaj itema to nie pomogę :P (Zawsze możesz porozdzielac je na 'kupki' i wtedy użyc trainera)
|
|
|
|
|
#3 |
|
Newbie
![]() |
Nie ma innego sposobu? Bo niestety po kilku godzinach botowania ręczne zbieranie tego męczy.. a żeby segregować na kupki to też nie bardzo.
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zasłużony
Data dołączenia: May 2008
Podziękowań: 19
Podziękowano mu 89 razy w 27 postach.
![]() ![]() ![]() |
|
|
#5 |
|
Prawie Jak Moderator
Data dołączenia: Jun 2008
Podziękowań: 4
![]() |
W zakładce trainer , zaznaczasz pole na którym są te itemsy, wpisujesz id 00 00, otwierasz bp na ziemi, włączasz trainera i sie cieszysz :D
|
|
#6 |
|
Beginner
Data dołączenia: Sep 2008
Podziękowań: 2
Podziękowano mu 4 razy w 4 postach.
![]() |
W treiner nie dziala ;s
nie wiem czemu.... kiedys dzialo... Ma ktoś jakas inna opcje pakowania lootbagow za pomoca bota? |
|
|
|
|
#7 |
|
Misiaqqq <3
|
Wszystkim działa tobie nie .? :/
'...Dla takich jak Ty, załatwienie tej sprawy, to kilka ku*ew, jakieś ch*je i pedały. Wybacz, faktycznie dla mnie jesteś matoł, ale ku*wą i szmatą to pozostaje Nowator. To jest hip-hop, nie potrzebnie się napinasz, pewnie jesteś cienki jak sznurówki w mokasynach. O rety, przesadziłem z tym niestety, jesteś cienki jak sznurówki w butach na rzepy...' <33 |
|
|
|
|
#8 |
|
Newbie
Data dołączenia: Jul 2009
![]() |
Mi tez nie dziala ta opcja w trainer. Czy to blad bota czy moze ja cos zle robie??
|
|
|
|
|
#9 |
|
Beginner
![]() |